2010 Ekim Anneleri

7.gün mü.. hmm... erkek cocuga 2tane dimi ? 2sini aynı anda mı kesmemiz lazım canım ?

yok cnm.. 1.sınıde durumu olmayan 7sınde kemesmezse snra kesebilir.. 2.sınıde öyle.. buluğ cağına ermeden makbulu.. tabi 7.sinde kesebilende oyle canım.. ama ailenın durumu ne zaman musaitse ozaman yalnız dikkat edin kızlar akika kurbanı akikanın adı olduğu için, akika kurbanı denilince kurban bayramında kesilmesi gerekmez. Eğer (Allah rızası için akika hayvanını kurban edeceğim) denirse, o zaman kurban bayramında kesmek gerekir.

kızlar kaynananıza veya annenize zemzem suyuna 7 kez meryem suresi okutun. doğum başladığında içerseniz kolay doğum olurmuş. etrafımda deneyenler var :lepi:

aa ilk defa duyuyorum bizlerde içebiliyoruz yani faydası oluyorsa annem geldiginde okutturayım bir yudum içer başlarım sancı çekmeye :))

est. canım ne hocası.. etleri dağıyılabilirde yenebilirde.. ben mevlut yapıp etini pilavla dağıtmayı dusunuyorum mesela.. yanı dağıtılırda yenirde canım..

bende 40 mevlütünde kesip etini de öyle dağıtmayı düşünüyorum nasipse. bir kısmını da dağıtırım .
ikisinide ayrı zamanlarda kesebilirsin sengözlerimebaksanab

sağol canımmm a.s.

kızlar,

bende umreden yeni gelmiş hurma ve zemzem suyu var. ama zemzem suyunu bidondan alıp kreçli çaydanlıkla koydu şişeye kayınvalidem. su kreç kokuyor çaydanlık da temiz miydi bilemiyorum

içirirsem bebek mikrop kapar diye korkuyorum, bi de araplar suya kimbilir napıyo, emin olamadım.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende hurma koydum cantamıza. zemzem suyunuda biberonuna koydum doğunca verin diye tembih ettim bide :)
ama yasin suresi okundugunu bilmiyodum bende okuyup senin gibi mi yapsam ?

evet canım aynısını yap.. 3 adet koy 1 er yasin oku canım..

sprma tatlım yatamıyorum kı sımdı kayınvalıdeler gıttı ama uyku tutmuyo benı karnım agrıyor yarını dusundukce

dilek banada bak kız süt bardağından olarmı

bakarım canım ne demek

bu aralar bi arkadaşınla aranızda çekememezlik var. toto yarıştıonuz ama ikinizinde totosu aynı. yani boşuna uğraşıonuz. yakın zamanda totonuz eski haline dönecek ama siz bu durumdan pekte memnun kalmayacaksınız. çünkü şuanki totonuzdan memnuzsunuz laelaelaelaelae:roflol:

biz şimdi bebişler için kesicez kurban bayra mı için ayrı olur. ne diyip kesicez ki bebiş için kesecegimize ay kafam karıştı :)))))

off benim daha adağım var ya,önce onu kesmem gerek ama bu ara mümkünü yok (

Allah yardım etsin canım adak ihmal etmemeye calısın..

slm kızlar nasılsınız

hosgeldin canım sen nasılsın?
biz oğluma kestik ama 7. günmüydü bilmiyorum...

7. gun diye sart yok sadece daha sevap Allah kabul etsin:)

inş. canımm

Allah razi olsun bilgiler icin sagol canim

sendede canım ne demek est..

sprma tatlım yatamıyorum kı sımdı kayınvalıdeler gıttı ama uyku tutmuyo benı karnım agrıyor yarını dusundukce
ay sen bu gece uyuyamazsın ya,allahım sizi düşündükçe ben heyecanlanıyorum ..biliyo musun fragola ile aynı gün aynı saatte kızlarınızı kucagınıza alacaksınız :)) allah yardımcınız olsun umarım cok kolay gecer gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…