2010 Ekim Anneleri

Allah yardım etsin canım adak ihmal etmemeye calısın..

hosgeldin canım sen nasılsın?

7. gun diye sart yok sadece daha sevap Allah kabul etsin:)

inş. canımm

sendede canım ne demek est..
haklısın güzelim ama malum bu ara baya zor geciyo maddi olarak,kendimi biraz toparlayınca ilk işim adak...adagı akikadan önce kesmem gerek değil mi?ya da akika yı annem falan kestirse olur mu ki?

tamam canım okuyayım. 1ni doğumdan önce yicem diğerini bebegimin agzına sürücez diğeri ne olacaktı cok soru sordum ama kusura bakma

1 i sancın baslayınca evde yada yolda diğeri doğum bitince diğerinide sen ağzımda ciğnicen bir parcasını bebeğin ust damağına yapıstırcan ufacık bişi:)

est o ne demek yaa

:mymeka: bende bişe dicek sandım :mymeka:

bueadayım ama takip edemiyoru hdilekh kızz sırlarımı aşikar etme hahahahhahah

bizde niyet ettik inş kesicez bi kurbann

haklısın güzelim ama malum bu ara baya zor geciyo maddi olarak,kendimi biraz toparlayınca ilk işim adak...adagı akikadan önce kesmem gerek değil mi?ya da akika yı annem falan kestirse olur mu ki?

canım adağın gerceklesince kesmen makbul evet.. akika içinde annen parasını sana yada esine hibe etsin siz kesin olesi daha makbuldur..

benımde yarın kurban kesılcek bebıs dogar dogmaz kaynımlar kesıcekler gun onemlı degılmıs

evet değil Allah kabul eder inş..

hee ikinizinde aynı kısmını şimdi gördüm :mymeka:neresi aynı kızım yaa görmedinmi crazyle benim ortamda durmuş sağ totonun yarısını crazy in arkasına sağ totoyu ebni arkama saklamış kaydirigubbakcemile3

1 i sancın baslayınca evde yada yolda diğeri doğum bitince diğerinide sen ağzımda ciğnicen bir parcasını bebeğin ust damağına yapıstırcan ufacık bişi:)

est o ne demek yaa

aa anne mi cigneyip veriyor bebişe. ben bunu ilk kez duydum canım, tamam yapıcam inşallah. 3 hurmaya da ayrı ayrı mı okuyacagım yasin'i ?

Fragolacım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağ sağlim sağlıkla kızını kucğına al inş.. dualarımız seninle.. bizi merakta bırakma iyi olunca haberdar et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…