oh oh. o resmı de yedıkten sonra mı cektın kız o ne gobek ole:):) bebiş kocaman mı oldu nedır:)
kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı
kocam beni bugün zorla götürüyodu gitmedim erken değilmi daha doktor aile polikliğindeki doktor geldin demiş
tetanoz bildiğim kadarıyla gebeliğin 20.haftası yapılıyor, bende aile hekimine gittim gecen hafta ve 4 aylıkken baslıcaz aşılara ona göre tarihler verdi..
kızlar ben geceleri cok üsüyorum ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum, sizdede bunu yasayanlar varmı, donuyorum ya önceden böyle olmazdı
tetanoz bildiğim kadarıyla gebeliğin 20.haftası yapılıyor, bende aile hekimine gittim gecen hafta ve 4 aylıkken baslıcaz aşılara ona göre tarihler verdi..
kızlar ben geceleri cok üsüyorum ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum, sizdede bunu yasayanlar varmı, donuyorum ya önceden böyle olmazdı
aşılara mııı???kaç tane aşı yapıcaklar ki??iğneden de acayip korkarım ya:1shok:
kızlar canım ne istiyor biliyormusunuz.şu karadenizde yapılıyor ya peyniri kızartıyorlar bulgurla falan hani....
Yemekten sonra çekmiştik ama sabah akşam böyleyim göbeğim vardı ama bebek baya büyüttü :)
aşılara mııı???kaç tane aşı yapıcaklar ki??iğneden de acayip korkarım ya:1shok:
5 aşı diye biliyorum ama 2 yada 3 yapılıyor hamilelikte..
galiba iki tane tetanoz ameliyat hanede makas cart curt enfeksiyon kapmayalım diemiş heralde
çokta acıtıyomuş ya kol şişiyomuş falan abooo ağrıyomuş
kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı
kocam beni bugün zorla götürüyodu gitmedim erken değilmi daha doktor aile polikliğindeki doktor geldin demiş
galiba iki tane tetanoz ameliyat hanede makas cart curt enfeksiyon kapmayalım diemiş heralde
çokta acıtıyomuş ya kol şişiyomuş falan abooo ağrıyomuş
off ya cocuklugumdan beri aşı falan yapılınca mide bulantısı tansiyon düşmesi,kusma gibi belirtiler yasayıp yere yıgılıyorum,sanırım aşıyla verilen mikroba direnç gösteremiyorumeyvahedigeldismile
ben unutsam bıle gebelık takıbıne kayıt oldugum ıcın ararlar saglık ocagından. unuttun dıyelım sabah arıyolar bugun asınız var gelın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?