ay cok duygusa ya kocasıyla kavga etti 25 yıllık evliligin ustune neler yaptıgını ögrendi acısıyla 3 ysındaki oglunun yanına yatıo cocuk uyku ile uyanıklık arasaı annesıne sarılıo o kolları oksuo evlat işte zamanla sevgilerin degerleride yerleride degişio demekki cok acıklı ama anlamlı
Kızlar , elektrikli süt sağma pompası ve sterilizatör alan var mı? yada alacak?
(ne alacağını bilen, tavsiye edebilecek) ....
tam kararımı verdim diyorum gidiyorum dükkana satıcılar başka birşey söylüyo - tavsiye ediyo kafam karışıyo yaa
hoşgeldin cnm,neden katılmıyosun sohbete,tanısırız sonucta hepimiz burda tanıstık....kısmetse dogum ne zaman,bebegin kız mı erkek mi?merhaba kızlar...bende ekim annesiyim sizi hergün takip ediyorum mesajlarınızı okuyorum ama topikte tanınmadığım için yazmıyorum...hepiniz çok şekersiniz sohbetinize bayılıyorum...hepinizi seviyorumkaydirigubbakcemile2
tünaydın kızlar..bugün demet doğum yapacaktı sanırım..allah yardımcısı olsun..çok heyecanlandım..frogola mı gitti haberim yok...off benim de 13-14 gün kaldı..ama çok sancılanıyoruuumm
hoşgeldin cnm,neden katılmıyosun sohbete,tanısırız sonucta hepimiz burda tanıstık....kısmetse dogum ne zaman,bebegin kız mı erkek mi?
selam cnm,evet demet ve fragola aynı saatte doguma girdiler,suan cıkmıslardır....ama henüz bi haber yok...nst de nasıl cıkıyo sancıların,düzenli mi?tünaydın kızlar..bugün demet doğum yapacaktı sanırım..allah yardımcısı olsun..çok heyecanlandım..frogola mı gitti haberim yok...off benim de 13-14 gün kaldı..ama çok sancılanıyoruuumm
ee konus işte neden kenardan izliyosun :))biz hemen kaynasırız merak etme :)) dogum 26 ekim demişsin sezeryan günü mü bu?hoşbuldum kızlar doğum ekim 26 bebeğim erkek sizin yaşadığınız tüm duyguları bende yaşıyorum sanki ben konuşuyorum...kaydirigubbakcemile5
ee konus işte neden kenardan izliyosun :))biz hemen kaynasırız merak etme :)) dogum 26 ekim demişsin sezeryan günü mü bu?
nur topu son iki gün kaldii haa
masallah canim
demetle .fragoladan haber harmi kizlar????
selam kızlar
bocukk hosgeldın
fragola ve demet dogum yapmıstır sanırım :) Darısı bizlere inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?