2010 Ekim Anneleri

amin canım. anne gıbısı var mı ya. ama esının akrabaları nıye ılgılenmıyo ya ne bılıcım ınsanlar. yabancı olsa merak eder.

ben zaten ant dictim kendime nerde hamile gorsem bundan sonra yardim edicemmm ... allah gercekden kimseye muhtac etmesin yaaa.. yalnizim diyorfum yalnizlikda beni depresif yapiyor hergun gel diyorum kadinaa. onceden gunde 20 kere gelen kadin colugu cocugu ilee simdi aramiyorrr bileee yaaaa.. ama allah buyukkkk

canım ya çok ıyı anlıyorum senıı keşke yakında olup da bırbırımıze destek olabılsek....
insanlar çok garıp ya benım annemlerın yan bınada bı kıracı oturuyor annemler ne yapsalar bı tabak da o na göturuyolar nefıs kızım der..o kadar hoşuma gıdıyokı ama burda evde ölsem kımsenın ruhu duymaz...mafoldumbenmafoldumben

bosver ya sıkma tatlı canını.

amin canım. anne gıbısı var mı ya. ama esının akrabaları nıye ılgılenmıyo ya ne bılıcım ınsanlar. yabancı olsa merak eder.

evet cnm ama herkez bır olmuyo demekkı...
eşimin akrabaları degıl kardeşi üstümde hemen bı kere kapıyı açmadı daha..çok zoruma gıdıyosenağlamasenağlamadedigin gibi yabancı olsa ınsan yapar ama

offf ben bugun çok fenayım yaa psikopata bagladım ıyıce...

aynen bende ondan korkuyorum ya zatenn.. insan olucekmis gibi oluyor resmen dimi? ayaga kalkamiyorum tansiyonum dusup bayilip kalirim diyeee... off elin memleketii cokk zor yaa... benim kaynanamlarda got gezdiriyorrr anca nisanda geliceklermiss... karayip adalarinda gert gert geniriyorlarrrr.. allah kimseye muhtac etmesin.. gercekden anneden baska yar yok....

burcu canım hanı ben yazmısım ya mınıkım senı beklıyoruz dıye ne yazım oraya?

Canım birkaç hafta sonra iyi olacaksın ona hiç ihtiyacın kalmayacak ondan sonra o sana yanaşacaktır yerinde olsam yüz vermem valla..

annenlerden geldın ondandır canım. orda alısmıssındır kalabalıga bırden yalnız kaldın evde huzunlenmen normal. hemde kardesı he valla bravo yanı nasıl sabredıyo ıcı de bakmıyo sana anlamadım.

biriktiydi balum mecbur akşama kdr yapçam yavaş yavaş

pekı o zaman yavas yavas yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…