hosgeldın sekerım
Balum 57 desİn beklenen doĞum tarİhİne gÖre sıraladım ben
Pamfilya79 HOŞGELDİN
ay kızlar bu kadar olur,bugün saglık ocagı takibini ögrenmiştim şimdi kapıya ebe hemsireler geldikaydirigubbakcemile3takip yapıcaklarmıs,bi de 20. haftada saglık ocagına tetanoz asısına bekliyolarmıs
ay kızlar bu kadar olur,bugün saglık ocagı takibini ögrenmiştim şimdi kapıya ebe hemsireler geldikaydirigubbakcemile3takip yapıcaklarmıs,bi de 20. haftada saglık ocagına tetanoz asısına bekliyolarmıs
Nerden öğrenmişler acaba banada çat kapı yaparlarmıki :))
ADI ÜSTÜNDE BALUM TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ :d %5 BEBEK BEKLENEN TARİHTE DOĞAR :d BAKALIM BİR BİR DOĞURCEZ İNŞŞLH.
sanslısın. kayıt olmus oldun dımı:)
SÖZ VERDİM EŞİME BENİM İÇİM RAHAT HAFTAYA CUMARTESİ GİDİP DUYUCAM İNŞ. BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI BABASIYLA BİRLİKTE OZAMAN 8+6 OLUCAZ KESİN DUYARIM HERALDE SAOLUN KIZLAR DUA EDELİM BİRBİRİMİZE SÜREKLİ
kizlar hepimizin ki akrep mi olucak bebisler
evet canım yaa,tam da konusmusken..bi de soruyorum siz nerden biliyosunuz??internetten takip ediyoruz deyince allah allah oldum, hani buraya yazmıstım ya, noluyo yaa dedim :roflol:bi an anlayamadım.megersem hastanelerden bildirim geliyomus internet üzerinden..hey allahım hkendi kendime gülüyorum yaa
yok 23 ekıme kadar terazı inş benımkı terazı olcak:)
evet dogru hangı gun hangı hastanedesın gozukuyo heryerden. bıgun bı hastaneye gıt ordan cık baska yere gıt bugun ıste şu şu hastaneye de gıtmıssınız dıyolar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?