dr a gidicez kontrolümüz var,adamın basına kaç defa gittim kalkmıyo bi türlü..her seferinde aynı sey...sanki işten dr için değil uyumak için izin alıyo..çıldırcam ya..bi de erken kalktım dolayısıyla midem kazındı atıstırdım,sana bişiler hazırlıyım uyan da diyorum,trip atıyo ben tek basına yemişim die( çıldırıcam artıııkkk yaaa...vallahi bıraktım artık,gitmicem dr a falan
istemiyorum yemem dio,ama ben kaç saat önce uyanıyorum onu mu bekliyim,kaldırsan kalkmıyo...napıcamı sasırdım ya...yemeyip beklesem neden bişiler atıstırmadın dio,yok yok beni cıldırtmaya calışıyo başka bişi diil bu
bütün hevesim kaçtı canım ama,yoruldum valla...cocuguma yeticek enerjim kalmadı...gitmicem napim,kaçta kalkarsa kalksın artık ugrasamıcamsen hazırla bak nasıl geliyor erkek milleti hep aynı hazırla yemezse yemez ama sen yine sofraya otur bişeyler atıştır seni görünce gelicektir
anlayış gören taraf olmam gerekirken anlayış göstermektan bıktım canım ama ya,millet hamile eşini şımartırken ben bunalıma girdim resmen
iyi seninki öyle dio,benimki de sezeryan olucagım için sen cocuk falan dogurmicaksın,kesip alcaklar cocugu dio,dogum yapmak değilmiş ogeçen hafta ağrımm var diye dr gitmiştik eşim bana dönmüş diyorki ben doğuma hazır değilim dedi çok güldüm buna iyi de kesilecek olan benim dedim olsun ben hazır değilim diyor sanki kendi doğuracak
anlayış gören taraf olmam gerekirken anlayış göstermektan bıktım canım ama ya,millet hamile eşini şımartırken ben bunalıma girdim resmen
evet feyzacım benimkide cuma günü 11 de olacak inşallah
bugünde son planlamaları yapalım diye çağırdı dr.um 3 te gideceğim
ben ilgi kısmını gectim cnm ya,sadece yapması gerekeni yapsın yeter..hiç bişi istemiyorum başkabu dönemlerde insanlar her zamankinden fazla ilgi bekler evet ama madem senin kocan böylebir yapıya sahip senin yapacağın tek şey takmamak...bana kalırsan onu hiç takma kahvaltısını hazırla istediği zaman yesin hatta gitme şansın varsa yada dr.a geçkalma durumun varsa çık git...hamile insana yapılacak nazmı bu bak neler çekiyoruz bebeğimiz için doğuncada alıp sevecekler...takma onu onun içinde kendini strese sokup bebeğine zarar verme...
zaten sinirim boşandı aglıyorum,ama görürse kızar daha cok,aglayınca daha da agresifleşiyo...gitmicem cnm ya,inan içimde zerre kadar heves kalmadıhadi yapma bebeğini göreceksin öyle düşün
kızgınsın biliyorum ama bu bebeğini görmekten alıkoymasın seni hadi git dediğim gibi hazırla sofrayı hazırlan ve eşini kaldır azcık ses tonun ağlamaklı olsun sofraya otur hem ağla hem yeeeee
yaptığının seni ne kadar üzdüğünü görsün sonra bebeğini görmeye git
iyi seninki öyle dio,benimki de sezeryan olucagım için sen cocuk falan dogurmicaksın,kesip alcaklar cocugu dio,dogum yapmak değilmiş o
iyi seninki öyle dio,benimki de sezeryan olucagım için sen cocuk falan dogurmicaksın,kesip alcaklar cocugu dio,dogum yapmak değilmiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?