oy daha çatı muayenesi var ondan cok tırsıyom
canım hiç korkma, bişey olmuyo o muayenede?
bildiğin vajinal muayene o, eliyle içeriyi yokluyo :) bende acımadı hiç
bebegın kafasına felan ellıyolar dıyorlar dogrumu
doğru cnm daha doğrusu benimkine dokunamadılar çünki kanala yaklaşmamış bile çok yukardaymış
allahım bana daha çatı muayenesi bile olmadı adam hala normal diyor. ya çatım darsa
hayırlısı olsun canım ne zaman oluyon sezeryan
ayyy cok korkuyum benyaa yarın doktora soylıcem sezeryan ıstedığimi
saol cnm.bu c.tesi
çok az kalmıs hayırlı dogumlar canım
Allahım saglıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah
saol cnm.bu c.tesi
aynen kızlar sabah kalkıom 10 gibi mayış mayış iş yok güç yok kan hapını alıom nette takılıom acıkınca kahvaltımı yapıp dinlenyom bi iki dizi seyrediom netten sonra 12-13 gibi işe koyulyom missss gibi yorulyom oturyom buraya bakıom sonra cıkıom yuruom geliom yemek yapıom kociş gelio yiyoz e hazır olunca yemek aksam olmadanda birde beraber gezioz eve gelioz saat 8-9 gibi dizi varsa onu seyretyoz birde ev temiz olunca eş bile etkilenio mutlu olyor yani hele eve gelince biri kapıyı acınca mutfak yemek kokunca kızz cok acıdım :)
bebegın kafasına felan ellıyolar dıyorlar dogrumu
dün bi doktora daha muayene oldum ve kaçınılmaz son sezeryan oluyorum
kızlar ebru şallı bile 9 kilo almış hamileliğinde... hürriyette röportajı var
c.tesi 2 de giriyorum sezeryana kızlar az önce doktorum aradı randevu verdi hastaneyi ayarlamış.11.30 da hastanede ol dedi.sabah 8 e kadar kahvaltını yap bi daha bişi yeme içme dedi.ayyy çok korkuyorum ben dua edin ya nasıl giricem o ameliyathaneyeeyvahedigeldismiledün gecede uyku tutmadı düşünmekten gece 3 e kadar döndüm yatakta sabah 8 de de eşim işe giderken açtım gözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?