2010 Ekim Anneleri

kızlar canım ne istiyor biliyormusunuz.şu karadenizde yapılıyor ya peyniri kızartıyorlar bulgurla falan hani....

kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı
kocam beni bugün zorla götürüyodu gitmedim erken değilmi daha doktor aile polikliğindeki doktor geldin demiş

tetanoz bildiğim kadarıyla gebeliğin 20.haftası yapılıyor, bende aile hekimine gittim gecen hafta ve 4 aylıkken baslıcaz aşılara ona göre tarihler verdi..

kızlar ben geceleri cok üsüyorum ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum, sizdede bunu yasayanlar varmı, donuyorum ya önceden böyle olmazdı

yarın olsada saçlarımı kestirsem bugün allahın izniyle gidiyorum memleketime çok özlüyorum ya 5gün burdayım her hafta sonu gidiyoruz ama genede özlüyorum kalabalığı özlüyorum ya hayret bişe otobandn çıkışımız yokmu izmiittt ışıl ışıl offf
allah senede 1 kere giden arkadaşlarıma sabır versin yaf

aşılara mııı???kaç tane aşı yapıcaklar ki??iğneden de acayip korkarım ya:1shok:

ben açıyorum üstümü gece sora donuyorum azcık ısınıp tekrar açıyorum gündüzde öle atletle oturuyorum şuan bi sıcak bi soğuk menepozluyuz arkadaşlar ateş basması olması lazım yazın nasıl geççek allah yardımcımız olsun

kızlar canım ne istiyor biliyormusunuz.şu karadenizde yapılıyor ya peyniri kızartıyorlar bulgurla falan hani....

ayyy ben bılmıyom bunu kız.

Yemekten sonra çekmiştik ama sabah akşam böyleyim göbeğim vardı ama bebek baya büyüttü :)

maşallah bebişe:)

aşılara mııı???kaç tane aşı yapıcaklar ki??iğneden de acayip korkarım ya:1shok:

bende korkuyom ya. o kadar kan aldılar hala alısamadım.

kızlar ben geceleri cok üsüyorum ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum, sizdede bunu yasayanlar varmı, donuyorum ya önceden böyle olmazdı [/QUOTE]

geçen hafta vardı.yatağa sıcak su torbası koy ayak dibine.çok işe yarıyor.(dikkatli ol aman).

5 aşı diye biliyorum ama 2 yada 3 yapılıyor hamilelikte..

off ya cocuklugumdan beri aşı falan yapılınca mide bulantısı tansiyon düşmesi,kusma gibi belirtiler yasayıp yere yıgılıyorum,sanırım aşıyla verilen mikroba direnç gösteremiyorumeyvahedigeldismile

galiba iki tane tetanoz ameliyat hanede makas cart curt enfeksiyon kapmayalım diemiş heralde
çokta acıtıyomuş ya kol şişiyomuş falan abooo ağrıyomuş

ben unutsam bıle gebelık takıbıne kayıt oldugum ıcın ararlar saglık ocagından. unuttun dıyelım sabah arıyolar bugun asınız var gelın dıye.

kızlar ben geceleri cok üsüyorum ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum, sizdede bunu yasayanlar varmı, donuyorum ya önceden böyle olmazdı

geçen hafta vardı.yatağa sıcak su torbası koy ayak dibine.çok işe yarıyor.(dikkatli ol aman).[/QUOTE]

kanın nasıl çıktı şekercim senin? ölçtürdün di mi?

off ya cocuklugumdan beri aşı falan yapılınca mide bulantısı tansiyon düşmesi,kusma gibi belirtiler yasayıp yere yıgılıyorum,sanırım aşıyla verilen mikroba direnç gösteremiyorumeyvahedigeldismile

heee sen baya kotu oluyon. Allah yardımcın olsun. ay kızlar saglık ocagına gıdıyom bebişlere ası yapıyolar ya bı aglıyolar kı nasıl dayanıcaz bebişlerimize ası yapılırken

ben unutsam bıle gebelık takıbıne kayıt oldugum ıcın ararlar saglık ocagından. unuttun dıyelım sabah arıyolar bugun asınız var gelın dıye.

gittiğimiz hastanede yapmıyolar mı bunları,sağlık ocagına kayıt mı olmak gerekiyo cnm bunları??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…