gelmemek gb bi şansı asla olamaz.sadece randevu gününü sölerim ve o da kendini ayarlar .ben tek başıma yapmadım bunu.
çok şükür benim eşim de öyle, hatta işten izin alır erken çıkar doktor kont için. 5 dk geç kalsak benden çok stres yapar. birkaç ay önce annesi vefat ettiğinde bizde bocaladık biraz ama çocuğuna, alınacak şeylere kontrellere falan hep çok ilgiliydi hatta benden bile çok...
masallah kuzummmmm guzel guzel git gel inş.
yollarada bakmayı ıhmal etme :)
heralde bu doğum yakın demektir.
merhaba arkadaşlar dün dr gittim bebeğimin 15 geri olduğunu söylüyo önceden bi hafta geriydi şimdide 15 gün oldu ne yapmalıyım bu çocuğun kilo alması için çok da iyi yiyorum ama yinede zayıf onbeşgünde yüz gr almış ya bütün moralim altüst oldu ayrıca çokda susuz ne yemeliyim bi tavsiyesi olan varmı
kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde
kızlar son hafta hiç kilo almamışım hatta 200 gr vermişim bebişim 250 gr almış 1 haftada ama. şişlikler iniyor olabilir dedi doktorum. ama ben hiç şişmedim ki alyansımı bile çıkarmadım hiç. toğlamda 10 kiloyla doğuracağım herhalde...
kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde
kızlar son hafta hiç kilo almamışım hatta 200 gr vermişim bebişim 250 gr almış 1 haftada ama. şişlikler iniyor olabilir dedi doktorum. ama ben hiç şişmedim ki alyansımı bile çıkarmadım hiç. toğlamda 10 kiloyla doğuracağım herhalde...
Canım üzülme bende de çıktı, biraz araştırdım, 5 hafta daha bebeği besleyebiliyormuş plesenta..sadece bebeğin gelişiminin takip edilmesi lazım, bu yüzden bebeğin gelişimi duruyor veya anne karnında kilo vermeye başlayabiliyormuş..korkulacak birşey yok..her gebelikte oluyormuş bu..doğum yakın diye birşey de söz konusu değil..
felicity sendeki plasentada kan gölleri varmış ya o bende 4 yada 5. aydan beri söylüyor doktorum ama zararsız dedi. lakün mü ne diyor onlara. belki de bizim plasenta ondan yaşlanyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?