annemi çağırıyorum sen uyu de anneni ara onunla git bunlar son günlerimiz dr kontrollerini es geçmemek lazımdr um 6 da cıkıyo cnm,ee orda sıra bekliyorum randevuyla calışmıyo dr,nst ye giriyorum orda yarım saat kalıorum,bazen nst odasında da sıra oluyo( napsam bilemedim?
annem uyardı zaten böle yaparsa lohusalıkta sütüm falan kesilir heralde..annem de alırım dio bunalıma sokucan kızımı dio
hemen değil kuzum ya,uzun zamandır aynı seyler ben de konustum annemler de konustu hep aynı devam ediyo...ironic dur hemen celallenme.konuşmayı dene eşinle.konu ne tam olarak bilmiyom ama sanırım hallolacak bişeydir.
hemen değil kuzum ya,uzun zamandır aynı seyler ben de konustum annemler de konustu hep aynı devam ediyo...
annem çalışıyo güzelim ya,annem olsa bırakır mı benden heyecanlı,zaten herseyime o koştu maddi manevi hep destek..sanki annemin cocugu ben bi tek dogurucam gibi oldu..adam hiç bişiyi ile ilgilenmedi ilgilenmiyoannemi çağırıyorum sen uyu de anneni ara onunla git bunlar son günlerimiz dr kontrollerini es geçmemek lazım
annen de kal ya da annen sen de kalsın annen varken bişey yapamaz heralde sütün önemli
bu demek oluyorki sütünü hep depolayacan ki kesilirse diye ki inşallah kesilmez
işte annem de dogumu bekliyo,belki düzelir die,düzelmezse burnu sürtse de cekemem artık yoruldum ya,en güzel günlerim nasıl geciyo şu hale bak
hadi yapma bebeğini göreceksin öyle düşün
kızgınsın biliyorum ama bu bebeğini görmekten alıkoymasın seni hadi git dediğim gibi hazırla sofrayı hazırlan ve eşini kaldır azcık ses tonun ağlamaklı olsun sofraya otur hem ağla hem yeeeee
yaptığının seni ne kadar üzdüğünü görsün sonra bebeğini görmeye git
öyle de canım tek sorun suan kalkmaması değil ki herseyi burnumdan getirdi,herseyi annemle,ananemle yaptım sanki kendi ailemden getirmişim gibi cocugu...bu cocuk tek benim mi yani?ay olayı buyutmeyın kızlarr yenı bı bebk gelıyo dunyaya sımdıden onu babasız bırakmayımı dusunuyosun kadın kısmının asamayacagı konu yokturrr kadın gucludur anne olunca dahada ii anlarsınn
ya inan hassasiyetten değil,hiçbişiyle alakası yok ya,herseye annem koşuyo..ironic o da babası mümkün değil ilgisiz olması sana hassasiyetinden öyle geliyo.sen lovelinin dediğini yap bence
ya inan hassasiyetten değil,hiçbişiyle alakası yok ya,herseye annem koşuyo..
neyse ben giyiniyim,olmazsa yaklastıgım yerden taksiye binerim..gitmeye calışayım ama affetmicem bunu[/Q
ha şöylee...güçlü ol bebeğin ve kendin için yap bunu yaptığından kendi utansın gocunma annenle yap herşeyi güçlü ol ona muhtaçmış gibi davranma nasıl olsa eninde sonunda yola girecek herşey bebeğiniz olsun bakarsın daha da bağlanır ailesine bazıları böyle oluyor işte sorumsuz...ama bu halleri var diye yuvanı yıkacak değilsin taktik değiştir kendine güven ve ayaklarının üstünde durmasını bil...üzülme sakın
kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?