2010 Ekim Anneleri

Şiir maşallah bebişkona, erken diye daha birşey dememiştir, ben cuma günü gidicem (37. hafta) geldiğinde bakıcam demişti eyvahedigeldismile belki 37. haftanda seninki de yapılır (2 haftan daha var yani hadi iyisin) :)

Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere

Eklentiler

• $adsız.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 29
yok canım yapılmadı 38.haftada yapıyormuş doktorum sordum...önümüzdeki hafta nst ye başlıycak artık ama çok ağrılarım var benim...

o zaman hemen hemen benimde o haftalara denk geliyo ayın 30 u dr randevum. bende hiç nst ye girmedim. senin ağrıların kasılma ağrılarımı canım?

Veeee Fragola'nın minik kuzusu Lina'da hayata merhaba demiş arkadaşlar bu da çok yumak yaaa, (inşallah kızmaz bana eklediğim için ama dayanamadım yaa çokkk tatlılar) maşallah yüzbin kere

ayyyy yumak ötesi allahım nazardan korusun maaşallah çok tatlııııııııııııııııı

o zaman hemen hemen benimde o haftalara denk geliyo ayın 30 u dr randevum. bende hiç nst ye girmedim. senin ağrıların kasılma ağrılarımı canım?

bel kasık ve vajina ağrısı var doğum kanalına yerleştiği için olurmuş doğuma hazırlanıyor kuzum yani:)bana hep gününden önce doğucakmış gibi geliyor zaten gerçi kilosu düşük kızımın biraz bir hafta falan geride kilosu ama doktorum sorun olmadığını söylüyor...

hayırlısı canım 1 hafta geride olması sorun değil bende dr dan öğrenmiştim ve eğer normal doğurursan bir nevi şans senin için:) demekki kızlar daha erken gelir tezi doğru çünkü bende karnım sadece taş kesiliyor henüz başka bi ağrım yok oğlum ordan pek çıkmak istemiyo gibi kaydirigubbakcemile3

oyyyy maasallah prenseseee bu ne guzellik Allahımmm nazarlardan korusun Mevlam.. Fragolacım inş. sende iyisindir kuzum..

kızlar ben çıkıyorum yoruldum oturmaktan biraz uzanıcam zaten netim yine kafayı yedi baya yavaşladı hadi herkese iyi akşamlar...

ayyyy gelinime bakıınn cook güzelllllllllllll ayy maşallah 41 kere hemde!!!
allahım nazalardan saklasın fragolamm! gözün aydın canım benim.

ayy buğlemi de gördüm maşallahh maşallah ay ne güzeller
demete benziyor kızııııııı :)) demetcimmmm gözün aydın kuzum..
darısı basımıza off ya cok heyecanlandım benimkisi nasıl olacak acaba :)))))))

bu arada selam kızlar bebişlere dayanamadım birden selamsız sabahsız daldım :)))))
napiyosunuz ? ironic doktora gidecekti gelmedi mi daha ?
bende temizlik yaptım miss gibi oldu evim..

Merhaba güzel anneler ben "bat" ın ablasıyım. Yaren bebek dün sezaryenle dünyaya geldi. 2250 gr. Annesinin yanında minik kızım. Sanırım yarın taburcu olacaklar. Merak eden varsa.

Merhaba güzel anneler ben "bat" ın ablasıyım. Yaren bebek dün sezaryenle dünyaya geldi. 2250 gr. Annesinin yanında minik kızım. Sanırım yarın taburcu olacaklar. Merak eden varsa.

Merhaba hosgeldiniz. evet onu da merak etmişştik dün gelmeyince dedik herhalde doğduu minik kızı. geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.Allah analı babalı büyütsün inşallah. nasıl iyi mi bat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…