maşallahAyy çok tatlı bende az önce hastanenin sitesinden gördüm ama kendisi belki koymak istemez resmini diye eklemedim çok sevimli darısı bizlerin başına maşallahh
ben hatırlamıyorum
takip etmedim kilolarını, haftasına uygunsa unuttum gitti :) sen de netten bakabilirsin, haftasına uygun mu diye?
Hamileyiz.Biz Hesaplayclar
maşallahayy çok tatlı bende az önce hastanenin sitesinden gördüm ama kendisi belki koymak istemez resmini diye eklemedim çok sevimli darısı bizlerin başına maşallahh
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
Aaa bak ben bunu hiç düşünmemiştim, resmin görüntülenmesini istememe ihtimali var mıdır...? , ay inşallah saygısızlık etmiş olmamışımdır, sildirsek mi site yöneticilerine yaa bilemedim bak şimdi mahçup oldum tühh. Hadsizlik etmemişimdir umarım
demetin kızına maaşallah çok minnoş saç modeli bi harika :)) allah nazardan saklasındarısı bizim başımıza :) acaba frogıladan haber var mı umarım o da bebeğide iyidir
Fragola, Acıbadem Hast.'nin web sayfasında yok daha. o da belki eklenir birazdan onların da güzel haberlerini alırız inşallah
selamlar..
nasılsınız kızlar?
ıronıc doktora gidicekti?
demet ve fragoladan haber varmı?
demetin bebişkosunun resmini koymuşlar çok tatlı frogoladan haber bekliyoruz tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?