masallah balum cok hos fotograflar, Allah muhabbetinizi artırsın.. diye yorum yaptım ama yorum yapmaya hakkım yokmus(
bende yaptım deneme olaraktan olmuşmu bakayım:)))))
kaç kişiyiz listemiz filan varmı ilk bebişlerinizmi ikinci kontrollere gidildimi neler yapıyoruz kullanlıkan vitaminler yapılan tetkikler filan ne durumda?. Ben 34 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var. 15 gün önce ki kontrolümde kesemiz görüldü ayın 17 sinde randevumuz var kalp atışlarımız dinlenicek. Vitamin olarak elevit kullanıyorum ve ekstra olarak coraspin verdi doktorum. şimdilik bunlar geldi aklıma sizleride merak ediyorum sizlerde durumlar nedir.
of kizlar omrumu yediniz yarin koyucaktim fotolari ama bu gidisle bu aksam koyarim sizleride cok merak ediyorum basam mi acep:)))))))))))))))
kaç kişiyiz listemiz filan varmı ilk bebişlerinizmi ikinci kontrollere gidildimi neler yapıyoruz kullanlıkan vitaminler yapılan tetkikler filan ne durumda?. Ben 34 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var. 15 gün önce ki kontrolümde kesemiz görüldü ayın 17 sinde randevumuz var kalp atışlarımız dinlenicek. Vitamin olarak elevit kullanıyorum ve ekstra olarak coraspin verdi doktorum. şimdilik bunlar geldi aklıma sizleride merak ediyorum sizlerde durumlar nedir.
esengulum olmus cok da seker olmus:)
ben kalp atısını da gordum mesela. sadece folık asıt kullanıyorum. lıstemız ıcın nevyasa ozel msj atıyosun eklıyo senı.
Allah ıyılıgını versın kız:roflol: bas gıtsınkaydirigubbakcemile3
kiz balum sen az firlama diilsin he hep senin basinin altindan cikiyo :roflol: aksama yuklicem vallahi:lepi:
özel msj atim cnm :)
bende elevıtle progestan iğne oluyorum sadece
:roflol::roflol::roflol: ama merak ettım ben de senııııopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?