haklısın güzelim ama malum bu ara baya zor geciyo maddi olarak,kendimi biraz toparlayınca ilk işim adak...adagı akikadan önce kesmem gerek değil mi?ya da akika yı annem falan kestirse olur mu ki?
Allah yardım etsin canım adak ihmal etmemeye calısın..
hosgeldin canım sen nasılsın?
7. gun diye sart yok sadece daha sevap Allah kabul etsin:)
inş. canımm
sendede canım ne demek est..
tamam canım okuyayım. 1ni doğumdan önce yicem diğerini bebegimin agzına sürücez diğeri ne olacaktı cok soru sordum ama kusura bakma
hayırlısıyla al kucağına bebeğini demetçim....iyi haberlerini bekliyoruz...
ay evettttttttttttt....
ne mutlu sizlere yarın kucaklarınıza alacaksınız inşallah!
darısı başımıza
bakarım canım ne demek
bu aralar bi arkadaşınla aranızda çekememezlik var. toto yarıştıonuz ama ikinizinde totosu aynı. yani boşuna uğraşıonuz. yakın zamanda totonuz eski haline dönecek ama siz bu durumdan pekte memnun kalmayacaksınız. çünkü şuanki totonuzdan memnuzsunuz laelaelaelaelae:roflol:
oğlum haktan doruk için akika kurbanı diceksınız canım akika kurbanı kurban edeceğiz değil:)
aklımız ve kalbimiz sizlerde olucak canım en kısa zamanda da fotolarınızı bekliyoruzbenımde yarın kurban kesılcek bebıs dogar dogmaz kaynımlar kesıcekler gun onemlı degılmıs
:mymeka: bende bişe dicek sandım :mymeka:
bueadayım ama takip edemiyoru hdilekh kızz sırlarımı aşikar etme hahahahhahah
bizde niyet ettik inş kesicez bi kurbann
benımde yarın kurban kesılcek bebıs dogar dogmaz kaynımlar kesıcekler gun onemlı degılmıs
haklısın güzelim ama malum bu ara baya zor geciyo maddi olarak,kendimi biraz toparlayınca ilk işim adak...adagı akikadan önce kesmem gerek değil mi?ya da akika yı annem falan kestirse olur mu ki?
benımde yarın kurban kesılcek bebıs dogar dogmaz kaynımlar kesıcekler gun onemlı degılmıs
anladım sağol canım a.s. kociş kestirirken söylesin söyleyim de :)
1 i sancın baslayınca evde yada yolda diğeri doğum bitince diğerinide sen ağzımda ciğnicen bir parcasını bebeğin ust damağına yapıstırcan ufacık bişi:)
est o ne demek yaa
canım adagım gercekleseli 1,5 yıl oldu ama elim varmadı bi türlü
canım adağın gerceklesince kesmen makbul evet.. akika içinde annen parasını sana yada esine hibe etsin siz kesin olesi daha makbuldur..
evet değil Allah kabul eder inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?