2010 Ekim Anneleri

gunaydın kızlar kocıs eyup sultana gıttı namaza bende son hazırlıklarımı yapıyorum o gelınce hemen cıkacaz ...dua edın bızlere melegım saglıkla gelsın dunyaya ..hepınız ıcın amelıyata gıderken dua edecem kolay dogum ve saglıklı kuzulcuklar gelsın dıye .....kendınıze ıyı bakınnn

Allah yardımcın olsun demetcim
Sağlıkla git ve de sağlıkla gelin inşallah
Benimde cuma günü dualarını bekliyorum

hayirli sabahlar kizlarr
demet canim rabbim kazasiz kurtarsin insallah.saglicakla yavruna kavus darisi bize insallahh
fragola canim seninde bugün insallah sende kazasiz kurtulursun.aklimiz ikinizde kalcak bugünn.müjdeyi tez alalim insallahh

günaydın kızlar
demetcim rabbim evladını saglıkla kucaklamanı nasip etsin dualarını bekliyoruz bizde kib hayırrlı haberle gel inş
fragolacım inş sende bugün saglıkla bebegine kavuşursun sende dua et bizlere saglıkla evlatlarımızı kucagımıza alalım inşş

ya sabah erken uyanmak bende adet haline geldi heralde sabah ezan okundumu uyanıyom sonra 8 de uyanıyom offf bide wc ye her gidişte peçeteyi inceler oldum hamile kalmadan önce acaba bu ay hamilemiyim adetim gelcek mi die peçeteyi incelerdim şimdide nişanım gelmiş mi diee :) off günler de geçmek bilmiyo sanki

Herkese gunaydiinnn bugun harika bir gun olsun hepimiz icin:) bu sabah nedense kahvaltida hamurisi istiyor canim kapiciya aldiricam sanirim

hoşgeldin pamfilyacım ya benimde dün pogaca istedi canım komşum geldi yaptı sagolsun
feyzacım bende kafayı yedim sanıyodum desene tek degilmişim :) inceleyip duruyoz bakalım ama bakmadıgımız bi anda yakalar bizi nişan :)

kızlar günaydın herkese
demet ve fragola bende size şimdiden gözünz aydın diyorum inşallah çok rahat bir doğum gerçekleştirirsiniz meleklerinize kavuşma heycanı sardı ne güzel darısı bize güzel anneler ikinizide öptük iyi şanslar
gökçe rana son yazına çok güldüm ben de öyleyim de hamilelikten önce hastalandımmı diye bakıp duruyodum şimdide nişan mişan gelirmi diye bakıyorum ben bide koyu çamaşır giymeyi severim o yüzden peçete koyuyom hep anlaması kolay olsun diye he he

Ohhh ne sanslisin Ev pogacasi yumm yummmm :) yarasin sekerim:) daha nisanimiz gelmesin ya soyle bi 40 haftayi dolduralimmmm

hoşgeldin şiircim ya sorma iki sene kafayı yedim bebek geldimi die peçeteye bakmaktan şimdide acaba nişan geldi mi die bakınıp duruyom :)
pamfilyacım yakın olsak gönderirim sanada ev pogacası ama uzaksın ya valla 40 haftayı benimde geçer mi acaba gerçi benim ablam hep haftsı dolmuş öle dogum yapmış hemde suyu gelmeden kanama çok olmuş öyle dr a gitmiş duni sancıyla dogurmuş birini digerini sezeryanla bakalım ben de onun gibi mi olcam

sagol canim dusunmen yeter:) simdi sokak simitcisi gecti aldim ve bayilirim :) dogum hikayesinin hicbiri bir dgerine benzemezmis hepimiz apayri dogumlar yapicaz artik allah nasil yazdiysa yasayarak gorucez

çok güzell yaaaa(
rabbim inşallah yardımcınız olsun arkadaşlar...uzun saglıklı ömürler versin kuzularınıza....çok duygulandım ben yaa..8 gün sonra aynı uyguları bende yaşayacagım rabbım nasıp ederse.....

Günaydın kızlar, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum hepimize...

Canım Allah ayrdımcın olsun. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna...

Allah yardımcın olsun demetcim
Sağlıkla git ve de sağlıkla gelin inşallah
Benimde cuma günü dualarını bekliyorum

Canım inşallah sana da hayırlı bir doğum diliyoruz. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi..

Ohhhh ne güzel poğaçalar yeniyor maşallah. Kızlar benm bebişim hala dönmedi ve kaç gündür korkunç reflüm var, edepsüz kafa atıyor mideme, ciğerlerime. Şimdi poğaça yapar yerdim ama mayalı, reflüyü azdırır. Zaten midem ağzımda yaşıyorum kaç gündür. Bu dönsün bir rahatlayayım, yapıp hepinize postalarım olur mu?

günaydın kızlar...
demet ve frogola allah yardımcınız olsun...sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin allahım yavrularınızı...müthiş bir duygu...kim ne derse tarif edemez..hepimiz çok şanslıyız kızlar...Allah bizi bu duygudan mahrum etmedi ve etmesin inaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…