2010 Ekim Anneleri

Bende eskisi gibi olucam ama artik hayat eskisinden farkli olucak endisesi var iste esimle cokgezerdik tozardik bundan sonra hayat akisimiz degisicek buna adapte olabilirim insallah

vallahi kızlar siz nasıl isterseniz öyle olur...bizde çok gezerdik tozardık ama bebek oldu biz yine gezip tozmaya devam ettik..oğlum 10 günlükken başladık gezmeye hemde oğlum ocak ayında doğdu...soğuk moğuk takmadık,kimseyide dinlemedik,halen de geziyoruz...tek bişey oldu;oğlum çok gezdur...kaydirigubbakcemile3

ben her akşam yürüyüş yapmaya çalışıom. ama bişey farkettim. yürüyüş yapmadanönce karnım aşağıda oluyo. yürüyüş yaptıktan sonra karnım yukarı çıkıo kafamçokkarıştı

karnım yarılıyo gene bu akşam dün iyiydim ya acısı çıkıyo uzandım baya bi ama geçmedi
duşa girip kremle masaj yapıcam hafiflerse inşallah rahat rahat uyurum nasıl vuruyo sağdan sağdan

ben dizi izliyorum
misafir gelcekti göya gelmediler yarın geleceklermiş burda karnı burunda birisi var oynuyolar benimle sinir oldum.

ah canım keşke herkes ince fikirli olsa :1no2: hamile hamile seni ayakta bıraktıklarına üzülmeleri lazım :1no2:

bende felaket daraldım sinirlerim de bozuk..

üff ellerim ayaklarım yanıyor resmen millet üşüyor ben yanıyorum.

Esimle paylastim yazdiklarini cok hosuna gitti sizi ornek aile sectik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…