2010 Ekim Anneleri

benim plasentada da yaşlanma görüldü.ama sezeryan sebebi çatı darlığı.kendi doktorum geçen hafta muayene etti bu kanala giremez bu bebek vakumla doğum gerekir dedi.ben de kolaya mı kaçıyo acab diye bi doktora daha muayene oldum o da öyle söyleyince mecbur kabul ettim:1no2:

tatlım ben şuan 35+1 deyim 32 haftalıkken toplamda 2,5 kg almıştım dr.benle ebru şallıyıda geçtin diye dalga geçiyordu...bu ayın 30 unda dr kontrolüm var bakalım kaç kg olmuşum...

vaaaauw sen iyice az kilo almışsın, normal kilon kaçtı hamilelik öncesinde?

bana da diyolardı hiç almadın ne biçim hamilesin diye ama son aylarda aldım hep, sen onu da almamışın :)

orası ole canım ben kazandıgım paraya eve bir hizmetci bir ascı birde bakıcı tutarım problem diil yine pırıl pırıl olur. Yine işimi kendim yapıom icime sinio hani isten eve gel kostur kostur yemek temizlik yarım kalıo içine sinmio ya ay böle diom bir gun senin uyus uyus yap nolcak aksam kadar temizlicek yer arar oldum :) simdi mutfagı elden geciryom tek tek neyi silsemde duzenlesem diye :) halılrı yıkamaya vercem kayınvalide gelmeden baskada bişi kalıo artık o temizlerken utanmam cunku temizlicek bişi bulamıcak hehe

offff işte bana daha olmadı bile çatı muayenesi, ya darsa benimde çatım. sırf stresim son günlerde zaten. kanala girmemiş benim bebişte daha...

canım hayırlısı olsun, bebişe kavuşacaksın allahın izniyle, önemli olan sağlığınızın iyi olması.

zamanın belli mi?
evet cnm çok şükür ikimizde de bi sorun yok.bu arada geçmişe bakamadım var mı yeni haberler
evet cnm ya heyecan korku karışık tuhaf duygulara kapılıyo insanboshayallersmile
goncak canım ctesiymiş günün :)

hadi hayırlısı inşallah

cnm benim teşekkür ederim.kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşalla siz de tez zamanda alırsınız kuzularınızı kucağınıza sağlıklaopuyorumnanaktan

offff işte bana daha olmadı bile çatı muayenesi, ya darsa benimde çatım. sırf stresim son günlerde zaten. kanala girmemiş benim bebişte daha...
sen normal mi istiyosun cnm.normalde bebekler 36.haftadan sonra kanala girmeye başlarmış.ama benim ki yaklaşamamış bile ben de çok istedim normal olsun ama kısmet diilmiş.hayırlısı olur inşallah senin için de yapmıcak mı doktorun çatı muayenesi

vaaaauw sen iyice az kilo almışsın, normal kilon kaçtı hamilelik öncesinde?

bana da diyolardı hiç almadın ne biçim hamilesin diye ama son aylarda aldım hep, sen onu da almamışın :)

58 le hamile kaldım şimdi 3 hafta önce 60,5 kg dım ozaman bebeğim 32 haftalıktı sadece karnım var çok sıkıntı yaptım alamıyorum diye ama nasıl oluyosa her seferinde bebeğin kilosu normalden 2 hafta önde çıktı.bu rahatlattı beni canımcım...

kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.cok sükür bebek saglıklı dedi.herşey normal gözüküyo dedi.2400 grammış.ben 2500 ü gecer diye bekliyodum ama buna da şükür.sizin nasıldı bu haftalarda.

bebiş iyiyse sorun yok evet.

beni zayıf görenler de hemen "bebeğin kilosu nasıl?" diye soruyorlardı, sinir oluyodum. allahtan bebişin kilosu hep normal gitti.

ama dedim ya, zaten son aylarda hooop diye aldım kiloları :) inşallah veririz hepsini geri

kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.cok sükür bebek saglıklı dedi.herşey normal gözüküyo dedi.2400 grammış.ben 2500 ü gecer diye bekliyodum ama buna da şükür.sizin nasıldı bu haftalarda.

gayet normal cnm 35. haftadasın daha hiç endişe etme haftana göre normal

masallah canım her hafta aynı almaz bundan sonra cok alır meraklanma hele eve gec dinlen sola yat ohhh gelsin kilolar

ben kacıom kızlae sezaryen normal muhabbeti kasıo artık görüsürüz

ben hatırlamıyorum

takip etmedim kilolarını, haftasına uygunsa unuttum gitti :) sen de netten bakabilirsin, haftasına uygun mu diye?

Hamileyiz.Biz Hesaplayclar

ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr

Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh

Eklentiler

• $Buğlem.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 32

ben çocuğum için en iyisi neyse onu istiyorum aslında. normale alıştırmıştım da kendimi. senin kalçalar nasıl bazısı çatının kalçayla basenle alakası var diyor. benim basen kalça hiç yok ondan korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…