2010 Ekim Anneleri

sen sezeryan ıstıyorsan gercekten aslında bunu yapması gerekır dıye dusunuyorum
karnın sertleşmesını hep bebek ıttırıyor zannedıyordum rahım kasılmasımıymıs hımmm :bbo:

Ben kıl tüy derdine düşünce geçmişi okuyamadım fragola canım yarın doğum mu var bugün dr gidecektin kilo almamışmı senin cadı..

hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın?

bildiğim kadarıyla yok ama geçmişe bakamadım ben de. ben yarın dogum yapıcam inşallah boshayallersmile

ayyyy yarın mı ? hadı inşallah güzel rahat gecer canımmm iyi haberlerınızı alırız en yakın zamanda da :) ayy bende burda heycan yapıyorum valla 13gun var benım daha sen nasılsın pekı ? heyecan vardır sımdı

selam canım hoşgeldin. maşallah kuzuna canım ne güzel doktorun seni cesaretlendiriyor normal doğuma :) ben de yarın sezaryan oluyorum boshayallersmile

evet canım dualarım seninle.. sapasağlam kuzunla guzel haberlerle dön canım.. sabah mı alıcaklar?

sen sezeryan ıstıyorsan gercekten aslında bunu yapması gerekır dıye dusunuyorum
karnın sertleşmesını hep bebek ıttırıyor zannedıyordum rahım kasılmasımıymıs hımmm :bbo:

sez olması için sebep yokki diyor ne bebek ters ne cok iri nede kemiklerin dar diyo..

evet bende bebek hareketi sanıyordum değilmiş aklınızda bulunsun..

Ben kıl tüy derdine düşünce geçmişi okuyamadım fragola canım yarın doğum mu var bugün dr gidecektin kilo almamışmı senin cadı..

evet kuzum yarın 11 de doğum olacak inşallah. ya bu sefer 3 kg çıktı bebiş. geçen sefer sırtı dönüktü zaten ölçümleri de zor yapmıştı doktor pozisyonundan ötürü, o yüzden sağlıksız bir ölçüm olmuş demek ki dedi. bu sefer 2 kere ölçtü ikisinde de 3 kg çıktı. ama sabah 1 kaşık kadar kan vardı pedimde, nişanın gelmiş dedi doktor ama o da azıcık bişey geldi. bebek kanala girmemiş. nst de sancım yok hiçbişeyim yok. sen nasıl olsun istiyosun dedi beklersen normali deneyebiliriz ama bebek tam dönmemiş çarpraz duruyo kanala da girmemiş dedi of ben de hiç uğraşmak istemedim valla sezeryan olsun dedim yarın alalım o halde dedi öyle karar verdik kuzum

az önce cok ufak bişi hissettim
ya herzaman tepecik yapan oyun oynayan bebem sustu bugun

sağol canım benim teşekkürler a.s. valla o kadar heyecanlıyım ki çenemi sıkıyorum farketmeden sanırım çenem ağrıyo şuanda :)

sağol canım benim evet saat 11de demetyarenle aynı saatte giricez doğuma :)

masallah canım 10 gunde baya ileri atmıs

babası gelsin hareketlenmezse nst gidicem

dk unda sende normal dusunuyorsa ne guzel tabıkı ben sen sezeryan ıstıyorsunda dk yapmıyormus gıbı anladım ondan oyle dedım tatlım :)

en yeni listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

2010 ekim anneleri yeni listemize herkesi bekliyorum. msj atarsanız listeye eklerim.

Doğum yapmış annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi |Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

|kontes |? |12.08.2010| 1250 -1340 gr |Kız(ikiz)| ecmelnur ve elvinnaz | sezeryan |Elvlinnazı kaybetti(01.09.10). Ecmelnur kuveste durumu iyi |

| Emine_Kaya |? | 02.08.2010 | 1.400 gr - ? cm | Erkek |Umutcan|normal | Küvezde - İyi |

|gulsen_arda |34+5 |09.09.2010| 47 cm 2740 gr|Kız| ?| sezeryan | durumu iyi |
| burcix |? |10.09.2010| ?|Kız| Sofıa Helena | sezeryan |? |

| Selmas88 |37 | 15.09.2010 | 2.370 gr - ? cm | Erkek |Muhammed Ali Eymen|sezaryen | evde - İyi |

