2010 Ekim Anneleri

slm kızlar. nasılsınız. gözüm saatte hep demet yaren ve fragola için. inşç ikisi de minik kızlarını sağlıkla dünyaya getirmiştir

selam cnm haber yok henüz zaten yeni cıkmıslardır ya da henüz cıkmamıslardır ameliyattan..akşamdan önce haber veremezler sanırım

benimkiler 5 dk bir 70 buluyor ama cıhazda goruom onun dısında hıc bısı hıssetmiom ama geceleride acaip ter basıo su içindeyim sancılar cıktı cıkalı böle o yaz gunlarında bukadar terlemedim

hoşgeldin cnm sen de...ayyy evet ne heyecanlı ya,off onları düşündükçe benim içime korku ve heyecan basıyoeyvahedigeldismile
aynen ben de çok heyecanlıyım vallla nasıllar acaba şimdi doğumhanededirler bebiş doğmuştur ay heyecanlandımm
ben de her gün bakıyorum
bir teyze demişti kadının ömrü küloduna bakmakla geçer derdiiii
hayırlı doğumlar v-canım duacıyız sana ve fragolaya

evet yaa, kavuşmuşlardır bebişlerinee..ne kadar heyecan vericiiiiiiii

slm nevyas, gecmiş olsun canım, cıkma yataktan, cabucak atlatırsın inş..
olmazsa annen gelir yanına..
ne güzel bakanın var valla, bende 4-5 gün cok hasta oldum kimsemde yok zordu,
daha ben atlatamadan şimdide eşim hasta (

slm kızlar. nasılsınız. gözüm saatte hep demet yaren ve fragola için. inşç ikisi de minik kızlarını sağlıkla dünyaya getirmiştir

slm cnm, hg

midem bulanıyo benim yaa

benimdeee
arada bi cosuyo, dün gece 2 posta bu gece 1 kere lavaboya zor yetiştim
insan mide bulantısıyla uykusunda uyanırmı yaa

hoşbulduk kızlar geçmişe bi bakayım dedim...10 dk sonra eşim gelecek yemeğe, yemeğini ısıtayım masayı hazırlayyaım gelicem yine.

öyle bir gecer zamanki
dizisini seyretyom dun izleyemedim ay kadına bak helal ya digerini bırkacan dio way beeeee direnio eskiler bölmiş savasırmıs simdiler de biz olsak gururumuza yediremeyiz uffff ne dizi

ay cok duygusa ya kocasıyla kavga etti 25 yıllık evliligin ustune neler yaptıgını ögrendi acısıyla 3 ysındaki oglunun yanına yatıo cocuk uyku ile uyanıklık arasaı annesıne sarılıo o kolları oksuo evlat işte zamanla sevgilerin degerleride yerleride degişio demekki cok acıklı ama anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…