2010 Ekim Anneleri

Evet canım geÇen hafta gıttıĞımızde 7 cm dı elını kolunu ayaĞını sallıyordu hatta zıpladı bıle ınŞallah sızde o gÜnlerı gÖrÜrsÜnÜz

Evet canım geÇen hafta gİttİĞİmİzde 7 cm dİ elİnİ kolunu ayaĞını sallıyordu hatta zıpladı bİle İnŞallah sİzde o gÜnlerİ gÖrÜrsÜnÜz

inş canım. bende kolunu bacagını kocaman kafasını gordum ama hareket yoktu tabıkı:)

valla 7 haftalikda kalp atislarini gorebilirsin ama duyailir misiniz onu bilemiyorum.. cunku benimki 7. haftada duyulmadi. 8. haftada duyuldu...

aynı dertten muzdaribim canciğer sandığım melek ablam ben hamile kaldıktan sora nedense doğru dürüst çıkmamaya başladı benden beter hasta sanki sürekli yatıyomuş bide bana dün msnde angut insan bi hal hatır sorar diyo insanlar ne kadar bencil ne kadar nankör iyi değilim hizmet edemiyorumya ondan tabi
valla şu lafı hep tekrarlıyorum
değer verdim yeteri kadar bundan sora herkes ederi kadar
bende yanlızım burda kimsem yok

ayy senden böyle bi msj görmek ne kadar güzel yaaaa
göslerim doldu valla
cnm arkadaşım benim
herşey çok güzel olucak di mi
benim de içim içime sığmıyor bugun
ne büyük bi mutluluk bu yaa

Evet canım geÇen hafta gİttİĞİmİzde 7 cm dİ elİnİ kolunu ayaĞını sallıyordu hatta zıpladı bİle İnŞallah sİzde o gÜnlerİ gÖrÜrsÜnÜz

hoşgeldın canım aramıza ALLAHIM hayırla sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
bızde ogunlerı goruruz ınsallah

kabak dolmasi istiyor canim dedim.. yeminle yapmadi kizzzz... kabak dolmasi nedir yani 1 taneden bile yapsa olurrr butun gun evde uyuyoorrr... yazik harbi cok yazikkkk...gecen gunde patates salatasi istiyorum dedim yaparim dedi 5 gun olduuuu daha yapacakkk....

ayyy benım yan komsum yaslı kadın gelınlerı gelıp ne yapsa bana getırıyolar. hatta gelınlerı gelmezse kendı getırıyo bıseyler. gecen yapmıslar cayın yanında bıcok sey cagırdılar gıttım yedım ohhh:):) patetes salatası cok severım yaaa. bu aksam yapım barı yıne cok yaparım ben. yakında olsan sana getırırdım ama coook uzaksın.

kızlar şuan da bende hamılelıkden dolayı ve grıpden öluorum annemlerle aynı şehırdeyız ama hsta olugumu söylemedım onlara 1 aydır hep benımle ugraşıyolar zaten....ateşim var çok kötu üst katımda eşimin biriciklerı oturdugu halde kpımı çalan olmuyooo...
bu revamı bılmıyorum..rabbim kimseye muhtaç etmesın bızlerı ınşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…