olsun balum biz genede seni ekim annesi sayarız
evet dogru hangı gun hangı hastanedesın gozukuyo heryerden. bıgun bı hastaneye gıt ordan cık baska yere gıt bugun ıste şu şu hastaneye de gıtmıssınız dıyolar:):)
o zaman benim ki belli degil ya akrep ya terazi cunku % 5 tezi var biliosun bakalim dr uma kalp atislari icin gittigimde bi sorayim net bisey soyler belki?
ya onu sölemeden önce internetten ögrendik deyince,hani burda size soruyodum yaa bi an burdan sandım:roflol:ay koptum kendime yaa ne safım...
özel hastane devlet hastanesi fark ediomuki
balum benimde 20 ekim. doktor bu tarihi unutmayın dedikesin gibi konuştu :) allah söyletti belkide
kizlar sat a gore 7 hafta 2 gunluguz:) benimkinin pit piti baslamis midir sanki baslamistir
:roflol::roflol::roflol: hakkaten komık olmuskaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa hala gülüyorum kendime,bi an hacker mı bunlar die aklımdan gecmişti.ve saskınlıktan hangi saglık ocagı diee sormayı unuttumbilmiyorumkismileburda bi kaç tane var da..
benımde 28 ekım cıktı ama degısır o hele bi3 ay gecsınde beslemeye baslayalım bıde benımkıler ıkız ekımın ortası olur herhalde
kizlar sat a gore 7 hafta 2 gunluguz:) benimkinin pit piti baslamis midir sanki baslamistir
:roflol::roflol::roflol: hakkaten komık olmuskaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa hala gülüyorum kendime,bi an hacker mı bunlar die aklımdan gecmişti.ve saskınlıktan hangi saglık ocagı diee sormayı unuttumbilmiyorumkismileburda bi kaç tane var da..
herhangı bırıne gıt. onlar sana hangısıne baglı oldugnu soyler.
ironic34 iyi tesadüf olmuşçaktırmayın kızlar biz söledik hehehehe
baslamıstır annesı 1 hafta sonra harekete baslıcak eli oynıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?