ben de aynı ya yasamadım hıc ama. hemde hemen hamıle kaldım. ama bana basta dusuk tehlıkesı dedıgınde bıle ne kadar uzulup aglamıstım. boylesını dusunemıyorum bılemafoldumben
bende 2. ay hamile kaldım. ilk gittiğimde kanama var dedi dr. içerde...o an hissetmediğin bir kese için yıkılıyor insan... suratım değişti, dr. korkma dedi adamcağız elimi tuttuuu... gerekirse ilaca başlıycaz dedi ama çok şükür...ilaçsız dewam ediyorum...1 hafta daha bekliycesss, ay ben nasıl pimpirikli anne olucam yaaaa...bıktırırım çocuğuda!!
buyuse bı gobekcıkler:)
dün sabah leke geldi biraz ben çok huylu ve pinpirikli birisiyim bitanede düşüğüm olduğu için hemen doktorumu aradım oda bişey olduğunu sanmıyorum herşeyin çok iyiydi ama için rahat etsin istiyorsan gel dedi bizde gittik ultrasona aldı kalbini göremedi vajinal baktı yine göremedi sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi orda kötü haberi aldım doktorun yanından çıktım eşim kapıda bekliyordu ben çığlıklarımla hastaneyi yıktım tabi çok üzgünüm ALLAH ım kimseye yaşatmasın..
siz böyle söyleyin söyleyin. ilerde şikayet ettiğinizi duymayayım.klava:
Kızlar üzmeyin kendiniz Allahım herşeyin en hayırlısını bilirrr Herşey allahtan..
Doktorum bana yumurta-spermde kromozsal bır bozukluk varsa o bebek ya düşer yada kalp atmazmş yani bu kromoasal bir bozukluktan kaynaklanıyorr .. Oyüzden ilk 3 ay çok önemliibenim dr hiç heveslendirmiyorrr 3 ay geçsin o zaman rahatlıycam ... yada kn pıhtılaşmasıından bebegın kalbı durabılıyor
esemos geçmiş olsun gülüm inian çok üzüldüm geçen sene ben yaşamıştım bu olayı doğumuna bir hafta kalmıştı 39 haftalık kalbi durmuştu allahım sana sağlıklı evlatlar versin inşallah unutmuyorsun ama o acıylada yaşamıyorsun allah sabır versin
Bu hormonlu yiyeceklerden de oluyormuş ya mevsiminde yememiz lazım herşeyi
Kızlar üzmeyin kendiniz Allahım herşeyin en hayırlısını bilirrr Herşey allahtan..
Doktorum bana yumurta-spermde kromozsal bır bozukluk varsa o bebek ya düşer yada kalp atmazmş yani bu kromoasal bir bozukluktan kaynaklanıyorr .. Oyüzden ilk 3 ay çok önemliibenim dr hiç heveslendirmiyorrr 3 ay geçsin o zaman rahatlıycam ... yada kn pıhtılaşmasıından bebegın kalbı durabılıyor
allah bizim için hayırlı olanı bilir.yazdıkların çok doğru canım.neden oldu niye oldu diye fazla içlenmemek gerek.ben ilk bebeğimde ilk üç ayda kanamam vardı çok istedim yaşasın doğsun diye kanamam kesildi sorunsuz bir gebelik gecirdim.kartopu gibi bir oğlum oldu ama 2 hafta sonra kalbi durdu.emzirmek kucagına alıp sonra kaybetmek çok daha zor.kötününde kötüsü yaşanabiliyor.ne çok sevinelim nede çok üzüleleim sakın bir gebelik geçirmek en doğrusu.zaten sağlıklı bebekler düşmüyor düşük bebeğin saglıksız oldugunu gösteriyor.allah hepimize güç versin.
kesınlıkle oyle ya. sen dıbleyı bıtırdın mı kız:)
Evet canım 2 tabak yedim akşam :))
kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı
kocam beni bugün zorla götürüyodu gitmedim erken değilmi daha doktor aile polikliğindeki doktor geldin demiş
3 ayla bitiyormu canım.hayırlısıyla su 3 ayı kazasız belasız atlatalım ınsallahh
esemos geçmiş olsun gülüm inian çok üzüldüm geçen sene ben yaşamıştım bu olayı doğumuna bir hafta kalmıştı 39 haftalık kalbi durmuştu allahım sana sağlıklı evlatlar versin inşallah unutmuyorsun ama o acıylada yaşamıyorsun allah sabır versin
Evet canım 2 tabak yedim akşam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?