2010 Ekim Anneleri

dr um 6 da cıkıyo cnm,ee orda sıra bekliyorum randevuyla calışmıyo dr,nst ye giriyorum orda yarım saat kalıorum,bazen nst odasında da sıra oluyo ( napsam bilemedim?
annemi çağırıyorum sen uyu de anneni ara onunla git bunlar son günlerimiz dr kontrollerini es geçmemek lazım
annem uyardı zaten böle yaparsa lohusalıkta sütüm falan kesilir heralde..annem de alırım dio bunalıma sokucan kızımı dio

annen de kal ya da annen sen de kalsın annen varken bişey yapamaz heralde sütün önemli
bu demek oluyorki sütünü hep depolayacan ki kesilirse diye ki inşallah kesilmez

karı koca arasında olur bole selr erkeklerı yataktan kaldırmak zor oluyo iştee uyku ne tatlı gelıyodur sımdı kocana uyanınca hatasını anlar ıronıc uzme kendını ben bıraz uzanayımm

annem çalışıyo güzelim ya,annem olsa bırakır mı benden heyecanlı,zaten herseyime o koştu maddi manevi hep destek..sanki annemin cocugu ben bi tek dogurucam gibi oldu..adam hiç bişiyi ile ilgilenmedi ilgilenmiyo (

işte annem de dogumu bekliyo,belki düzelir die,düzelmezse burnu sürtse de cekemem artık yoruldum ya,en güzel günlerim nasıl geciyo şu hale bak

ay olayı buyutmeyın kızlarr yenı bı bebk gelıyo dunyaya sımdıden onu babasız bırakmayımı dusunuyosun kadın kısmının asamayacagı konu yokturrr kadın gucludur anne olunca dahada ii anlarsınn

vaaayyy loveli taktiklere de ba ksen hele :) afferim afferim sempatiksalakcinni

ay olayı buyutmeyın kızlarr yenı bı bebk gelıyo dunyaya sımdıden onu babasız bırakmayımı dusunuyosun kadın kısmının asamayacagı konu yokturrr kadın gucludur anne olunca dahada ii anlarsınn
öyle de canım tek sorun suan kalkmaması değil ki herseyi burnumdan getirdi,herseyi annemle,ananemle yaptım sanki kendi ailemden getirmişim gibi cocugu...bu cocuk tek benim mi yani?

ironic o da babası mümkün değil ilgisiz olması sana hassasiyetinden öyle geliyo.sen lovelinin dediğini yap bence

Allah sabır versin buradan ne kadar anlaşılacak ki. Canım düzelir inş. belkide biz hassasızdır
hep daha kötüsünü düşünüp skretmek lazım en azından kadın kız yok kumar falan yoktur budönemde gecer işte kısmet duzelsin cısını bebek buyurken cıkarırsınız kolaymı öle

benim dr kontrollerim oldugunda eşime söylerim işim var dediği zaman pekala der kendim giderim her işimi hallederim eve gelincede laf sokarım babamısın sen şimdi diye...ama olsun ilgilensede ilgilenmesede ben yavrum için yapıyorum asla gocunmam...kıçını kaldırmaya luzum yok bu erkek milletinin

ben geldiiiim. ah ironic cnm Allah yardımcın olsun. bide yanına gidip sarılıp kaldırmayı deneseydin. tatlı dile biraz ilgiye dayanamaz bu erkekler. bazen bebek gibi oluyorlar...

gelmemek gb bi şansı asla olamaz.sadece randevu gününü sölerim ve o da kendini ayarlar .ben tek başıma yapmadım bunu.

kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…