selam kızlar ben geldim:)
doktordan donduk, cok sukur hersey normal suyumuz kılomuz.. catı muayenesi oldum cok kastığım için kendimi canım yandı biraz.. tam anlasılmasada kemiklerinde sorun yok gibi gozukuyor dedi doktorumuz.. ben korkuyorum normal olmak ıstemiyorum dedim.. korkucak birsey yok dedi neyden korkuysun dedi kesilmekten dedim o an duymıcaksın bile dedi sadece sancılarına dayanabilmen önemli dedi.. peki dedim son anda karar değiştirirsem cekemez hale gelirse sancılar acılmada olmazsa sez. a alabilirmısınız dedim tabıkı dedi sen normale odaklan sez. dusunme ama en kötu sartlarda sez. olur dedi.. nst ye bu sefer girmedim.. bu arada karnımız sertlesiyorya bi yeri sanki yukseliyor gibi sertlesiyor vs. o bebek hareketi değil rahim kasılmasıymıs bilginize.. bi sıkıntı olmazsa 10 gun snra kontrol ve nst var bakalım:) kandıramadım sez. için:)
hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın?
bildiğim kadarıyla yok ama geçmişe bakamadım ben de. ben yarın dogum yapıcam inşallah boshayallersmile
yaptım yok banamısın demio metallica bile dinledimgürültüden rahatsız oluo normalde pofffffffff
selam canım hoşgeldin. maşallah kuzuna canım ne güzel doktorun seni cesaretlendiriyor normal doğuma :) ben de yarın sezaryan oluyorum boshayallersmile
sen sezeryan ıstıyorsan gercekten aslında bunu yapması gerekır dıye dusunuyorum
karnın sertleşmesını hep bebek ıttırıyor zannedıyordum rahım kasılmasımıymıs hımmm :bbo:
Ben kıl tüy derdine düşünce geçmişi okuyamadım fragola canım yarın doğum mu var bugün dr gidecektin kilo almamışmı senin cadı..
Ben kıl tüy derdine düşünce geçmişi okuyamadım fragola canım yarın doğum mu var bugün dr gidecektin kilo almamışmı senin cadı..
canım bana da olmuştu o bütün gün hemen hemen hiç hareket etmedi. gece 4bucukta uyandım hala hareket yoktu doktoru aradım tatlı bişeyler ye sol yanına yat yarım saat içinde az da olsa hareket eder meraklanma demişti. hakkaten de yattıktan 15 20 dk sonra bizimki dönmeye başladı. her an her gün çok hareketli olmayabilir merak etme ama yarın gel bi nstye gir demişti zaten ertesi gün randevum vardı gittim ben de. sen de dene kuzum hala hareketleri azsa ara doktorunu bence o seni rahatlatır veya napıcanı söyler
ayyyy yarın mı ? hadı inşallah güzel rahat gecer canımmm iyi haberlerınızı alırız en yakın zamanda da :) ayy bende burda heycan yapıyorum valla 13gun var benım daha sen nasılsın pekı ? heyecan vardır sımdı
evet canım dualarım seninle.. sapasağlam kuzunla guzel haberlerle dön canım.. sabah mı alıcaklar?
sez olması için sebep yokki diyor ne bebek ters ne cok iri nede kemiklerin dar diyo..
evet bende bebek hareketi sanıyordum değilmiş aklınızda bulunsun..
doktordan donduk, cok sukur hersey normal suyumuz kılomuz.. catı muayenesi oldum cok kastığım için kendimi canım yandı biraz.. tam anlasılmasada kemiklerinde sorun yok gibi gozukuyor dedi doktorumuz.. ben korkuyorum normal olmak ıstemiyorum dedim.. korkucak birsey yok dedi neyden korkuysun dedi kesilmekten dedim o an duymıcaksın bile dedi sadece sancılarına dayanabilmen önemli dedi.. peki dedim son anda karar değiştirirsem cekemez hale gelirse sancılar acılmada olmazsa sez. a alabilirmısınız dedim tabıkı dedi sen normale odaklan sez. dusunme ama en kötu sartlarda sez. olur dedi.. nst ye bu sefer girmedim.. bu arada karnımız sertlesiyorya bi yeri sanki yukseliyor gibi sertlesiyor vs. o bebek hareketi değil rahim kasılmasıymıs bilginize.. bi sıkıntı olmazsa 10 gun snra kontrol ve nst var bakalım:) kandıramadım sez. için:)
evet canım dualarım seninle.. sapasağlam kuzunla guzel haberlerle dön canım.. sabah mı alıcaklar?
sez olması için sebep yokki diyor ne bebek ters ne cok iri nede kemiklerin dar diyo..
evet bende bebek hareketi sanıyordum değilmiş aklınızda bulunsun..
evet kuzum yarın 11 de doğum olacak inşallah. ya bu sefer 3 kg çıktı bebiş. geçen sefer sırtı dönüktü zaten ölçümleri de zor yapmıştı doktor pozisyonundan ötürü, o yüzden sağlıksız bir ölçüm olmuş demek ki dedi. bu sefer 2 kere ölçtü ikisinde de 3 kg çıktı. ama sabah 1 kaşık kadar kan vardı pedimde, nişanın gelmiş dedi doktor ama o da azıcık bişey geldi. bebek kanala girmemiş. nst de sancım yok hiçbişeyim yok. sen nasıl olsun istiyosun dedi beklersen normali deneyebiliriz ama bebek tam dönmemiş çarpraz duruyo kanala da girmemiş dedi of ben de hiç uğraşmak istemedim valla sezeryan olsun dedimyarın alalım o halde dedi öyle karar verdik kuzum
az önce cok ufak bişi hissettim
ya herzaman tepecik yapan oyun oynayan bebem sustu bugun
canım onemlı bı konuuu gıt bence doktoraaaa
sağol canım benim teşekkürler a.s. valla o kadar heyecanlıyım ki çenemi sıkıyorum farketmeden sanırım çenem ağrıyo şuanda :)
sağol canım benim evet saat 11de demetyarenle aynı saatte giricez doğuma :)
Hayrlısı olsun canım, kuzunu kucağına alacaksın demek yarın darısı başımıza :) sağlıcakla birbirinize kavuşun inşallah ayy ne heycanlısındır şimdi :))
masallah canım 10 gunde baya ileri atmıs
babası gelsin hareketlenmezse nst gidicem
dk unda sende normal dusunuyorsa ne guzel tabıkı ben sen sezeryan ıstıyorsunda dk yapmıyormus gıbı anladım ondan oyle dedım tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?