günaydın kızlar...
demet ve frogola allah yardımcınız olsun...sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin allahım yavrularınızı...müthiş bir duygu...kim ne derse tarif edemez..hepimiz çok şanslıyız kızlar...Allah bizi bu duygudan mahrum etmedi ve etmesin inaşallah...
günaydın kızlar...
demet ve frogola allah yardımcınız olsun...sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin allahım yavrularınızı...müthiş bir duygu...kim ne derse tarif edemez..hepimiz çok şanslıyız kızlar...Allah bizi bu duygudan mahrum etmedi ve etmesin inaşallah...
günaydın kızlar ben kabusla uyandım. rüyamda bebişimi kaybediodum hüngür hüngür ağlıodum uyandım hala ağlıomuşum :S soluğu sağlık ocağında aldım. kalp atışlarını dinledim.
demet hayırlı haberlerle gel inşllh kolay olsun sezeryanın. :)
Bebegine allah uzun uzuuun omurler verdi demek ki:) bunlar hep annelik endiseleri canim
Teşekkür ederim tatlım darısı başınıza inşallah...Ritacim seni en icten duygularimla tebrik ediyorum allah yavrunu saglikli ve anali babali buyutmeyi nasip etsin
canım olur öle rüyalar...sen kalbini ferah tut..ayetel kürsü oku bol bol...günaydın kızlar ben kabusla uyandım. rüyamda bebişimi kaybediodum hüngür hüngür ağlıodum uyandım hala ağlıomuşum :S soluğu sağlık ocağında aldım. kalp atışlarını dinledim.
demet hayırlı haberlerle gel inşllh kolay olsun sezeryanın. :)
canım emiyor emmesine de benim sütüm az sanırım...bol bol su içiyorum...bakalımartık bugün doktorumuz var...topuktan kan vercez...amın canımm nasıl oglusunla araaaan emıyomu bıcırıkkk
Teşekkür ederim tatlım darısı başınıza inşallah...
canım olur öle rüyalar...sen kalbini ferah tut..ayetel kürsü oku bol bol...
canım emiyor emmesine de benim sütüm az sanırım...bol bol su içiyorum...bakalımartık bugün doktorumuz var...topuktan kan vercez...
Teşekkür ederim tatlım darısı başınıza inşallah...
canım olur öle rüyalar...sen kalbini ferah tut..ayetel kürsü oku bol bol...
canım emiyor emmesine de benim sütüm az sanırım...bol bol su içiyorum...bakalımartık bugün doktorumuz var...topuktan kan vercez...
demetle frogalanın bebişlerıne kavusmalarına son 1 saatleri ne guzel
demetle frogalanın bebişlerıne kavusmalarına son 1 saatleri ne guzel
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?