2010 Ekim Anneleri

ben de aynı ya yasamadım hıc ama. hemde hemen hamıle kaldım. ama bana basta dusuk tehlıkesı dedıgınde bıle ne kadar uzulup aglamıstım. boylesını dusunemıyorum bılemafoldumben

bende 2. ay hamile kaldım. ilk gittiğimde kanama var dedi dr. içerde...o an hissetmediğin bir kese için yıkılıyor insan... suratım değişti, dr. korkma dedi adamcağız elimi tuttuuu... gerekirse ilaca başlıycaz dedi ama çok şükür...ilaçsız dewam ediyorum...1 hafta daha bekliycesss, ay ben nasıl pimpirikli anne olucam yaaaa...bıktırırım çocuğuda!!

işte onu dıyorum henuz kolları bıle olusmamıstı henuz kan bırıkmesı demıstı ve yıne de o kadar uzulmustum. dusunemıyorum kalp atısı duyunca ayyy Allah hıcbırımıze yasatmasın inş.

Kızlar üzmeyin kendiniz Allahım herşeyin en hayırlısını bilirrr Herşey allahtan..

Doktorum bana yumurta-spermde kromozsal bır bozukluk varsa o bebek ya düşer yada kalp atmazmş yani bu kromoasal bir bozukluktan kaynaklanıyorr .. Oyüzden ilk 3 ay çok önemlii benim dr hiç heveslendirmiyorrr 3 ay geçsin o zaman rahatlıycam ... yada kn pıhtılaşmasıından bebegın kalbı durabılıyor

esemos geçmiş olsun gülüm inian çok üzüldüm geçen sene ben yaşamıştım bu olayı doğumuna bir hafta kalmıştı 39 haftalık kalbi durmuştu allahım sana sağlıklı evlatlar versin inşallah unutmuyorsun ama o acıylada yaşamıyorsun allah sabır versin

siz böyle söyleyin söyleyin. ilerde şikayet ettiğinizi duymayayım.klava:

tamam ya sıkayet etmeyızsenağlama

evet hersey Allahtan. bende hala anne adayıyım dıyorum.

doguma 1 ay kala mı ayyy cok gecmıs olsunnn.

Bu hormonlu yiyeceklerden de oluyormuş ya mevsiminde yememiz lazım herşeyi

kesınlıkle oyle ya. sen dıbleyı bıtırdın mı kız:)

allah bizim için hayırlı olanı bilir.yazdıkların çok doğru canım.neden oldu niye oldu diye fazla içlenmemek gerek.ben ilk bebeğimde ilk üç ayda kanamam vardı çok istedim yaşasın doğsun diye kanamam kesildi sorunsuz bir gebelik gecirdim.kartopu gibi bir oğlum oldu ama 2 hafta sonra kalbi durdu.emzirmek kucagına alıp sonra kaybetmek çok daha zor.kötününde kötüsü yaşanabiliyor.ne çok sevinelim nede çok üzüleleim sakın bir gebelik geçirmek en doğrusu.zaten sağlıklı bebekler düşmüyor düşük bebeğin saglıksız oldugunu gösteriyor.allah hepimize güç versin.

evet hersey Allahtan. bende hala anne adayıyım dıyorum.[/QUOTE]

benim başından beri söylediğim gibi değilmi????

bana da dusuk olabılır dedıgınde annem demıstı kı ben dogumdan 2 gun sonra kaybettım hıc uzulme demıstı. haklısın. beterın beterı var. mıllet buyutuyo cocugunu da kaybedıyo Allah korusun yavrularımızı inş.

kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı
kocam beni bugün zorla götürüyodu gitmedim erken değilmi daha doktor aile polikliğindeki doktor geldin demiş

hayırlısıyla su 3 ayı kazasız belasız atlatalım ınsallahh
3 ayla bitiyormu canım.
bak emine hnm.ın başına gelene.
zor hemde çok.

yaranı deşmeyeyim ama tecrubelerinden bri nebze kapmak için soruyorum.neden durmuş belirli bir sebeb söyledilermi?sen nasıl farkettin?hareket mi etmedi başka belirtiler mi vardı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…