sana da iyi geceler canımcım..Kızlar bende yatım daha dogrusu uzanım kitap falan okuyayım belkı o arada uyurum
iyi geceler jelly1, Dark, ecrinece, ironic34, melikemirac, NevYas, nurtopu, sinna kızlarrr
bizimki memleketlerinde oldu nikahın kıyıldığı gun değiştirmişti aynı yerde:) ben kimlikte eli yazmayanın ceza yediğini duymamıstım hiç
Kızlar bende yatım daha dogrusu uzanım kitap falan okuyayım belkı o arada uyurum
iyi geceler jelly1, Dark, ecrinece, ironic34, melikemirac, NevYas, nurtopu, sinna kızlarrr
hahahahkolum falan mesela nasılsa kapalıyım uzun kollu giyiyom.
Bende evli yazısını 6 ay sonra yazdırdım kimliğe orda dediler cezası var hemen yapmak gerekiyormuş sonra memur bi kılıfına uydurdu sanki önce nikah yapıp sonra yeni evlenmişiz gibi ceza ödemedik..
hayırlı geceler:)
e tabı kimse görmezdi:) takılıyorum sakın yanlıs anlama canım
iyi geceler jelly...
sana da iyi geceler canımcım..
hayırlı geceler:)
e tabı kimse görmezdi:) takılıyorum sakın yanlıs anlama canım
Ya kimlikte evli yazmasından değilde sanırım soyadı değişikliğinden di :roflol: bildirmek gerekiyormuş..
yok cnm nie yanlış anlıyım. çok kızdım ama yaaa geçermi sabaha kdr
Ben her akşam küvete sıcak su doldurup 5 dk kadar yatmaya başladım kolay doğurayım diye işe yararmı acaba kaydirigubbakcemile3
tamam tamam kızma :))gecer o yarına kadar
kız suda doğurmasın:)
kızlar belim cok ağrıdı cıkıyorum musadenızle, herkese Allah rahatlık versin:)
etin hassas değilse gecer inş. canım yada morarır hassas sa..
kız suda doğurmasın:)
sana da iyi geceler canım,aslında ben de cıksam iyi olur..saat 2 oldu nerdeyse..hepinizi öptüm ben de...kendinize dikkat edin dr dan gelince görüşürüz...kızlar belim cok ağrıdı cıkıyorum musadenızle, herkese Allah rahatlık versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?