2010 Ekim Anneleri

evet dogru hangı gun hangı hastanedesın gozukuyo heryerden. bıgun bı hastaneye gıt ordan cık baska yere gıt bugun ıste şu şu hastaneye de gıtmıssınız dıyolar:):)

ya onu sölemeden önce internetten ögrendik deyince,hani burda size soruyodum yaa bi an burdan sandım:roflol:ay koptum kendime yaa ne safım...

o zaman benim ki belli degil ya akrep ya terazi cunku % 5 tezi var biliosun bakalim dr uma kalp atislari icin gittigimde bi sorayim net bisey soyler belki?

benımkı 1 ay erken dogmazsa terazı bıde 3 gun gec dogmazsa. inş terazı olacak minikim

balum benimde 20 ekim. doktor bu tarihi unutmayın dedi kesin gibi konuştu :) allah söyletti belkide

benımde 28 ekım cıktı ama degısır o hele bi3 ay gecsınde beslemeye baslayalım bıde benımkıler ıkız ekımın ortası olur herhalde

evet canım ya tarih zaman önemli değil bi kucağımıza alsak zaman geçmio şimdi bana hiç.

ayy kızlar hayırlısıyla cınıyetlerı ogrensek ne guzel kıyafet almaya baslarız miniş miniş hehehehe

benımde 28 ekım cıktı ama degısır o hele bi3 ay gecsınde beslemeye baslayalım bıde benımkıler ıkız ekımın ortası olur herhalde

ıkızler en fazla 39,haftada doguyo zaten:)

kizlar sat a gore 7 hafta 2 gunluguz:) benimkinin pit piti baslamis midir sanki baslamistir

coktaaan 32 gunlukken baslıyo ama 6, haftadan sonra dınlenmeye baslanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…