- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
selam cnm haber yok henüz zaten yeni cıkmıslardır ya da henüz cıkmamıslardır ameliyattan..akşamdan önce haber veremezler sanırımSelam kızlar..Demet ve fragoladan haber varmı?
Ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum belim ağrıyor, kasıklarım ağrıyor üşüyorum yataktan zor çıktım oda annem aradı geri yatıcam bi haber sorayım dedim..
selam cnm,iyiyiz cok sükür sen nasılsın?aynen bizimde aklımız onlardaslm kızlar. nasılsınız. gözüm saatte hep demet yaren ve fragola için. inşç ikisi de minik kızlarını sağlıkla dünyaya getirmiştir
midem bulanıyo benim yaa
senin sancılar nasıl aperpil, nst'de 100 oluyomuydu?
benim geceleri cok daha şiddetli oluyo, bacaklarim bile terliyo :)
ama panik yapmıyorum artık, düzenli aralıklarla gelirse ve duş alınca gecmezse giderim dr'a diyorum :)
selam cnm haber yok henüz zaten yeni cıkmıslardır ya da henüz cıkmamıslardır ameliyattan..akşamdan önce haber veremezler sanırım
aa hamilemisin yoksaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
aynen ben de çok heyecanlıyım vallla nasıllar acaba şimdi doğumhanededirler bebiş doğmuştur ay heyecanlandımmhoşgeldin cnm sen de...ayyy evet ne heyecanlı ya,off onları düşündükçe benim içime korku ve heyecan basıyoeyvahedigeldismile
ben de her gün bakıyorumhoşgeldin pamfilyacım ya benimde dün pogaca istedi canım komşum geldi yaptı sagolsun
feyzacım bende kafayı yedim sanıyodum desene tek degilmişim :) inceleyip duruyoz bakalım ama bakmadıgımız bi anda yakalar bizi nişan :)
hayırlı doğumlar v-canım duacıyız sana ve fragolayagunaydın kızlar kocıs eyup sultana gıttı namaza bende son hazırlıklarımı yapıyorum o gelınce hemen cıkacaz ...dua edın bızlere melegım saglıkla gelsın dunyaya ..hepınız ıcın amelıyata gıderken dua edecem kolay dogum ve saglıklı kuzulcuklar gelsın dıye .....kendınıze ıyı bakınnn
fragola ve demet in bebişleri hayata merhaba demiştir artık :))demet ayılınca görür ama fragola epidural falan olcaktı sanırım o görmüştür belki de,ayy içim pır pır oluyo ya,ben de sez. olucam ondan mı ne :SS
Selam kızlar..Demet ve fragoladan haber varmı?
Ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum belim ağrıyor, kasıklarım ağrıyor üşüyorum yataktan zor çıktım oda annem aradı geri yatıcam bi haber sorayım dedim..
slm kızlar. nasılsınız. gözüm saatte hep demet yaren ve fragola için. inşç ikisi de minik kızlarını sağlıkla dünyaya getirmiştir
midem bulanıyo benim yaa
güle güle cnm,aman dikkat et ben daha yeni atlatıyorum,hamileyken daha zor iyileşiyo insan...Sağol canım..İyi olsunlarda geç haber versinler biz bekleriz :) ben uzanayım, hastamı oluyorum ne sonra gelirim kızlar.
:roflol::roflol:ama haberlerde bazen öle saflar cıkıyo :))valla bilmiom 8y kadar gecikti karnımdada hafif bi şişkinlik ve oynaklık var ama gaz olabilir die düşünüyorum
loveli sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?