hoşgeldin pamfilyacım ya benimde dün pogaca istedi canım komşum geldi yaptı sagolsun
feyzacım bende kafayı yedim sanıyodum desene tek degilmişim :) inceleyip duruyoz bakalım ama bakmadıgımız bi anda yakalar bizi nişan :)
35 . haftamı doldurmuşum veee 35 günüm kalmışşş
hoşgeldin şiircim ya sorma iki sene kafayı yedim bebek geldimi die peçeteye bakmaktan şimdide acaba nişan geldi mi die bakınıp duruyom :)
pamfilyacım yakın olsak gönderirim sanada ev pogacası ama uzaksınya valla 40 haftayı benimde geçer mi acaba gerçi benim ablam hep haftsı dolmuş öle dogum yapmış hemde suyu gelmeden kanama çok olmuş öyle dr a gitmiş duni sancıyla dogurmuş birini digerini sezeryanla bakalım ben de onun gibi mi olcam
gunaydın kızlar kocıs eyup sultana gıttı namaza bende son hazırlıklarımı yapıyorum o gelınce hemen cıkacaz ...dua edın bızlere melegım saglıkla gelsın dunyaya ..hepınız ıcın amelıyata gıderken dua edecem kolay dogum ve saglıklı kuzulcuklar gelsın dıye .....kendınıze ıyı bakınnn
gunaydın kızlar kocıs eyup sultana gıttı namaza bende son hazırlıklarımı yapıyorum o gelınce hemen cıkacaz ...dua edın bızlere melegım saglıkla gelsın dunyaya ..hepınız ıcın amelıyata gıderken dua edecem kolay dogum ve saglıklı kuzulcuklar gelsın dıye .....kendınıze ıyı bakınnn
Allah yardımcın olsun demetcim
Sağlıkla git ve de sağlıkla gelin inşallah
Benimde cuma günü dualarını bekliyorum
hoşgeldin pamfilyacım ya benimde dün pogaca istedi canım komşum geldi yaptı sagolsun
feyzacım bende kafayı yedim sanıyodum desene tek degilmişim :) inceleyip duruyoz bakalım ama bakmadıgımız bi anda yakalar bizi nişan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?