biz seninle aynı günüz ama biz daha bekliyoruz plasentada yaşlanma başlamasına rağmen. offffff bişey olmasından çok korkuyorum. sana niye illa sezeyan diyorlar. benimde bebiş daha yerleşmemiş tam, gelmeye niyetli görünmüyor dedi doktor. nst de sancılar da 17-20 arası
tatlım ben şuan 35+1 deyim 32 haftalıkken toplamda 2,5 kg almıştım dr.benle ebru şallıyıda geçtin diye dalga geçiyordu...bu ayın 30 unda dr kontrolüm var bakalım kaç kg olmuşum...
valla aynı durumu bizde yasıyoz son günlerde.ev tertemiz akşama özenle hazırlanmış yemekler.bizimkide pek mutlu.fazla acımayada gelmez kızım ha kaydirigubbakcemile3 kıymetimizi anlasınlar.çalışmakta kolay değil.sosyallik olsun diye gitmiyoruz işe bizde.eve destek olmaya calısıyoz.ama gerçekten kadının yeri ev aslında.işe güce kaptırıp evimi unutuyorum bazen.cocukla nasıl olcak bu çalışma işi bilmiyorum valla...
benim plasentada da yaşlanma görüldü.ama sezeryan sebebi çatı darlığı.kendi doktorum geçen hafta muayene etti bu kanala giremez bu bebek vakumla doğum gerekir dedi.ben de kolaya mı kaçıyo acab diye bi doktora daha muayene oldum o da öyle söyleyince mecbur kabul ettim:1no2:
evet cnm çok şükür ikimizde de bi sorun yok.bu arada geçmişe bakamadım var mı yeni haberlercanım hayırlısı olsun, bebişe kavuşacaksın allahın izniyle, önemli olan sağlığınızın iyi olması.
zamanın belli mi?
evet cnm ya heyecan korku karışık tuhaf duygulara kapılıyo insanboshayallersmilebu sezeryanın zamanı belli olması cok güzel ya.kötü şeyleri düşünme.düşünsene cumartesi ögleden sonra yavruna kavusacaksın inş.beklenen misafir sonunda geliyo...rahat ol dua et aklına geldikçe..rabbim yardımcın olsun inş..
goncak canım ctesiymiş günün :)
hadi hayırlısı inşallah
sen normal mi istiyosun cnm.normalde bebekler 36.haftadan sonra kanala girmeye başlarmış.ama benim ki yaklaşamamış bile ben de çok istedim normal olsun ama kısmet diilmiş.hayırlısı olur inşallah senin için de yapmıcak mı doktorun çatı muayenesioffff işte bana daha olmadı bile çatı muayenesi, ya darsa benimde çatım. sırf stresim son günlerde zaten. kanala girmemiş benim bebişte daha...
vaaaauw sen iyice az kilo almışsın, normal kilon kaçtı hamilelik öncesinde?
bana da diyolardı hiç almadın ne biçim hamilesin diye ama son aylarda aldım hep, sen onu da almamışın :)
58 le hamile kaldım şimdi 3 hafta önce 60,5 kg dım ozaman bebeğim 32 haftalıktı sadece karnım var çok sıkıntı yaptım alamıyorum diye ama nasıl oluyosa her seferinde bebeğin kilosu normalden 2 hafta önde çıktı.bu rahatlattı beni canımcım...
kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.cok sükür bebek saglıklı dedi.herşey normal gözüküyo dedi.2400 grammış.ben 2500 ü gecer diye bekliyodum ama buna da şükür.sizin nasıldı bu haftalarda.
kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.cok sükür bebek saglıklı dedi.herşey normal gözüküyo dedi.2400 grammış.ben 2500 ü gecer diye bekliyodum ama buna da şükür.sizin nasıldı bu haftalarda.
sen normal mi istiyosun cnm.normalde bebekler 36.haftadan sonra kanala girmeye başlarmış.ama benim ki yaklaşamamış bile ben de çok istedim normal olsun ama kısmet diilmiş.hayırlısı olur inşallah senin için de yapmıcak mı doktorun çatı muayenesi
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?