2010 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar dün dr gittim bebeğimin 15 geri olduğunu söylüyo önceden bi hafta geriydi şimdide 15 gün oldu ne yapmalıyım bu çocuğun kilo alması için çok da iyi yiyorum ama yinede zayıf onbeşgünde yüz gr almış ya bütün moralim altüst oldu ayrıca çokda susuz ne yemeliyim bi tavsiyesi olan varmı

gelmemek gb bi şansı asla olamaz.sadece randevu gününü sölerim ve o da kendini ayarlar .ben tek başıma yapmadım bunu.

çok şükür benim eşim de öyle, hatta işten izin alır erken çıkar doktor kont için. 5 dk geç kalsak benden çok stres yapar. birkaç ay önce annesi vefat ettiğinde bizde bocaladık biraz ama çocuğuna, alınacak şeylere kontrellere falan hep çok ilgiliydi hatta benden bile çok...

çok şükür ya sorun yaşamadım hiç.hatta bu tipsizliğime bile iltifat eder durur canım benim.:asigim:

Benimki illa cumartesi al diyordu en baştan beri, beraber gittik hiç yalnız göndermedi, şimdi her hafta gidiyoruz o benden sabırsız erkenden yollara düşürüyor, orda sıra gelene kadar yerinde duramıyor, banada çok heycansızsın diyor kaydirigubbakcemile3 her erkek farklı işte..

heralde bu doğum yakın demektir.

mümkünse 30 una kadar beklesin cnm. dün çok sinirlerim bozuldu. doktorum amerikaya gidiyor 1 haftalığına çalışmaları için. tabiki bu sürede doğum olursa giremeyecek, asistanları doğurtacak beni. ben doğuma girsin psikolojikman doğuma destek olsun diye gittim bunca aydır özel muayenehanesine o kadar para verdim.

dilacım kilosu ne kadarşuan..

kısa süre önce abimin eşi yaptı doğum..azkilo alıyordu o da ..2300 doğdu ama erken aldılar...şimdi maşallah beslenmesi gayet iyi..zayıf çocuk daha iyi toparlar derler..

ama dr un ne dedi..sezaryan falan dddimi..bence derse dinle..dışarıda daha hızlı gelişiyorlar

ironic takma canım benim eşimde pazartesi dr gidecegimi bildigi halde sabah 8de orda olmam lazım dedigim halde uyanmadı bende kahvaltımı yaptım ancak kalktı bide bana söyleniyo kahvaltı yapmazsan olmazmıydı diye uyansaydın dedigimdede seninki gibi söylendi bana e tabiki ama önemli olan burda bebeginin ve senin saglıgın dr dan sonra görüşürüz canım sıkma canını

kızlar son hafta hiç kilo almamışım hatta 200 gr vermişim bebişim 250 gr almış 1 haftada ama. şişlikler iniyor olabilir dedi doktorum. ama ben hiç şişmedim ki alyansımı bile çıkarmadım hiç. toğlamda 10 kiloyla doğuracağım herhalde...

Riskli dönemi atlatmışsınız canım doktorun alalım demedimi? Hem o ölçümlere fazla güvenme yanılabiliyorlar belkide aldı ama doktorun yanlış ölçtü..Susuz kalması önemli ama bu durumda dışarda daha iyi beslenebilecek gibi..

kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde

Canım üzülme bende de çıktı, biraz araştırdım, 5 hafta daha bebeği besleyebiliyormuş plesenta..sadece bebeğin gelişiminin takip edilmesi lazım, bu yüzden bebeğin gelişimi duruyor veya anne karnında kilo vermeye başlayabiliyormuş..korkulacak birşey yok..her gebelikte oluyormuş bu..doğum yakın diye birşey de söz konusu değil..

Bende aynı durumdayım canım kilo alımım durdu gibi bişey 200-300 gr inip çıkıyor sadece..Bende 10 ile tamamlamış gibiyim..:teytey:

kızlar dün doktora gittiğimde plesantanın artık yaşlandığını ve kireçlenmeye başladığını söyledi. varmı sizde de böyle bi durum ama normal bişeymiş herhalde

Bazı gebeliklerde son haftalarda olurmuş canım, riskli bişey olsa zaten doktorun seni uyarırdı endişelenme bence..

Canım ben de toplamda 9 kilo aldım ve 10 gündür hiç kilo alamıyorum..bebeğim midemi çok sıkıştırıyor galiba, hep bi şişkinlik var, hiç açlık hissetmiyorum, hissetsem bile çok az yiyebiliyorum..bebiş geliştikten sonra bizim kilo alıp vermemiz hiç önemli değil..

kızlar benim de kilo alımım son 1,5 ayda çok az..çok hızlı gitmiştim..ben de 1 aydır almamış gibiyim..üzülsemmi sevinsem mi..10-11 arası gidip geliyorum..

ya zaten normal olduğunu ve endişelenecek birşey olmadığını söyledi doktorum bana. son zamanlarda herkeste oluyormuş...

felicity sendeki plasentada kan gölleri varmış ya o bende 4 yada 5. aydan beri söylüyor doktorum ama zararsız dedi. lakün mü ne diyor onlara. belki de bizim plasenta ondan yaşlanyor

bende 13 -14 kilo almış gb yim.daha alırmıyım bilmem.şişliklerime göre rakam 11-12 arası gb oluyo

felicity sendeki plasentada kan gölleri varmış ya o bende 4 yada 5. aydan beri söylüyor doktorum ama zararsız dedi. lakün mü ne diyor onlara. belki de bizim plasenta ondan yaşlanyor

valla bendeki kan öbekleri yeni çıktı, bana öyle geliyor ki doktorum sezaryan yapabilmek için bahanelere başladı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…