slmm kızlarrrr
dogum yapanlardan haber warmı
valla bendeki kan öbekleri yeni çıktı, bana öyle geliyor ki doktorum sezaryan yapabilmek için bahanelere başladı CADIARZU
dilacım kilosu ne kadarşuan..
kısa süre önce abimin eşi yaptı doğum..azkilo alıyordu o da ..2300 doğdu ama erken aldılar...şimdi maşallah beslenmesi gayet iyi..zayıf çocuk daha iyi toparlar derler..
ama dr un ne dedi..sezaryan falan dddimi..bence derse dinle..dışarıda daha hızlı gelişiyorlar
kızlar fragola nerde dogum yapcaktı
selam kıslar
et beni çıkmıs bende ya sizdede oldumu
şu anda kilosu 2400 dünki gitmemde çatı muyenesi yapıp normal olup olmayacağını söyleyecek ti ama çocuk zayıf olduğu için bi hafta sonra bakıcak bilmiyorum valla dr çok canımı sıktı
bende cıkmadı ama arkadasımda cıkmıstı
Bende aynı durumdayım canım kilo alımım durdu gibi bişey 200-300 gr inip çıkıyor sadece..Bende 10 ile tamamlamış gibiyim..:teytey:
selam kıslar
et beni çıkmıs bende ya sizdede oldumu
bende 13 -14 kilo almış gb yim.daha alırmıyım bilmem.şişliklerime göre rakam 11-12 arası gb oluyo
nerde cnm. yok bende çıkmadı...
nıye cıkıyor acaba ya demin temızlenırken dıkkatımı cektı
canım merhaba benımde bebegım 2 hafta geri kılosuda 34 de 2 kıloydu bakalım yarın kaç çıkıcak
eeee şeeeyyy ben en son geçen hafta gittiğimde sırf 3 haftada 5 kilo aldığım çıkmıştı ortaya (kıza da o kadar söyledimtartının ekranı ne çıkarsa düşüğünü söyle doktora diye) pat diye söyledi "82" diye toplam şimdiye kadar 17 kilo almış oluyorum :kedi: daha da 1 ay varr akannehir
bilmiyorum ki canım ama dk gıttıgınde sor istersen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?