merhaba kızlar...bende ekim annesiyim sizi hergün takip ediyorum mesajlarınızı okuyorum ama topikte tanınmadığım için yazmıyorum...hepiniz çok şekersiniz sohbetinize bayılıyorum...hepinizi seviyorumkaydirigubbakcemile2
daha bitmedi mi aynı benim yatak örtüsü gibi öyle bekliyor hava sıcak elime alasım gelmiyoraylar evvel kızıma battaniye başlamıştım 1haftada yarısını bitirmiştim öle koltuğa sokmuşum kaydirigubbakcemile3 onu yapayım bare
evet feyzacım benimkide cuma günü 11 de olacak inşallah
bugünde son planlamaları yapalım diye çağırdı dr.um 3 te gideceğim
ben de uyuyamam muhtemelen gibi geliyor dilokscumnurtopu senin de cuma mı..ahh canım yaa az kalmış..sağlıkla al kucağına ..
ben ilk doğumumda son gece sabaha kadar uyumamıştım..
ayy herkes doğuruyor ne güzel yaaa
off sinirlerim bozuldu aglıycam artık ama ya(
dr a gidicez kontrolümüz var,adamın basına kaç defa gittim kalkmıyo bi türlü..her seferinde aynı sey...sanki işten dr için değil uyumak için izin alıyo..çıldırcam ya..bi de erken kalktım dolayısıyla midem kazındı atıstırdım,sana bişiler hazırlıyım uyan da diyorum,trip atıyo ben tek basına yemişim diene oldu ironic
dr a gidicez kontrolümüz var,adamın basına kaç defa gittim kalkmıyo bi türlü..her seferinde aynı sey...sanki işten dr için değil uyumak için izin alıyo..çıldırcam ya..bi de erken kalktım dolayısıyla midem kazındı atıstırdım,sana bişiler hazırlıyım uyan da diyorum,trip atıyo ben tek basına yemişim die( çıldırıcam artıııkkk yaaa...vallahi bıraktım artık,gitmicem dr a falan
istemiyorum yemem dio,ama ben kaç saat önce uyanıyorum onu mu bekliyim,kaldırsan kalkmıyo...napıcamı sasırdım ya...yemeyip beklesem neden bişiler atıstırmadın dio,yok yok beni cıldırtmaya calışıyo başka bişi diil busıkmma canını hazırla sofrayı sen de bir iki lokma onunla ye şimdi son zamanlarımız ya gerginiz
hadiiiii sıkma canını dr git bebişini göreceksinnn ama üzme canını
anlayış gören taraf olmam gerekirken anlayış göstermektan bıktım canım ama ya,millet hamile eşini şımartırken ben bunalıma girdim resmendoğaldır bunlar ironicçim hadi sakinleş bir bardak su iç yavaş iç bak nasıl rahatlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?