2010 Ekim Anneleri

inşallah iyi çıkar demek yanlız benim başımda yokmuş bu bana biraz moral oldu açıkcası yarın haber et bakalım nasıl olmuş senın bebeğin

inşallah canım doktor 2 haftanın pek önemi omadıgını soyledı artık olcumler yanlıs cıkabıkıyor zaten hareketlı oldukları ıcın

inşallah canım doktor 2 haftanın pek önemi omadıgını soyledı artık olcumler yanlıs cıkabıkıyor zaten hareketlı oldukları ıcın

kesinlikle öyle tatlım. dün ölçüm yaparken doktorum karın çevresinde çok zorlandı en sonunda bişey söyledi ama yanlış olma ihtimali var dedi. şimdi 34. hafta usg sine baktım benim oğluş 2296 gr mış. arada o kadarda fark yok yani. şimdi 3200 gr.

maşallah ıyı beslemısın kuzunu bakalım bızımkı yarın kaç çıkıcak bızımkı bı gıttıgımde 1 hafta gerı bı gıttıgımde 2 hafta gerı cıkıyor :))
baska bı yerde baktırdım orda daha kılolu cıktı oyuzden yanlıs dıyorum bende hehehe

ayy rezillik bizimkide.ben genel olarak kuaförüme aldırdım da.malum bölgeyi aldıramam.zaten canım yanıyo bi de ağdayla acıtamam

Benimde şekereim yüksek çıktı buna bağlı olarak bebekte kilolu dedi doktor. Hemen rejime başlattılar. Eğer çocuk kilolu olursa riskleri var dedi. Çok canım sıkıldı ağlaya ağlaya bir hal oldum hemen rejime başladım. Geçen hafta 35.haftam ve bebek 2900 kilo dedi doktor bende kilo vermişim. Haftasına göre normale dönmeye başlamış bebişim. Ama doğuma kadar rejime devam. Doğumdan sonrada 1 hafta rejim yapacam. Kesinlikle tatlı yasak sadece tatlı olarak meyva yiye biliyorum. Bebek kilolu çıkacak diye korkuyorum bende. Yoksa yine şeker ölçümü falan yapılıp bu sefer insülün kullandırıyorlarmış. Offff ne zormuş hamilelik. Bu dönemde rejim yapmak ne kadar zor. Gerçi bu sayede 13 kilo almış oluyorum. Rejim yapmasaydım kimbilir nasıl kilo alacaktım.

amaaan hiç sorma,eşim bana ayna tutuyo karşıdan,bende almaya çalışıyorum işte:sm_confused:

ben aynayla ağda yapıyorum hala kendi kendime. hiç kuaföre gitmedim şimdiye kadar çok pratiğim ağdada ama çok zorlanıyorum. her hafta yapıyorum o yüzden hemen bitiyor dk da. çok fazlalalşınca uzun sürüyor ve karnım acıyor. bu yardım etme olayını eşim bana da önerdi ama kabul etmedim, zaten yeteri kadar yüzgöz olduk bu hamilelikte delikafadulden
adam bide ağda yaparken görmesin:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…