Yavrum benİm daha Çok mİnİk ya bİz pazartesİ İkİlİ teste gİdeceĞİz İnŞallah
Evet canım geÇen hafta gİttİĞİmİzde 7 cm dİ elİnİ kolunu ayaĞını sallıyordu hatta zıpladı bİle İnŞallah sİzde o gÜnlerİ gÖrÜrsÜnÜz
kizlar benim bu memlkette kimsem yok
ust komsum turk.. hergun coluk cocuk bana gelirdi.. simdi ben hastayim diye resmen bendden kaciyor. yemek yapamiyorum qacim diye agliyorumda bi kap yemek yapayim sana ne istiyosun demiyorr yaa... insanlar ne kadar hain olmus yaaa
Rahat olmaya çalış biraz dinlen istersen yada temiz havaya çık iyi gelicektir :1hug:
Evitt Kokular miğde böle :)) :sinifsinif: :bbo: Bugünde hava çok kapalı rizede sahilde kimseler yok sempatiksalakcinni
Evett avatardakii bebek çok tatlıı rabbim hepimize böle ballı sağlıklı bebekler versin.Bu gece aynı bu bebişe benzer erkek bebek gördüm :) bembeyazdı yüzü gülüyordu bana öpüyordu beni sarılmıştııı yanımda olsada sıksam onun balsuratını sempatiksalakcinni
Evet canım geÇen hafta gİttİĞİmİzde 7 cm dİ elİnİ kolunu ayaĞını sallıyordu hatta zıpladı bİle İnŞallah sİzde o gÜnlerİ gÖrÜrsÜnÜz
kocamdan nefret ediyorum :sinifsinif:
bizde sali aksami gidicez ... bakalim nasil buyumusmu cok merak ediyorum..
valla 7 haftalikda kalp atislarini gorebilirsin ama duyailir misiniz onu bilemiyorum.. cunku benimki 7. haftada duyulmadi. 8. haftada duyuldu...
şuanda bende:mymeka:
kimse beni takmıomu yaw zaten duygusalım
aynı dertten muzdaribim canciğer sandığım melek ablam ben hamile kaldıktan sora nedense doğru dürüst çıkmamaya başladı benden beter hasta sanki sürekli yatıyomuş bide bana dün msnde angut insan bi hal hatır sorar diyo insanlar ne kadar bencil ne kadar nankör iyi değilim hizmet edemiyorumya ondan tabi
valla şu lafı hep tekrarlıyorum
değer verdim yeteri kadar bundan sora herkes ederi kadar
bende yanlızım burda kimsem yok
kabak dolmasi istiyor canim dedim.. yeminle yapmadi kizzzz... kabak dolmasi nedir yani 1 taneden bile yapsa olurrr butun gun evde uyuyoorrr... yazik harbi cok yazikkkk...gecen gunde patates salatasi istiyorum dedim yaparim dedi 5 gun olduuuu daha yapacakkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?