2010 Ekim Anneleri

aa bunlar fal bakıyooo iice sapıttıkk ohh my got hehehhahahahahahhahahhha

seninde bakim falına.
çarşamba seni heyacanlı ve atraksiyonlu birgün bekliyo. yavaş sakin davranmalısın yoksa ani sürprizlerle karşılaşabilirsin :roflol:
oh my gottt laelaelaelaelae

canım Akika kurbanını cocuk doğduktan snra baliğ cağına gelene kadar kesilebilir.. ama makbulu 1.sini cocuğun doğumundan 7. gunu kesmek daha sevaptır..

7. gün makbul olanı ama bizim burda sünnet falan olduğunda kesip dağıtırlar eğer erkekse. kızsa napıolar bilmiom :uhm:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende hurma koydum cantamıza. zemzem suyunuda biberonuna koydum doğunca verin diye tembih ettim bide :)
ama yasin suresi okundugunu bilmiyodum bende okuyup senin gibi mi yapsam ?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende hurma koydum cantamıza. zemzem suyunuda biberonuna koydum doğunca verin diye tembih ettim bide :)
ama yasin suresi okundugunu bilmiyodum bende okuyup senin gibi mi yapsam ?

kızlar kaynananıza veya annenize zemzem suyuna 7 kez meryem suresi okutun. doğum başladığında içerseniz kolay doğum olurmuş. etrafımda deneyenler var :lepi:

7. gün makbul olanı ama bizim burda sünnet falan olduğunda kesip dağıtırlar eğer erkekse. kızsa napıolar bilmiom :uhm:

kızada 1 kesilir. kıza 7. gunu kesmek makbul ama durum musait değilse daha iilerde keser kız yada erkek aynı.. erkeğin 2 tane olduğu için biri 7. gunu diğeri sunnetinde olabilir tabiki..

normal yapmıstı cnm

Biz esimle kesicez babaanneside kesmek istiyo etler dagitilcak mi yenecek mi? ya kusura bakma sana hoca gibi soruyorumbilmiyorumkismile

est. canım ne hocası.. etleri dağıyılabilirde yenebilirde.. ben mevlut yapıp etini pilavla dağıtmayı dusunuyorum mesela.. yanı dağıtılırda yenirde canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…