aklımız ve kalbimiz sizlerde olucak canım en kısa zamanda da fotolarınızı bekliyoruz
allah kabul etsin canım.
bizi mutlaka haberdar edin.. ve bebişin resimlerinide bekliyoruz unutma bizi emi, iyi olunca gel mutlaka
hee ikinizinde aynı kısmını şimdi gördüm :mymeka:neresi aynı kızım yaa görmedinmi crazyle benim ortamda durmuş sağ totonun yarısını crazy in arkasına sağ totoyu ebni arkama saklamış kaydirigubbakcemile3
kızlar,
bende umreden yeni gelmiş hurma ve zemzem suyu var. ama zemzem suyunu bidondan alıp kreçli çaydanlıkla koydu şişeye kayınvalidem. su kreç kokuyorçaydanlık da temiz miydi bilemiyorum
içirirsem bebek mikrop kapar diye korkuyorum, bi de araplar suya kimbilir napıyo, emin olamadım.
aa anne mi cigneyip veriyor bebişe. ben bunu ilk kez duydum canım, tamam yapıcam inşallah. 3 hurmaya da ayrı ayrı mı okuyacagım yasin'i ?
canım adagım gercekleseli 1,5 yıl oldu ama elim varmadı bi türlü( şimdi nasıl yapmam gerek ki?
ne totosu ayol...kimin arkasında ne oluyor...bilmiyorumkismile
facebooka eklerım facebooktakı arkadaslarda foruma eklerler tatlım m
canım soyle soylım sızı unutmam cok sey paylastık paylascagızda yanlız dogumdan ılk bıkac gun belkı cok sık gıremeyebılırım gırerım ama cok takılamayabılırım bılemıyorum nasıl bı durumda OLACAZ ama kesınlıkle sızı bılgılendırcem
hepınız yarın dualarımıdasınız
ne totosu ayol...kimin arkasında ne oluyor...bilmiyorumkismile
hee ikinizinde aynı kısmını şimdi gördüm :mymeka:neresi aynı kızım yaa görmedinmi crazyle benim ortamda durmuş sağ totonun yarısını crazy in arkasına sağ totoyu ebni arkama saklamış kaydirigubbakcemile3
face de varsın cnm,ordan bakarım mutlakafacebooka eklerım facebooktakı arkadaslarda foruma eklerler tatlım m
canım soyle soylım sızı unutmam cok sey paylastık paylascagızda yanlız dogumdan ılk bıkac gun belkı cok sık gıremeyebılırım gırerım ama cok takılamayabılırım bılemıyorum nasıl bı durumda OLACAZ ama kesınlıkle sızı bılgılendırcem
hepınız yarın dualarımıdasınız
tabıkı kuzum bebek koca hurmayı napsın:) ciğneyip ufak bir parca ust damağına:) evet yasin..
canım adak bekletmek iyi sayılmaz.. dediğim gibi imkanınız olduğu ilk an onu halledin.. akika tabi ne kadar erken olsa iyi ama durum musait değilse ertelenebilir..
haklısın da morali bozulmasın die demiom :roflol:
canım ben zemzem suyunu kaynatıp soğutup ondan sonra sterilize ettiğim biberona koymayı planlıyorum
aa yine iftira senden küçük olamaz totom çünkü sen hamilelikle var olmuşsun kızım önceden yokmuşun hahahahh bana bak burada herkesin önünde tartışmayalım arkaya gellalsanaalsanasmile
hadı kızlar hepınıze ıyı gecelr sımdıkten hakkınız helal edın ....yarın buglem kızımla sıze merhba derız ınsaallah sımdı uyumaya calısım bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?