2010 Ekim Anneleri

aklımız ve kalbimiz sizlerde olucak canım en kısa zamanda da fotolarınızı bekliyoruz

facebooka eklerım facebooktakı arkadaslarda foruma eklerler tatlım m

allah kabul etsin canım.
bizi mutlaka haberdar edin.. ve bebişin resimlerinide bekliyoruz unutma bizi emi, iyi olunca gel mutlaka

canım soyle soylım sızı unutmam cok sey paylastık paylascagızda yanlız dogumdan ılk bıkac gun belkı cok sık gıremeyebılırım gırerım ama cok takılamayabılırım bılemıyorum nasıl bı durumda OLACAZ ama kesınlıkle sızı bılgılendırcem
hepınız yarın dualarımıdasınız

ne totosu ayol...kimin arkasında ne oluyor...bilmiyorumkismile

canım ben zemzem suyunu kaynatıp soğutup ondan sonra sterilize ettiğim biberona koymayı planlıyorum

aa anne mi cigneyip veriyor bebişe. ben bunu ilk kez duydum canım, tamam yapıcam inşallah. 3 hurmaya da ayrı ayrı mı okuyacagım yasin'i ?

tabıkı kuzum bebek koca hurmayı napsın:) ciğneyip ufak bir parca ust damağına:) evet yasin..

canım adagım gercekleseli 1,5 yıl oldu ama elim varmadı bi türlü ( şimdi nasıl yapmam gerek ki?

canım adak bekletmek iyi sayılmaz.. dediğim gibi imkanınız olduğu ilk an onu halledin.. akika tabi ne kadar erken olsa iyi ama durum musait değilse ertelenebilir..

allah razı olsun canım. sizde bizim dualarımızdasınız..takılma canım zaten,bilgilendir yeterli merakta koymayın biziiii :)))))) opuyorumnanaktan

ne totosu ayol...kimin arkasında ne oluyor...bilmiyorumkismile

ha bu kız totosunun benden küçük oldunu iddaa ediyo kaydirigubbakcemile3
ogün çekildiğimiz resmi dileğe gösterdimde tam ortamızda poz verdiya bu totonun yarısını senin yarısını benim arkama saklamış ufacık bi kısmı görünüyo kaydirigubbakcemile3

haklısın da morali bozulmasın die demiom :roflol:

face de varsın cnm,ordan bakarım mutlaka

aa yine iftira senden küçük olamaz totom çünkü sen hamilelikle var olmuşsun kızım önceden yokmuşun hahahahh bana bak burada herkesin önünde tartışmayalım arkaya gellalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 kız deli herhalde koca hurmayı nasıl yicek bebiş. ben annenin verdigini bilmiyordum. elle ufak bi parça damagına yapiştirildigini biliyordum onuda ablama tembih ettim ben sonra cıkacağım icin bebişe direk zemzem suyunu ve hurmasını verin dedim.

hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz

hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz

iyi geceler canım, allah rahatlık versin...
kendinize dikkat edin.. allah yardımcınız olsun... opuyorum cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…