2010 Ekim Anneleri

canım içerde beslenemiyo heralde bebiş çok az kilo almış 3 haftada 300 gramcık almış. salı günü tekrar bakıcaz hala beslenemiyosa dışarda daha iyi beslenecek gibiyse içerde daha fazla durmasının anlamı yok doğurtalım seni dedi suni sancıyla. ben suni sancıya cesaret edemedim sezeryan olsun dedim

inşallah kuzum be benim de umudum o dışarda daha iyi beslenir dedi doktor böyle giderse

ayy hadi ya maşallah ne güzel aslında bizimki de ultrasonda baya iyi görünüyo ama niye böyle zayıf ben bi bilemedim

hayırlısı olsun canım saglıkla alırsın ınsallah kuzunu
benımkıde oyle ya 300 ya 400 alıyor bakalım persembe kontrol var nasıl cıkıcak

baylemur hemşom benimde basıma gelmedi valla :sinifsinif: geceligin mi boyanmıstı senin öyle hatırlıyorum sankimm..
sağol bu arada canım, dışarıda taşıma için kullanılanlardan aldım.

hayırlısı olsun canım saglıkla alırsın ınsallah kuzunu
benımkıde oyle ya 300 ya 400 alıyor bakalım persembe kontrol var nasıl cıkıcak
ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaa :(( zaten usg haftası da sattan geri cıktı 1 hafta nie öle oldu az kilo alıyo die mi acaba?

ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaa :(( zaten usg haftası da sattan geri cıktı 1 hafta nie öle oldu az kilo alıyo die mi acaba?

sanırım genetik cnmm bnm minnoşlar 250 300 gr alıyolar 12 günde...ya bide usgdeki gibi doğmuyolar ya eksik doğuyolar gnlde bnm dr pek yanılmm diyor ama işte öylede bişi vr...

baylemur hemşom benimde basıma gelmedi valla :sinifsinif: geceligin mi boyanmıstı senin öyle hatırlıyorum sankimm..
sağol bu arada canım, dışarıda taşıma için kullanılanlardan aldım.

evet dgm ıcın aldgm pıjama gecen boyandı hadı onu gectım .bugunde annem bana bı havlu takım vermıstı eskı yanı ama kullanılmamıs yada en fazla 1 2 kez kullanılmıstır.bende yarın temızlık var dolapta duruyor dıye havlularımı atarken bı su yıkayım dedım atmaz olaydım 2 tane havlumu boyamıs ayyyyyyyyyyyyy cıldırcam benımde hayatımda ılk defa basıma gelıyo.bırde tum camasırlar degılde arasından bazıları boyanıyo offfffffffffffffff

bnmkilerde inş.2,5 kg aRASINDA doğcaklar cnm....hayırlısı artık...Rabbim korusun...

amin canım maşallah senin de kuzularına :nazar: benimki de 2600 işte zaten 2,5 kilodan sonrası normal sayılıyormuş ama ya ultrason fazla ölçüyosa 2,5 kilodan daha zayıf doğarsa diye dertleniyorum ben

sen az mı beslenmeye başladın acaba canım ya ben sanırım eskisinden daha az yedim son haftalarda diye kendi kendimi suclamaya başladım. oysa ki hiç aç kalmadım proteinime de dikkat ettim ama cok abartmamıştım keşke abartsaymışım :(

benim doktor gerçi hiç öyle bişi demedi. içerde sıkıntıda ve az kilo almaya başladıysa dışarda daha iyi kilo alacak ve gelişecek demektir bu durumda içerde durması bebeğin aleyhinedir dedi. ooff bilmiyorum ki

amin canım maşallah senin de kuzularına :nazar: benimki de 2600 işte zaten 2,5 kilodan sonrası normal sayılıyormuş ama ya ultrason fazla ölçüyosa 2,5 kilodan daha zayıf doğarsa diye dertleniyorum ben

sen az mı beslenmeye başladın acaba canım ya ben sanırım eskisinden daha az yedim son haftalarda diye kendi kendimi suclamaya başladım. oysa ki hiç aç kalmadım proteinime de dikkat ettim ama cok abartmamıştım keşke abartsaymışım :(

benim doktor gerçi hiç öyle bişi demedi. içerde sıkıntıda ve az kilo almaya başladıysa dışarda daha iyi kilo alacak ve gelişecek demektir bu durumda içerde durması bebeğin aleyhinedir dedi. ooff bilmiyorum ki
ya güzelim inan az kaldı die koyverdim gitti abartılı yedim ama ben de 1 kilo vermişim :(( cok tuhaf değil mi?

işte bide o usg meselesi vr olsun ama perşye vr daha alır annesi daha...muz süt pekmezz bol bol ye...

hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.

kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk

ya zayıf cocuk daha cabuk topalrlarr saglıkla gelısn dunyayada ben kılosunu hıc takmıyorum

ya güzelim inan az kaldı die koyverdim gitti abartılı yedim ama ben de 1 kilo vermişim :(( cok tuhaf değil mi?

hakkaten cok garip ama demek ki son haftalarda bebişler bizden öyle bi fazla şey alıyolar ki bizim yediklerimiz az bile geliyo belki de??

işte bide o usg meselesi vr olsun ama perşye vr daha alır annesi daha...muz süt pekmezz bol bol ye...

öyle yapıyorum canım dur bi muz daha yiyeyim hattaa :)

ya zayıf cocuk daha cabuk topalrlarr saglıkla gelısn dunyayada ben kılosunu hıc takmıyorum

inşallah toparlar canım ben de kilosunda değilim aslında ama cok zayıf doğup da küveze falan girer diye korkuyorum allah korusun

Back
X