2010 Ekim Anneleri

Arkadaşlar Fragola Acıbadem Hastanesi'nde mi doğuracaktı ? Emin miyiz...?
bugün doğan bebekler yayınlandı ama içlerinde bizimki yok maalesef :) acaba eklenir mi daha diycem ama ...?

ben oyle demek ıstemedım tatlım yanlıs anlama belkı ıstemez demıstım ama bak koyarım demıs kendı de

slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler gelmeye başlamış baya ben ağrılarımdan nete pek giremiyorum....hepsi çok şeker allah analı babalı büyütsün baya bi kişinin sezeryan tarihi belli olmuş ben allah izin verirse normal düşünüyorum şuandada normal gözüküyor bakalım hayırlısı olsun...

canım senin çatı muayenen yapıldı mı? benim bu ay sonu. seninle aynıyızda hafta olarak merak ettim

slm kızlar mrb doktordan geldik kızım 2650 gr olmuş maşallah Allahım nazarlardan saklasın bebişim gayet iyiymiş daha doğum kanalına falan girme yok dedi doktor yani bize daha var normal görünüyomuş ama çatı falan bişi demedi erken heralde :)

maaşallah canım yavruna

maasallah canım kuzun .. daha erken tabı catı için..

slm kızlar biz geldik dr dan.2350gr olmusuz.150gr gerideymşz.dikkat edeceğim kşlo aldıracağım kuzuma..birde dönmüş benimki yerine..anlamıştım zaten yukarılara tekme atıyodu iki gündür..hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…