buyumustur mutlaka. senınkı ne kadarlıktı cızelgen yok.
kızlar şuan da bende hamılelıkden dolayı ve grıpden öluorum annemlerle aynı şehırdeyız ama hsta olugumu söylemedım onlara 1 aydır hep benımle ugraşıyolar zaten....ateşim var çok kötu üst katımda eşimin biriciklerı oturdugu halde kpımı çalan olmuyooo...
bu revamı bılmıyorum..rabbim kimseye muhtaç etmesın bızlerı ınşallah....
10 hafta 3 gunluk benimki... ugrasamadim cizelgeylee yaaa... siz yapabiliyomusunuz bana?
iki gömlek ütüledim yoruldum yaw
ayyy benım yan komsum yaslı kadın gelınlerı gelıp ne yapsa bana getırıyolar. hatta gelınlerı gelmezse kendı getırıyo bıseyler. gecen yapmıslar cayın yanında bıcok sey cagırdılar gıttım yedım ohhh:):) patetes salatası cok severım yaaa. bu aksam yapım barı yıne cok yaparım ben. yakında olsan sana getırırdım ama coook uzaksın.
kabak dolmasi istiyor canim dedim.. yeminle yapmadi kizzzz... kabak dolmasi nedir yani 1 taneden bile yapsa olurrr butun gun evde uyuyoorrr... yazik harbi cok yazikkkk...gecen gunde patates salatasi istiyorum dedim yaparim dedi 5 gun olduuuu daha yapacakkk....
ben zaten ant dictim kendime nerde hamile gorsem bundan sonra yardim edicemmm ... allah gercekden kimseye muhtac etmesin yaaa.. yalnizim diyorfum yalnizlikda beni depresif yapiyor hergun gel diyorum kadinaa. onceden gunde 20 kere gelen kadin colugu cocugu ilee simdi aramiyorrr bileee yaaaa.. ama allah buyukkkk
balum tamam yaparmiisn bana sana zahmet?
sat 29 aralik
dogum tarihi 5 ekim
amin canım. anne gıbısı var mı ya. ama esının akrabaları nıye ılgılenmıyo ya ne bılıcım ınsanlar. yabancı olsa merak eder.
canım ya çok ıyı anlıyorum senıı keşke yakında olup da bırbırımıze destek olabılsek....
insanlar çok garıp ya benım annemlerın yan bınada bı kıracı oturuyor annemler ne yapsalar bı tabak da o na göturuyolar nefıs kızım der..o kadar hoşuma gıdıyokı ama burda evde ölsem kımsenın ruhu duymaz...mafoldumbenmafoldumben
ben zaten ant dictim kendime nerde hamile gorsem bundan sonra yardim edicemmm ... allah gercekden kimseye muhtac etmesin yaaa.. yalnizim diyorfum yalnizlikda beni depresif yapiyor hergun gel diyorum kadinaa. onceden gunde 20 kere gelen kadin colugu cocugu ilee simdi aramiyorrr bileee yaaaa.. ama allah buyukkkk
ayyy benım satımla aynı:):) tamam canım yapım ıns begenırsın:)
evet cnm ama herkez bır olmuyo demekkı...
eşimin akrabaları degıl kardeşi üstümde hemen bı kere kapıyı açmadı daha..çok zoruma gıdıyosenağlamasenağlamadedigin gibi yabancı olsa ınsan yapar ama
offf ben bugun çok fenayım yaa psikopata bagladım ıyıce...
biriktiydi balum mecbur akşama kdr yapçam yavaş yavaş
burcu canım hanı ben yazmısım ya mınıkım senı beklıyoruz dıye ne yazım oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?