2010 Ekim Anneleri

buda psijik biri.. ota boka depresif oluyodu.. bana gelip aglardii bende pozitif enerji verirdim elimden geldigi kadariyla... kendide derdi hep sen beni cok rahatlatiyosun diye.. ama nafileymis valaaa. bosuna bende onunla uzuluyomusum... ayy sinirleniyorum yeminlee... ay su annecigim gelse bir an once ....

canlar..ben eve gidoorm...inşallah otobüste midem azizlik yapmaz yine..dua edin emi bacılarım benim..hepinizi öpüyorum..rabbime emanetsiniz... opuyorumnanaktan

yemek yedım mıgdem alt ust oldu yıneee yesen bı dert yemesen ınsallah en kısa zamanda gecer

mc donald gibi fast foodlar cok fena melis... bende 8 haftalikken chicken buyrger yemisitimm 2 gun uykusuz gecirdimmm... daha yagsiz asitsiz seyler yemelisinizz.. offff cokk zorr insallah agir olmazzz....... ama 8 9 ve 10 . haftalar hormonlarin en yuksek oldugu donemmis... dikkat edinde bozmayin mideyiiii

evetya hala gelmedi insallah guzel haberlerle gelır

inş ya cok merak ettım. yemek ısıne bıle gırısemedım o gelmeden. gercı esım azcık gec gelcek 8 de anca gelır. kızartma fılan yapıcam kolay ıs. gec gelecek ya cayın yanında bıseyler hazırlayayım dıyorum.

canlar..ben eve gidoorm...inşallah otobüste midem azizlik yapmaz yine..dua edin emi bacılarım benim..hepinizi öpüyorum..rabbime emanetsiniz... opuyorumnanaktan

allah guc versinn canim.. suan sana agliyorummm.. cokk zoorr biliyorumm allah yardimcimiz olsunnnn......

arada bır yıyorum canım çok canım çekıyor haklısın
doktor bana bolbol ayran iç dedi ama oda mıgde bulantısı yapıyoryaa napıcam bılmıyorum

balumm deme soyle seylerrr yaaaa. o cayin kokusu nasil burnumdaaa ama yok icemiyorummm... offfffffff icim sisti yeminlee... canim tremusu istedi gecen kocam almis dolapda duruyorr o bana bakiyor ben onaaa... korkumdan yiyemiyorummmmmm

arada bır yıyorum canım çok canım çekıyor haklısın
doktor bana bolbol ayran iç dedi ama oda mıgde bulantısı yapıyoryaa napıcam bılmıyorum

ayran yogurt mide bulantisi yapmz. daha cok b6 vitamini oldugu icin mide bulantisini engeller.. bence icmeye calis.. iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…