2010 Ekim Anneleri

suan kurtaj oluyo sanırım 12 de demıstı. valla ben de bugun cok uzgunum Allah sabır versınzemuszemus

dün girmedim ben topiğe çok fazla. haberim yoktu. ay nasıl sinirlerim bozuldu....sinirimden ağluyorum yaa.... zaten 2-3 gündür bana bişiler oluyooo. ağlaya ağlaya...

bende cok agladım kuran okudum az once rahatladım bıraz. dua ettım hem esemosa hem hepımıze.

hanımlar selam.esemosu az evvel okudum. gerçekten üzücü.güzel rabbim güç versin ona ve ailesine diyorum.herşeyde hayır vardır diyoruz yaa.benim 2 arkadaşımda biri 7 aylıkken ikizlerini biri doğduktan 3 gün sonra bebeğini kaybetti.hepsi zor da biraz daha büyüyüp hissedince daha mı zor bilmem.

sizler nasılsınız bakalım.

beslenmeyle ilgili bişey mi acaba? yada daha önce bebeğini kaybetmişmiydi esemos?
geçenlerde ceyda düvencide 10 haftalık bebişini kaybetti... çok korkuyorum...

evet canım ama onun kalbını hıc duymamıstı. bu ıkıncı bebişydı bu defa kalbını duydu ama durdu ıste

evet canım ılk bebegınınde kalbı hıc atmamıs

o zaman buda bir rahatsılıktan mı acaba? doktorun daha sık kontrole çağırması gerekirdi belkide...madem geçmiştede yaşanmış bir olay var...
bende suçlayacak birini arıyorum sanki senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sımdı arastırma yaptırcaklarmıs.

salya sümük ağlıyorum.... çok dokunuyor bana böle şeyler artık... dizilere filmlere bile ağlıyorum...

bende oyuzden 1 ay çok gec dıyorum basıma geldıgı ıcın korkuyorum
Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

salya sümük ağlıyorum.... çok dokunuyor bana böle şeyler artık... dizilere filmlere bile ağlıyorum...

ben de aynı ya yasamadım hıc ama. hemde hemen hamıle kaldım. ama bana basta dusuk tehlıkesı dedıgınde bıle ne kadar uzulup aglamıstım. boylesını dusunemıyorum bılemafoldumben

kızlar havayı biraz değiştirelim bari... günümüz güsel geçsin....
bahar gelsinnnn, daracık bodyler giyip karnımı çıkara çıkara gezmek istiyorum ben artık!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…