2010 Ekim Anneleri

Ritacim seni en icten duygularimla tebrik ediyorum allah yavrunu saglikli ve anali babali buyutmeyi nasip etsin

günaydın kızlar ben kabusla uyandım. rüyamda bebişimi kaybediodum hüngür hüngür ağlıodum uyandım hala ağlıomuşum :S soluğu sağlık ocağında aldım. kalp atışlarını dinledim.

demet hayırlı haberlerle gel inşllh kolay olsun sezeryanın. :)

amın canımm nasıl oglusunla araaaan emıyomu bıcırıkkk

Bebegine allah uzun uzuuun omurler verdi demek ki:) bunlar hep annelik endiseleri canim

Ritacim seni en icten duygularimla tebrik ediyorum allah yavrunu saglikli ve anali babali buyutmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim tatlım darısı başınıza inşallah...
canım olur öle rüyalar...sen kalbini ferah tut..ayetel kürsü oku bol bol...

amın canımm nasıl oglusunla araaaan emıyomu bıcırıkkk
canım emiyor emmesine de benim sütüm az sanırım...bol bol su içiyorum...bakalımartık bugün doktorumuz var...topuktan kan vercez...

olur olur canım sutun bebeısın kılo alıyosa zaten hıc takma kafnaa okadarcık sey ona yetıyoduur

ay sorma ya annem aramıodu korkusundan. söyleye söyleye öldürdüler kızımı diodum. ama gerçekte olsa eminim ilk o arardı ve demiştim sana doğmayan çocua eşya almaya derdi üzüntümün üstüne tuz biber olurdu.

bebişin emmesine sevindim. emdikçe çoğalır cnm sütün pes etme sık sık emzir.:1hug:

canım tekrardan gözünaydın minik prensi allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza

ayy varya bu sayfayı ve face,yi hergün bir heyecanla açıyorum acaba bugün kim doğurdu diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…