slm kızlar mrb doktordan geldik kızım 2650 gr olmuş maşallah Allahım nazarlardan saklasın bebişim gayet iyiymiş daha doğum kanalına falan girme yok dedi doktor yani bize daha var normal görünüyomuş ama çatı falan bişi demedi erken heralde :)
slm kızlar biz geldik dr dan.2350gr olmusuz.150gr gerideymşz.dikkat edeceğim kşlo aldıracağım kuzuma..birde dönmüş benimki yerine..anlamıştım zaten yukarılara tekme atıyodu iki gündür..hayırlısı...
canım senin çatı muayenen yapıldı mı? benim bu ay sonu. seninle aynıyızda hafta olarak merak ettim
maasallah canım.. alır inş. dikkat et beslenmene canımm
yok canım yapılmadı 38.haftada yapıyormuş doktorum sordum...önümüzdeki hafta nst ye başlıycak artık ama çok ağrılarım var benim...
Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere
o zaman hemen hemen benimde o haftalara denk geliyo ayın 30 u dr randevum. bende hiç nst ye girmedim. senin ağrıların kasılma ağrılarımı canım?
bel kasık ve vajina ağrısı var doğum kanalına yerleştiği için olurmuş doğuma hazırlanıyor kuzum yani:)bana hep gününden önce doğucakmış gibi geliyor zaten gerçi kilosu düşük kızımın biraz bir hafta falan geride kilosu ama doktorum sorun olmadığını söylüyor...
Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere
Merhaba güzel anneler ben "bat" ın ablasıyım. Yaren bebek dün sezaryenle dünyaya geldi. 2250 gr. Annesinin yanında minik kızım. Sanırım yarın taburcu olacaklar. Merak eden varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?