aa bunlar fal bakıyooo iice sapıttıkk ohh my got hehehhahahahahahhahahhha
Canim kurbani ne zaman kesmeliyiz?
seninde bakim falına.
çarşamba seni heyacanlı ve atraksiyonlu birgün bekliyo. yavaş sakin davranmalısın yoksa ani sürprizlerle karşılaşabilirsin :roflol:
oh my gottt laelaelaelaelae
canım Akika kurbanını cocuk doğduktan snra baliğ cağına gelene kadar kesilebilir.. ama makbulu 1.sini cocuğun doğumundan 7. gunu kesmek daha sevaptır..
3 adet hurma ya Yasin okumus eltim getirdi bu aksm saolsun.. 1 tanesini sancı baslayınca yicem 1 ini beebk doğunca ağzımda ezip damagına koyucam bir parca. diğerinide snra yicem.. zemzemımızde hazır.. Mevlam inş. gönlumuze göre hayırlı dinine kitabına bağlı bir evlat nasip eder..
normalmı doğum yapmıstı sez mı?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende hurma koydum cantamıza. zemzem suyunuda biberonuna koydum doğunca verin diye tembih ettim bide :)
ama yasin suresi okundugunu bilmiyodum bende okuyup senin gibi mi yapsam ?
canım Akika kurbanını cocuk doğduktan snra baliğ cağına gelene kadar kesilebilir.. ama makbulu 1.sini cocuğun doğumundan 7. gunu kesmek daha sevaptır..
7. gün makbul olanı ama bizim burda sünnet falan olduğunda kesip dağıtırlar eğer erkekse. kızsa napıolar bilmiom :uhm:
normal yapmıstı cnm
3 adet hurma ya Yasin okumus eltim getirdi bu aksm saolsun.. 1 tanesini sancı baslayınca yicem 1 ini beebk doğunca ağzımda ezip damagına koyucam bir parca. diğerinide snra yicem.. zemzemımızde hazır.. Mevlam inş. gönlumuze göre hayırlı dinine kitabına bağlı bir evlat nasip eder..
normalmı doğum yapmıstı sez mı?
Biz esimle kesicez babaanneside kesmek istiyo etler dagitilcak mi yenecek mi? ya kusura bakma sana hoca gibi soruyorumbilmiyorumkismile
off benim daha adağım var ya,önce onu kesmem gerek ama bu ara mümkünü yokkızada 1 kesilir. kıza 7. gunu kesmek makbul ama durum musait değilse daha iilerde keser kız yada erkek aynı.. erkeğin 2 tane olduğu için biri 7. gunu diğeri sunnetinde olabilir tabiki..
aayyy selam canımm,,nasılsın heyecan var mı?slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?