7.gün mü.. hmm... erkek cocuga 2tane dimi ? 2sini aynı anda mı kesmemiz lazım canım ?
slm kızlar nasılsınız
kızlar kaynananıza veya annenize zemzem suyuna 7 kez meryem suresi okutun. doğum başladığında içerseniz kolay doğum olurmuş. etrafımda deneyenler var :lepi:
est. canım ne hocası.. etleri dağıyılabilirde yenebilirde.. ben mevlut yapıp etini pilavla dağıtmayı dusunuyorum mesela.. yanı dağıtılırda yenirde canım..
ikisinide ayrı zamanlarda kesebilirsin sengözlerimebaksanab
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende hurma koydum cantamıza. zemzem suyunuda biberonuna koydum doğunca verin diye tembih ettim bide :)
ama yasin suresi okundugunu bilmiyodum bende okuyup senin gibi mi yapsam ?
est. canım ne hocası.. etleri dağıyılabilirde yenebilirde.. ben mevlut yapıp etini pilavla dağıtmayı dusunuyorum mesela.. yanı dağıtılırda yenirde canım..
slm kızlar nasılsınız
dilek banada bak kız süt bardağından olarmı
sprma tatlım yatamıyorum kı sımdı kayınvalıdeler gıttı ama uyku tutmuyo benı karnım agrıyor yarını dusundukce
yok cnm.. 1.sınıde durumu olmayan 7sınde kemesmezse snra kesebilir.. 2.sınıde öyle.. buluğ cağına ermeden makbulu.. tabi 7.sinde kesebilende oyle canım.. ama ailenın durumu ne zaman musaitse ozaman yalnız dikkat edin kızlar akika kurbanı akikanın adı olduğu için, akika kurbanı denilince kurban bayramında kesilmesi gerekmez. Eğer (Allah rızası için akika hayvanını kurban edeceğim) denirse, o zaman kurban bayramında kesmek gerekir.
off benim daha adağım var ya,önce onu kesmem gerek ama bu ara mümkünü yok(
slm kızlar nasılsınız
biz oğluma kestik ama 7. günmüydü bilmiyorum...
aa ilk defa duyuyorum bizlerde içebiliyoruz yani faydası oluyorsa annem geldiginde okutturayım bir yudum içer başlarım sancı çekmeye :))
bende 40 mevlütünde kesip etini de öyle dağıtmayı düşünüyorum nasipse. bir kısmını da dağıtırım .
sağol canımmm a.s.
Allah razi olsun bilgiler icin sagol canim
ay sen bu gece uyuyamazsın ya,allahım sizi düşündükçe ben heyecanlanıyorum ..biliyo musun fragola ile aynı gün aynı saatte kızlarınızı kucagınıza alacaksınız :)) allah yardımcınız olsun umarım cok kolay gecer gider canımsprma tatlım yatamıyorum kı sımdı kayınvalıdeler gıttı ama uyku tutmuyo benı karnım agrıyor yarını dusundukce
evet canım aynısını yap.. 3 adet koy 1 er yasin oku canım..
sprma tatlım yatamıyorum kı sımdı kayınvalıdeler gıttı ama uyku tutmuyo benı karnım agrıyor yarını dusundukce
cok heyecanlıyım faragolamında yarın benımle aynı saatte dogumu var
cok heyecanlıyım faragolamında yarın benımle aynı saatte dogumu var
biz şimdi bebişler için kesicez kurban bayra mı için ayrı olur. ne diyip kesicez ki bebiş için kesecegimize ay kafam karıştı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?