2010 Ekim Anneleri

kaç kişiyiz listemiz filan varmı ilk bebişlerinizmi ikinci kontrollere gidildimi neler yapıyoruz kullanlıkan vitaminler yapılan tetkikler filan ne durumda?. Ben 34 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var. 15 gün önce ki kontrolümde kesemiz görüldü ayın 17 sinde randevumuz var kalp atışlarımız dinlenicek. Vitamin olarak elevit kullanıyorum ve ekstra olarak coraspin verdi doktorum. şimdilik bunlar geldi aklıma sizleride merak ediyorum sizlerde durumlar nedir.

of kizlar omrumu yediniz yarin koyucaktim fotolari ama bu gidisle bu aksam koyarim sizleride cok merak ediyorum basam mi acep:)))))))))))))))

ben de koyamadım foto falan hata veriyo,niee acababilmiyorumkismileoff bayadır üyeyim ama foto konusuna cok yabancıyım ya

ben kalp atısını da gordum mesela. sadece folık asıt kullanıyorum. lıstemız ıcın nevyasa ozel msj atıyosun eklıyo senı.

of kizlar omrumu yediniz yarin koyucaktim fotolari ama bu gidisle bu aksam koyarim sizleride cok merak ediyorum basam mi acep:)))))))))))))))

Allah ıyılıgını versın kız:roflol: bas gıtsınkaydirigubbakcemile3

canim ben 7 hafta 2 gunlugum en son 3 martta gttim kesecik gozuktu 22 martta pit pita gidicem sadece folik plus gunde 3 tane kullaniyorum baska bi vitamin vermedi bana

bende elevıtle progestan iğne oluyorum sadece

kiz balum sen az firlama diilsin he hep senin basinin altindan cikiyo :roflol: aksama yuklicem vallahi:lepi:

bnde yarın dra gitcem kızlar bakalım kese ve kalp atışı için Allahım izin verirse yazarım yarın size:))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…