malum yerde canım yantarafta
inşallah iyi çıkar demek yanlız benim başımda yokmuş bu bana biraz moral oldu açıkcası yarın haber et bakalım nasıl olmuş senın bebeğin
arkadasımın boynunun alt tarafında cıkmıstı bı ıkı tane mınıcık... sen bı sor tatlım dk a ihmal etme
nıye cıkıyor acaba ya demin temızlenırken dıkkatımı cektı
:lepi:
kızlar bu arada malum yerı nasıl temızlıyorsunuz jiletle almaya ugrasıyorum ama goremıyorum ya(((
bende de çıktı canım...hamilelikte çıkarmış endişelenme...nedeni fazla protein ağırlıklı beslenmeymiş...
inşallah canım doktor 2 haftanın pek önemi omadıgını soyledı artık olcumler yanlıs cıkabıkıyor zaten hareketlı oldukları ıcın
ayna dene.el aynasıyla deniyom ben
ay onunlada denıyom göbekten egılemıyomDDDD
kesinlikle öyle tatlım. dün ölçüm yaparken doktorum karın çevresinde çok zorlandı en sonunda bişey söyledi ama yanlış olma ihtimali var dedi. şimdi 34. hafta usg sine baktım benim oğluş 2296 gr mış. arada o kadarda fark yok yani. şimdi 3200 gr.
:lepi:
kızlar bu arada malum yerı nasıl temızlıyorsunuz jiletle almaya ugrasıyorum ama goremıyorum ya(((
inşallah canım doktor 2 haftanın pek önemi omadıgını soyledı artık olcumler yanlıs cıkabıkıyor zaten hareketlı oldukları ıcın
amaaan hiç sorma,eşim bana ayna tutuyo karşıdan,bende almaya çalışıyorum işte:sm_confused:
amaaan hiç sorma,eşim bana ayna tutuyo karşıdan,bende almaya çalışıyorum işte:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?