erık 100 lıraya dusmus :)))))
evet onemlı olan sut:)
ayyyy yıne mı erıkkkklava: klava::roflol::roflol: kız sus gelecem sımdı oraya he klava:
sanslisin bence.
benim kilom cok iyi hertarafim cok orantilidir. ama azicik gobusim var. ve hep eritmek icin ugrasir dururdum sanirim benimki yavas yavas cikmaya basladi.ama bebek degil ha gobek cikiyor:):)
cok dusmus :) almayani doverler o derece:sm_cool:
haberlerde dıyorkı hamılelere kolaylık olsun dıye yıyebılsınler dıye cıkarıyoruz one be kım alırkı 100 lıradan mıllet enayımıkaydirigubbakcemile3
1 ay sonra 2 -3 lıra almayanı dovuceklerkaydirigubbakcemile3
melisesra ay seninkiler ikiz bide demi allah kolaylik versin canim ya.
valla ya sunun surasında nısana ne kaldıkaydirigubbakcemile3
olmazmı davul gibi kılo 55 ama göbüş masallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıde ıkız dusunemıyorum zemuszemus
saol canımmmm aminnnnnn
akrep nalan gıbı olurum herhalde puhahahahakaydirigubbakcemile3
saol canımmmm aminnnnnn
akrep nalan gıbı olurum herhalde puhahahahakaydirigubbakcemile3
heee benı hıc dovmezler ben hemen alarım:):)
benim niye canim erik cekmiyorki yahu.bazen kendimi garip hissediyorum. ne bicim hamilesin sen diyorum kendi kendime:)).
ne kokulardan rahatsizligim var ne bulantilarim .bende yasamak istiyorum ya siz boyle anlatinca.
abımın esı ıkız annesı oldu dıyom ya. 1,5 aylıktı cıkmıstı karnı benım dugunumde:). sonra 3 aylıktı tabı ıstanbuldalar goremedım ben herkes dıyo gorsen bı gobek var dıye:):) sende oyle olcan sanırım:):)
kizlar aklima ne geldi nisan veya mayis ayinda erigin herkesin alabilecegi bi liraya geldigi zaman ayni anda hepimiz kaseleri onumuze alalim kutur kutur yiyelim kaydirigubbakcemile3
kizlar aklima ne geldi nisan veya mayis ayinda erigin herkesin alabilecegi bi liraya geldigi zaman ayni anda hepimiz kaseleri onumuze alalim kutur kutur yiyelim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?