2010 Ekim Anneleri

aynen kızlar sabah kalkıom 10 gibi mayış mayış iş yok güç yok kan hapını alıom nette takılıom acıkınca kahvaltımı yapıp dinlenyom bi iki dizi seyrediom netten sonra 12-13 gibi işe koyulyom missss gibi yorulyom oturyom buraya bakıom sonra cıkıom yuruom geliom yemek yapıom kociş gelio yiyoz e hazır olunca yemek aksam olmadanda birde beraber gezioz eve gelioz saat 8-9 gibi dizi varsa onu seyretyoz birde ev temiz olunca eş bile etkilenio mutlu olyor yani hele eve gelince biri kapıyı acınca mutfak yemek kokunca kızz cok acıdım :)

ben cıkıyorum kıslar annemın yanına gıdeyım bıraz bebiş çelenk sepet felan yapıyor dukkanı var vakıt gecer:)

c.tesi 2 de giriyorum sezeryana kızlar az önce doktorum aradı randevu verdi hastaneyi ayarlamış.11.30 da hastanede ol dedi.sabah 8 e kadar kahvaltını yap bi daha bişi yeme içme dedi.ayyy çok korkuyorum ben dua edin ya nasıl giricem o ameliyathaneyeeyvahedigeldismiledün gecede uyku tutmadı düşünmekten gece 3 e kadar döndüm yatakta sabah 8 de de eşim işe giderken açtım gözümü

saol cnm.bu c.tesi

biz seninle aynı günüz ama biz daha bekliyoruz plasentada yaşlanma başlamasına rağmen. offffff bişey olmasından çok korkuyorum. sana niye illa sezeyan diyorlar. benimde bebiş daha yerleşmemiş tam, gelmeye niyetli görünmüyor dedi doktor. nst de sancılar da 17-20 arası

valla aynı durumu bizde yasıyoz son günlerde.ev tertemiz akşama özenle hazırlanmış yemekler.bizimkide pek mutlu.fazla acımayada gelmez kızım ha kaydirigubbakcemile3 kıymetimizi anlasınlar.çalışmakta kolay değil.sosyallik olsun diye gitmiyoruz işe bizde.eve destek olmaya calısıyoz.ama gerçekten kadının yeri ev aslında.işe güce kaptırıp evimi unutuyorum bazen.cocukla nasıl olcak bu çalışma işi bilmiyorum valla...

bebegın kafasına felan ellıyolar dıyorlar dogrumu

eğer rahimde açıklık olmuşsa tabii o açıklığa bakarken keseye ya da bebeğin kafasına değebilirler.

ben de açıklık yoktu, sadece rahim girişine bakabildi yani.

sanırım iki parmağı sokup ayırıyorlar, parmaklar ne kadar ayrılırsa öyle anlıyorlar galiba.

kızlar ebru şallı bile 9 kilo almış hamileliğinde... hürriyette röportajı var

tatlım ben şuan 35+1 deyim 32 haftalıkken toplamda 2,5 kg almıştım dr.benle ebru şallıyıda geçtin diye dalga geçiyordu...bu ayın 30 unda dr kontrolüm var bakalım kaç kg olmuşum...

bu sezeryanın zamanı belli olması cok güzel ya.kötü şeyleri düşünme.düşünsene cumartesi ögleden sonra yavruna kavusacaksın inş.beklenen misafir sonunda geliyo...rahat ol dua et aklına geldikçe..rabbim yardımcın olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…