aa nerede:)
Masallah buglemeeeeee
scına kurban
ritanınkide su olmalı ondan sonra daha doguran olmamıs
Fatih niversitesi Hastanesi | Bebeklerimiz
ayyy minik Buğlem doğmuş komşularrrr
Maşallah acayip tatı bir bebek Maşallah Maşallaahhh
Aaa bak ben bunu hiç düşünmemiştim, resmin görüntülenmesini istememe ihtimali var mıdır...? , ay inşallah saygısızlık etmiş olmamışımdır, sildirsek mi site yöneticilerine yaa bilemedim bak şimdi mahçup oldum tühh. Hadsizlik etmemişimdir umarım
birde fragoladan haber alsaydık..
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler gelmeye başlamış baya ben ağrılarımdan nete pek giremiyorum....hepsi çok şeker allah analı babalı büyütsün baya bi kişinin sezeryan tarihi belli olmuş ben allah izin verirse normal düşünüyorum şuandada normal gözüküyor bakalım hayırlısı olsun...
slm kızlar mrb doktordan geldik kızım 2650 gr olmuş maşallah Allahım nazarlardan saklasın bebişim gayet iyiymiş daha doğum kanalına falan girme yok dedi doktor yani bize daha var normal görünüyomuş ama çatı falan bişi demedi erken heralde :)
slm kızlar mrb doktordan geldik kızım 2650 gr olmuş maşallah Allahım nazarlardan saklasın bebişim gayet iyiymiş daha doğum kanalına falan girme yok dedi doktor yani bize daha var normal görünüyomuş ama çatı falan bişi demedi erken heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?