2010 Ekim Anneleri

kizlar bugun dedim ya alisveris yaptim diye hamile oldugunu soyleyince insanlarinin gozlerinin icinde ayri bi isik goruyorum benle konusurken bana davranislarinda sizde boyle hissediyor musunuz yani cok ozel?:)

evet ya bende kendıme cıcıler almaya gıtmıstım. kız dıyokı hıc gobegın yok bana yakısmadı dedı. bende dıyom yakında cıkacak. aaa hamıle mısın hıc bellı olmuyo fılan dıyolar:)

başladı bile deseydın hehehekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

var ya aynen memelerim dicem:) kafam kadar oldular ki ben hani normal goguslu bi hatundum ve biraz daha buyuk isterdim simdi anladim buyuk gogus mu almimmmm:)))))))))

var ya aynen memelerim dicem:) kafam kadar oldular ki ben hani normal goguslu bi hatundum ve biraz daha buyuk isterdim simdi anladim buyuk gogus mu almimmmm:)))))))))

benım oyle mınık oyle mınık kı yok desek anca:):):) azcık olsa fena mı olur ya. cok buyuk bende ıstemem ama azcık da olsunda karıya benzım azcık:roflol:

ooo doktor randevusu he. senın erken cagırmıs yahu.
canim ben 2 haftaya bir gorunuyorum doktoruma. onemli bir durum olursa telefon ediyorum o zamanda cagiriyor.
ayyy benımkılerde buyuse baya ya. mınıcıkler hafıf bı sıskınlık oldu o kadar:)

benim normaldede buyuktuler azicik catladilar beyaz beyaz cizgiler olustu ustunde ne yapalim bebis icin deger.
buyuk olmasi onemli degil insallah cok sut yapar onemli olan o:1rolleyes:

benım oyle mınık oyle mınık kı yok desek anca:):):) azcık olsa fena mı olur ya. cok buyuk bende ıstemem ama azcık da olsunda karıya benzım azcık:roflol:

sen sivilce memislilerdensin yani ehehheheh:) ama bide su acidan bak senin memisler kolay kolay sarkmaz sekerim :)

evet onemlı olan sut:)

erık 100 lıraya dusmus :)))))

ayyyy yıne mı erıkkkklava:klava::roflol::roflol: kız sus gelecem sımdı oraya heklava:

bende gobıs yoktu ne yanı 5 aylık olmayımı beklıycem oyyyy

sanslisin bence.
benim kilom cok iyi hertarafim cok orantilidir. ama azicik gobusim var. ve hep eritmek icin ugrasir dururdum sanirim benimki yavas yavas cikmaya basladi.ama bebek degil ha gobek cikiyor:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…