tesekkur ederim balummmm
evet balum ya bi anda ilerleyip gününde doğarsa şaşırma
amınn ama o ınsanlarda aynı şeyı yaşayıp anlasınlar ınşallah..benım görumcem sancılı adet olur o oyle oldugunda evıme gelmezdım bışey olur bişeye ihtiyacı olur dıye ...ama boşunaymışş ben enayılıyıme yanayım şimi
bosver degmez ya dusunme sen. bebişin için moralını yuksek tutmaya calıs yınede.
yemek yedım mıgdem alt ust oldu yıneee yesen bı dert yemesen ınsallah en kısa zamanda gecer
goturdun tabı dımı hamburgerlerı patateslerı:):):) inş gecer canım.
leblebi kraker yemekden icim kuruduu.. artik tukuruk salgilayamiyorummm... offfff allahiimmmm
yemek yedım mıgdem alt ust oldu yıneee yesen bı dert yemesen ınsallah en kısa zamanda gecer
canlar..ben eve gidoorm...inşallah otobüste midem azizlik yapmaz yine..dua edin emi bacılarım benim..hepinizi öpüyorum..rabbime emanetsiniz... opuyorumnanaktan
esemos gıdelı 3 saat oldu ya.
evetya hala gelmedi insallah guzel haberlerle gelır
canlar..ben eve gidoorm...inşallah otobüste midem azizlik yapmaz yine..dua edin emi bacılarım benim..hepinizi öpüyorum..rabbime emanetsiniz... opuyorumnanaktan
mc donald gibi fast foodlar cok fena melis... bende 8 haftalikken chicken buyrger yemisitimm 2 gun uykusuz gecirdimmm... daha yagsiz asitsiz seyler yemelisinizz.. offff cokk zorr insallah agir olmazzz....... ama 8 9 ve 10 . haftalar hormonlarin en yuksek oldugu donemmis... dikkat edinde bozmayin mideyiiii
arada bır yıyorum canım çok canım çekıyor haklısın
doktor bana bolbol ayran iç dedi ama oda mıgde bulantısı yapıyoryaa napıcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?