2010 Ekim Anneleri

sıkma canını tatlım onunlada yer gıbı yap gönlü olsun... aclıktan duramadıgım için yedım dersın bosver

bazen erkekler bizden daha hamile oluyorlar panik oluyorlar ne yapacaklarını bilemiyorlar sanırım eşin senden çok hamileee
doğru söylüyorsun anlayış gösterilmesi gereken sensin

hamıle kadınsın tabıkı bu saate kadar ac duramzzsın

sen hazırla bak nasıl geliyor erkek milleti hep aynı hazırla yemezse yemez ama sen yine sofraya otur bişeyler atıştır seni görünce gelicektir
bütün hevesim kaçtı canım ama,yoruldum valla...cocuguma yeticek enerjim kalmadı...gitmicem napim,kaçta kalkarsa kalksın artık ugrasamıcam

geçen hafta ağrımm var diye dr gitmiştik eşim bana dönmüş diyorki ben doğuma hazır değilim dedi çok güldüm buna iyi de kesilecek olan benim dedim olsun ben hazır değilim diyor sanki kendi doğuracak

anlayış gören taraf olmam gerekirken anlayış göstermektan bıktım canım ama ya,millet hamile eşini şımartırken ben bunalıma girdim resmen

bu dönemlerde insanlar her zamankinden fazla ilgi bekler evet ama madem senin kocan böylebir yapıya sahip senin yapacağın tek şey takmamak...bana kalırsan onu hiç takma kahvaltısını hazırla istediği zaman yesin hatta gitme şansın varsa yada dr.a geçkalma durumun varsa çık git...hamile insana yapılacak nazmı bu bak neler çekiyoruz bebeğimiz için doğuncada alıp sevecekler...takma onu onun içinde kendini strese sokup bebeğine zarar verme...

geçen hafta ağrımm var diye dr gitmiştik eşim bana dönmüş diyorki ben doğuma hazır değilim dedi çok güldüm buna iyi de kesilecek olan benim dedim olsun ben hazır değilim diyor sanki kendi doğuracak
iyi seninki öyle dio,benimki de sezeryan olucagım için sen cocuk falan dogurmicaksın,kesip alcaklar cocugu dio,dogum yapmak değilmiş o

anlayış gören taraf olmam gerekirken anlayış göstermektan bıktım canım ama ya,millet hamile eşini şımartırken ben bunalıma girdim resmen

Benim eşimde hiç şımartmıyor beni. Hiç el üzerinde tutmuyor. Onunda psikolojisinin bozuk. Doğal olark ben değiştim oda zorlanıyor bu değişiklikten. Onlarında işi zor aslında. Hamile kaldığımdan beri iş hayatına daha düşkün oldu. Çocuk olacak diye hırslandı. Daha çok kazanmam gerkeiyor diyip duruyor. Onların durumuda zor canım.

hadi yapma bebeğini göreceksin öyle düşün
kızgınsın biliyorum ama bu bebeğini görmekten alıkoymasın seni hadi git dediğim gibi hazırla sofrayı hazırlan ve eşini kaldır azcık ses tonun ağlamaklı olsun sofraya otur hem ağla hem yeeeee
yaptığının seni ne kadar üzdüğünü görsün sonra bebeğini görmeye git

ben ilgi kısmını gectim cnm ya,sadece yapması gerekeni yapsın yeter..hiç bişi istemiyorum başka

zaten sinirim boşandı aglıyorum,ama görürse kızar daha cok,aglayınca daha da agresifleşiyo...gitmicem cnm ya,inan içimde zerre kadar heves kalmadı

hahaha şimdi kocişle konustum napıyorsun dıyınce ınt. yım falan dedım sen dogum yapınca o senın sayfana nasıl haber vercez dogumun gerceklestıgını falan dedı hahhahaha heyecan yapmış

iyi seninki öyle dio,benimki de sezeryan olucagım için sen cocuk falan dogurmicaksın,kesip alcaklar cocugu dio,dogum yapmak değilmiş o

öylemiymiş buyursun o yatsın senin yerine de kolay mı zor mu bi de epudral yapılsın ona
annelik nasıl doğurduğunla ilgili olsaydı sokakta noormal doğumla doğan bebekler en şannslı bebekler olurdu
aynen böyle söyle
hattta aç bir sezeryan videosu otursun izlesin
buna çok kızıyorum nasıl doğurduğunn değil nasıl baktığındır önemli olan

Açlıktan uyuyamadım ya :)) bu ara mutfaktan çıkmıyorum zaten deli gibi ne yesem diye dolanıyorum yiyorum yiyorum doymuyorum sizdede oluyormu..

canım benim yaaa ağlarsan sancıların artar biliyorsun dimi
ne desem bilemedim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…