bende 8.haftada gitmiştim canım, bazen bebek sanılandan kücük oluyomus ve kalp sesleride duyulmayınca anne panik oluyo diye 8.haftada gelmemi önermişti dr. o zaman daha kesin sonuc alınması icin yani, hic sorun yapma duyarsın ins :)
benimde kafam karıstıbide ben dr'a bi sakatlıkta olsa aldırmak istemediğimi söylemiştim belki o yüzden 16.hafta gel demiş olabilir..
Düzenledim canım hayrlı olsun..
merhaba yeni bakabildim siteye ve geçmişe baktığımda esemos u öğrendim ve okurken ağladım.Allah sabır versin benim ilk gebeliğim boş gebelikti ve ben bir kese için nasıl üzülmüş ,ağlamıştım.rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin diyecek bişi bulamıyorum
NevYas sata göre sıralasan sıramızı bilsek süper olur ama sanırım baya uğraştırırbizden öncekilere bakarıs :)
belkı de dedıgın gıbı ondandır. bende yaptırmıyorum ıkılı testı zaten sonuc kotu olsa aldırmıycam zaten. yanlıslıkla da kotu sonuc verebılıyo o zmaan da bosuna uzuluyosun. ondan demıstır o zmaan.
bence 3 ay olsun herkesın netlessın dogum tarıhlerı oyle daha ıyı olur. benımkı her gıdısımde degısıyo:)
benim de değişiyo,tam olarak 3. aydan sonra mı kesinleşiyo cnm dogum tarihleri??
49. SIRADAIM :d
Cnm İlk sayfadakİ tabloyu kopyaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?