2010 Ekim Anneleri

valla bendeki kan öbekleri yeni çıktı, bana öyle geliyor ki doktorum sezaryan yapabilmek için bahanelere başladı CADIARZU

benim tüm bu olumsuzluklara rağmen hala normal doğumda diretiyor. bakalım hakkımızda hayırlısı bende korkuyorum bişey olacak diye. cumartesi hastanede nst ye gireceğim ve usg çekilecek. perşembe tekrar hastanede nst çekilecek. cuma da doktora muayeneye gideceğim. o zamana kadar doğurmazsam tabiki,.....

şu anda kilosu 2400 dünki gitmemde çatı muyenesi yapıp normal olup olmayacağını söyleyecek ti ama çocuk zayıf olduğu için bi hafta sonra bakıcak bilmiyorum valla dr çok canımı sıktı

şu anda kilosu 2400 dünki gitmemde çatı muyenesi yapıp normal olup olmayacağını söyleyecek ti ama çocuk zayıf olduğu için bi hafta sonra bakıcak bilmiyorum valla dr çok canımı sıktı

canım merhaba benımde bebegım 2 hafta geri kılosuda 34 de 2 kıloydu bakalım yarın kaç çıkıcak

Bende aynı durumdayım canım kilo alımım durdu gibi bişey 200-300 gr inip çıkıyor sadece..Bende 10 ile tamamlamış gibiyim..:teytey:

eeee şeeeyyy ben en son geçen hafta gittiğimde sırf 3 haftada 5 kilo aldığım çıkmıştı ortaya (kıza da o kadar söyledimtartının ekranı ne çıkarsa düşüğünü söyle doktora diye) pat diye söyledi "82" diye toplam şimdiye kadar 17 kilo almış oluyorum :kedi: daha da 1 ay varr akannehir

şişliklerim olmadığı 10 kilo aldığım iin sanıyorum düzenli hiçbirşey sürmeme rağmen (3-4 küçük şişe kakao yağı dışında) hiç çatlamadım ama artık ne çatlak ne kilo hiçbiri umrumda değil. bebeğim sağlıkla gelsin başka hiçbirşey istemiyoruuuuuuum.

canımmmm.azarı işittin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…