2010 Ekim Anneleri

evet kızlar o kadar beklemez diyor kimse ama ben beklesin istiyorum..maddi olarak çok zor olacak...burada askeri hastanede olacak doğum ama erkn gelirse özelde olacak..
ve burada özel fiyatları çok yüksek..sadece sezaryan yatış hariç 4-5 milyar arası..

allaha emanetiz vallahi..dinlenemiyorum fazla..ahhh bi doğsalarda sağlıkla..ama zamanında..

nurtopu senin de cuma mı..ahh canım yaa az kalmış..sağlıkla al kucağına ..

ben ilk doğumumda son gece sabaha kadar uyumamıştım..

ayy herkes doğuruyor ne güzel yaaa

kızlar kaburga ağrısı çeken varmı ben resmen işkence çekiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum nezaman geçecek bu ağrı

bende tahlilimi verdim nts çektirdim geldim akşam doktora göstermeye gidicemama nts yine beğenmiyeceğinden eminim hiç sanci yok normalde 20 sütünde oldumu nts beğeniyor 20 altinda olunca tekrar istiyor benimkiside 20 altindaydi...

Kızlar herkese merhaba..1-2 haftadır işlerimin yoğunluğudan pek giremedim, ara ara okuyup çıktım..doğumlar başlamış ne güzel..beklenen doğum tarihi 5 ekim olan en yakın arkadaşım pazartesi günü sezaryanla 3200 gr oğlunu dünyaya getirdi..harika bir bebek..anne oğul hiçbir sıkıntıları olmadı..bana bi cesaret geldi..bakalım bana ne diyecek doktor diye..çünkü hala normal mi sezaryan mı belli değil..son kontrolde oğlum kordonunu boynuna dolamış 1 tur..doktor normal doğuma engel değil sadece kontrollü doğurtucam dedi..bir de plesantada kan öbekleri çıktı, plesanta yaşlanması var bunu takip etmemiz lazım dedi..bi daha kontrolde netleşicek sanırım doğum şeklimiz..oğlumun kafası yine büyük çıktı, kilosuysa 34+5 2360 gr..benim gibi kordon dolanması veya plesanta yaşlanması olan var mı aranızda?

mrb bocuk, hosgeldin
kimse tanımıyodu birbirini canım nolcek, dalıver gitsin :)

aylar evvel kızıma battaniye başlamıştım 1haftada yarısını bitirmiştim öle koltuğa sokmuşum kaydirigubbakcemile3 onu yapayım bare
daha bitmedi mi aynı benim yatak örtüsü gibi öyle bekliyor hava sıcak elime alasım gelmiyor
evet feyzacım benimkide cuma günü 11 de olacak inşallah
bugünde son planlamaları yapalım diye çağırdı dr.um 3 te gideceğim

hadi hayırlsıyla doğu gel bebişlerini sağlıkla hayırlsıylaaaaopuyorumnanaktan

demeten ve frogaladan haber yok şimdi kızlarini lamıştırlar kucakalrin ayada narkozun etkisindedirler...

dr a gidicez kontrolümüz var,adamın basına kaç defa gittim kalkmıyo bi türlü..her seferinde aynı sey...sanki işten dr için değil uyumak için izin alıyo..çıldırcam ya..bi de erken kalktım dolayısıyla midem kazındı atıstırdım,sana bişiler hazırlıyım uyan da diyorum,trip atıyo ben tek basına yemişim die ( çıldırıcam artıııkkk yaaa...vallahi bıraktım artık,gitmicem dr a falan

sıkmma canını hazırla sofrayı sen de bir iki lokma onunla ye şimdi son zamanlarımız ya gerginiz
hadiiiii sıkma canını dr git bebişini göreceksinnn ama üzme canını

doğaldır bunlar ironicçim hadi sakinleş bir bardak su iç yavaş iç bak nasıl rahatlıyorsun

sıkmma canını hazırla sofrayı sen de bir iki lokma onunla ye şimdi son zamanlarımız ya gerginiz
hadiiiii sıkma canını dr git bebişini göreceksinnn ama üzme canını
istemiyorum yemem dio,ama ben kaç saat önce uyanıyorum onu mu bekliyim,kaldırsan kalkmıyo...napıcamı sasırdım ya...yemeyip beklesem neden bişiler atıstırmadın dio,yok yok beni cıldırtmaya calışıyo başka bişi diil bu

sen hazırla bak nasıl geliyor erkek milleti hep aynı hazırla yemezse yemez ama sen yine sofraya otur bişeyler atıştır seni görünce gelicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…