| lavinya |? | 15.09.2010 | ? | Erkek | ?|sezaryen | durumu iyi |

| rita1421 |37+2 | 15.09.2010 | 2900 gr 50cm | Erkek |?|normal | durumu İyi |

[/table]​

Doğum yapacak annelerimiz
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | *Cinsiyeti *| ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu
|demet_yaren |38+2 |22.09.2010| ?|Kız| buğlem |sezeryan |? |

|fragola |38+1 |22.09.2010| ?|Kız| lina|e.sezeryan |? |

| Nurtopu | ? | 24.09 2010 | ? |ıkiz | ? |sezeryan | ? |

| simge_wxyz |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | alperen|sezeryan | ? |

| ades79 |38+2 | 27.09.2010 | ? | Erkek | kuzey|sezeryan | ? |

| aperpil |38+4 | 28.09.2010 | ? | Erkek | kerem|sezeryan | ? |

| esengülüm |? | 30.09.2010 | ? | Erkek | ?|s.sezeryan | ? |

|NohutluPilav |? |01.10.2010| ?|Kız| İKRA SU | E. sezeryan |? |

| yelinay|? | 04.10.2010 | ? | Erkek |emre|sezeryan | ? |

| jely1 |38 | 05.10.2010 |?| Erkek |Ege|sezeryan |? |

|Feyza79 |39 |05.10.2010| ?|Kız|nefise|sezeryan |? |

| loveli|38+2 | 06.10.2010 |?| Erkek |eren | sezeryan |? |

|diloks |38+3 |06.10.2010| ?|Kız|selin|sezeryan |? |

| crazy_peri |38+3 |10.10.2010| ?|Kız| LİYA |E. sezeryan |? |

| slcn|38+3 | 10.10.2010 |?| Erkek |Kayra|E. sezeryan | ? |

|cimbomlu |38+6 |10.10.2010| ?|Kız| derinsu|sezeryan |? |

|pinguu |38+2 |15.10.2010| ?|Kız| Eylül|sezeryan |? |

|moondance |38+6 |16.10.2010| ?|Kız| ipek|sezeryan |? |

| Balsurat |? | 20.10.2010 |?| Erkek |?|sezeryan |? |

|meryemtaze |? |21.10.2010| ?|Kız| betül|sezeryan |? |

|selected_79 |? |27.10.2010| ?|Kız| Cemre|sezeryan |? |

[/table]​

hepimiz sağlıkla büyütelim meleklerimizi inşallah...:Saruboceq:​

Hayrlısı olsun canım, kuzunu kucağına alacaksın demek yarın darısı başımıza :) sağlıcakla birbirinize kavuşun inşallah ayy ne heycanlısındır şimdi :))

bende aklıma geldıkce sezeryan hep amann uyuyup uyanıcam azcık agrım olcak gozumu actıgımda bebeğim yanımda olcak dıyorum kendı kendıme oyleee :)

Hayrlısı olsun canım, kuzunu kucağına alacaksın demek yarın darısı başımıza :) sağlıcakla birbirinize kavuşun inşallah ayy ne heycanlısındır şimdi :))

sağol canım benimmm a.s. valla feci heyecanlıyım yerimde duramıyorum çenem ağrımış kasmaktan heralde kendimiii

Aperpil benimkide dün öyleydi akşam acile götürcekti eşim nerdeyse istemedim gece yatağa yatınca coştu elini ayağını elleye seve seve bi hal oldum :) bugünde pek hareketli değil yerleri daraldı sanırım ondan..

masallah canım 10 gunde baya ileri atmıs

babası gelsin hareketlenmezse nst gidicem

normal diye sanırım canım bi sorun olursa hemen gelirsin dedi olmazsa 10 gun içimden sanki 10 gun snra gider doğururum gibi geldi ama nasip:)
gidin canım için rahat etsin...

dk unda sende normal dusunuyorsa ne guzel tabıkı ben sen sezeryan ıstıyorsunda dk yapmıyormus gıbı anladım ondan oyle dedım tatlım :)

ben normalden korkuyorum die istemedim ama doktorum normalcı bide durumdada terslik yok ne gerek var diyor:) aslında hayret değilmi genelde doktorlar sez. cı:)

Hoşgeldin canımmm... gözün aydın tekrar
demek acıdı canın, kasmamak laızm o halde bana iyi tecrübe olduu sempatiksalakcinni ay acaba benim kemikler ne halde
ben sana demiştimmmmmm ama bizim doktorumuz normalci diye gördün mü son ana kadar normal bekletecek bizi..
ama cok ileri tarih veriyor hep 10gün sonra diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…