2010 Ekim Anneleri

duygucum oğlum gayet iyi...bekleriz görmeye...valla gecem gündüzüm karıştı...bide fazla ıkınmadan hemoroid olmuşum sanırım...popomun üztüne oturamıyorum...bugün doktordan ilaç isticem...sen nasılsın??var mı belirtin?

yok tatlım ara ara bişeyler oluyo ama yok gelen giden.sizi görmeye gelmeyi çok istiyorum ama malum bende pek hareket edemiyorum.hem sende biraz toparlançhemoroid içinde progtolog fitil var.kullan bana dua etcen.

çok geçmişler olsun Ritacım, ya bende daha hiç ıkınmadan çıktı hemoroid, acını tahmin edebiliyorum, doğum sonrası nasıl bir hal alacağımı düşünemiyorum bile yaa offf

bu arada oğluşunun yeni pozları varsa bekliyoruz merakla :)

tamam duygucum....bu sene çok görüşcez zaten inşallah...bebelere baloooonnnn diye bağıra bağıra gezeriz...atarız arabaya bebeleri kışın gezeriz tatlım...fitilin adı o değilmi??

canım benim hiç yoktu olmamıştı...ya lavman sırasında oldu ıkınmaylada çıktı..çok fenayım şimdi ama...oğlumun var fotları da annem kızıyor ya nazar değecek koyma diye:)))gizlice koyarım bi ara:))

tamam duygucum....bu sene çok görüşcez zaten inşallah...bebelere baloooonnnn diye bağıra bağıra gezeriz...atarız arabaya bebeleri kışın gezeriz tatlım...fitilin adı o değilmi??

evet canım fitil o.kullan.çok düzelecek emin ol.ayrıca evet bebişlerle parka falan gideriz ayyyyy düşünemedim bizi öyle:)

günaydın kızlar...bana noluyosa ben saat sayıyorum uyanıp uyanıp ya,kızların ameliyatına dakikalar kaldı,son hazırlıklar yapılıyodur suan :SS

günaydın kızlar..

fragolada bugün dogum yapıyomuş, aa cok şaşırdım..
demette o da saglıkla bebeklerine kavusurlar inş..

benim dün kontrolum vardı kızlar
hersey yolunda cok sükür, bebişim 3420gr olmuş..
nst'yede baglandık 15 dk falan..
dr'a özellkle aksamları cok sancım oluyo diyodum ama nst'ye baglanınca hic olmuyodu..
busefer sancım oldu nstde 1 kere sadece, 100ü buldu o da, isbatlamış oldum :)

günaydın annişler şimdi demet ve fragola doğuma giemişlerdir sağlıkla çıkarlar inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…