2010 Ekim Anneleri

ya bide sen cok sanslisin bebek kiyafetleri orda cok guzel ve ucuz helede gap cocuk en sevdigim 200$ bir bavul kiyafet aldi arkadasim bebegine ordan

canim sen bebegini kiz mi erkek mi hissediyosun?

valla hic bilemiyorum ya. saglikli olsunda eli ayagi duzgun kiz erkek farketmez.
ama cevremdeki insanlar erkek diyor.
annemle esim ruyasinda erkek gormus.
bide hic bulantim olmadi benim annem diyorki ben hamileyken erkek kardeslerime hic bulantisi olmamis erkek diyor artik ne kadar dogru bilemem. saglikli hayirli gelsinde benim icin farketmez.
ben ruyamda kiz gordum ama cirkin bir bebekti kendime diyordumki ay dogura dogura bunumu dogurdun ne cirkin bir bebek diyordum ruya istekaydirigubbakcemile3

ya bide sen cok sanslisin bebek kiyafetleri orda cok guzel ve ucuz helede gap cocuk en sevdigim 200$ bir bavul kiyafet aldi arkadasim bebegine ordan

ya canim valla ben bebek 3 yasina gelene dek markali giydirmicem. cunku surekli buyume caginda olucak bir aldigim 2 3 hafta sonra giydiremiceksem ne gerek var 1 gomlege 20$ vermenin. bir kac parca bisey alirim ama dolabinin cogu markasiz olucak biliyorum. cunku cok cabuk gelisiyorlar.

sen ne hissediyorsun seninki kizmi erkekmi?:)

ruyalarin tersi olurmus allahtankaydirigubbakcemile3 bende bitirim erkek cocuklarina hastayim kizinda cilvelisine ama sankim kizim olucak gibi abim erkek diyo kayinvalidem kiz doguyor icime diyo bakalim kim daha medyummus:)

kızlar ben geldımmmm acılııınnn =) kımler var bakalımmm

hosgeldin canim

ruyalarin tersi olurmus allahtankaydirigubbakcemile3 bende bitirim erkek cocuklarina hastayim kizinda cilvelisine ama sankim kizim olucak gibi abim erkek diyo kayinvalidem kiz doguyor icime diyo bakalim kim daha medyummus:)

saglikli olsunlarda biz isimlerine simdiden karar kildik.
kiz erkek ikisininde isimleri hazir:)
oglum olursa ismi mert eren olucak
kizim olursa ismi kardelen olucak insallah
ay cok heyecanlandim:)

bu konuda haklisin aslinda ama markasiz bile alsan cok cici seyler var secenek cok orda

cal canim ne olacak kaydirigubbakcemile3dunyada birsuru insan var ayni isimleri tasiyan.

canim benim su sozun gonlunun guzelligini gosteriyo ama isimleri kocama birakicam biraz kitap kurdu mitolojiden veya ne bilim kutsal kitabimizdan veya kimsenin duymadigi ama anlami cok guclu isimler bekliyorum ondan bakalim size yazarim

canim benim su sozun gonlunun guzelligini gosteriyo ama isimleri kocama birakicam biraz kitap kurdu mitolojiden veya ne bilim kutsal kitabimizdan veya kimsenin duymadigi ama anlami cok guclu isimler bekliyorum ondan bakalim size yazarim

aslinda isim cok onemli cocugun ilerdeki karakterini kisiligini hayatini herseyini sekillendiriyor. hem anlamli hem guzel olmali. tabiki en onemlisi ismin manasi.
biz merti ozu sozu dogru dobra dobra olsun diye sectik. ama arkdaslarim diyor o ismi koyma mert isimli cocuklar cok yaramaz olurmuskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…