2010 Ekim Anneleri

bu güzel şeyler şuan bizim karnımızdamı inanamıyorum...bende istiyorum doğurmak çok merak ediyorum meleğimi...

maşallah ayy çok tatlı bende az önce hastanenin sitesinden gördüm ama kendisi belki koymak istemez resmini diye eklemedim çok sevimli darısı bizlerin başına maşallahh

maşallah ayy çok tatlı bende az önce hastanenin sitesinden gördüm ama kendisi belki koymak istemez resmini diye eklemedim çok sevimli darısı bizlerin başına maşallahh

Aaa bak ben bunu hiç düşünmemiştim, resmin görüntülenmesini istememe ihtimali var mıdır...? , ay inşallah saygısızlık etmiş olmamışımdır, sildirsek mi site yöneticilerine yaa bilemedim bak şimdi mahçup oldum tühh. Hadsizlik etmemişimdir umarım

yok canım kızmaz herhalde, resimlerini koyarım face'e diyordu zaten.

bir de hastanede soruyorlar siteye koyalım mı diye, demet izin vermiştir de öyle koymuşlardır siteye.

demetin kızına maaşallah çok minnoş saç modeli bi harika :)) allah nazardan saklasın darısı bizim başımıza :) acaba frogıladan haber var mı umarım o da bebeğide iyidir

demetin kızına maaşallah çok minnoş saç modeli bi harika :)) allah nazardan saklasın darısı bizim başımıza :) acaba frogıladan haber var mı umarım o da bebeğide iyidir

Fragola, Acıbadem Hast.'nin web sayfasında yok daha. o da belki eklenir birazdan onların da güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…