kizlar bugun dedim ya alisveris yaptim diye hamile oldugunu soyleyince insanlarinin gozlerinin icinde ayri bi isik goruyorum benle konusurken bana davranislarinda sizde boyle hissediyor musunuz yani cok ozel?:)
başladı bile deseydın hehehekaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz bugun?
bebisler nasil bakim.
selam kizlar nasilsiniz bugun?
bebisler nasil bakim.
iyiyiz canim bebeklerde iyi cok sukur:) sen nasilsin?
ben de ıyıyım tatlım sen nasılsın?
bizde cok sukur iyiyiz
sadece goguslerim patlicak gibi:roflol:simdiden kocaman oldular
sagol canim cok sukur iyiyiz.
yarin doktor randevumuz var bebisimi gorucem saatler gecmek bilmiyor vallayerimseniben
kıslar göbüş kacıncı ayda cıkıyor yawww
var ya aynen memelerim dicem:) kafam kadar oldular ki ben hani normal goguslu bi hatundum ve biraz daha buyuk isterdim simdi anladim buyuk gogus mu almimmmm:)))))))))
sanirim 5 aydan itibaren .
ama birazda vucut yapinada bagliymis.
eger hamile kalmadan once gobek varsa daha erken cikiyormus.
olmazmı davul gibi kılo 55 ama göbüş masallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıde ıkız dusunemıyorum zemuszemus
canim ben 2 haftaya bir gorunuyorum doktoruma. onemli bir durum olursa telefon ediyorum o zamanda cagiriyor.ooo doktor randevusu he. senın erken cagırmıs yahu.
ayyy benımkılerde buyuse baya ya. mınıcıkler hafıf bı sıskınlık oldu o kadar:)
benım oyle mınık oyle mınık kı yok desek anca:):):) azcık olsa fena mı olur ya. cok buyuk bende ıstemem ama azcık da olsunda karıya benzım azcık:roflol:
canim ben 2 haftaya bir gorunuyorum doktoruma. onemli bir durum olursa telefon ediyorum o zamanda cagiriyor.
benim normaldede buyuktuler azicik catladilar beyaz beyaz cizgiler olustu ustunde ne yapalim bebis icin deger.
buyuk olmasi onemli degil insallah cok sut yapar onemli olan o:1rolleyes:
erık 100 lıraya dusmus :)))))
sen sivilce memislilerdensin yani ehehheheh:) ama bide su acidan bak senin memisler kolay kolay sarkmaz sekerim :)
bende gobıs yoktu ne yanı 5 aylık olmayımı beklıycem oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?