hoşbulduk,bizim bıdık 3120 gr olmus..pazartesi tekrar cagırdı nst ye giricem..sezeryan için de ya 30 u ya da 1 i dedi,gününü sen sec biraz düşün pazartesi kesinleştirelim dedi :))eger bi aksilik olmazsa tabi,eger sancım cıkarsa,suyum gelirse vs vs o zaman apar topar alabilir tabi sezeryana..aslında suan bile alsak olur ama biraz daha beklesin dedi..ay böyle işte kızlar aklım uctu gitti gün söyleyince,ben de kaçabildiğim kadar kacıcam ve 1 inde olucam :)) tırsıyorum cünküeyvahedigeldismile
hoşbulduk,bizim bıdık 3120 gr olmus..pazartesi tekrar cagırdı nst ye giricem..sezeryan için de ya 30 u ya da 1 i dedi,gününü sen sec biraz düşün pazartesi kesinleştirelim dedi :))eger bi aksilik olmazsa tabi,eger sancım cıkarsa,suyum gelirse vs vs o zaman apar topar alabilir tabi sezeryana..aslında suan bile alsak olur ama biraz daha beklesin dedi..ay böyle işte kızlar aklım uctu gitti gün söyleyince,ben de kaçabildiğim kadar kacıcam ve 1 inde olucam :)) tırsıyorum cünküeyvahedigeldismile
saol cnm ama gün belli olunca insanda daha bi heyecan ve korku oluyo,sanki bilmesek daha iyi :))benim tarih takıntım yok ama maksat 1 güncük daha kaçmak :))hayırlısı canım.. cok guzel artık gunde belli..:) Allah yardımcın olsun.. bende olsam 1 ekim olsun derdim. 01.10.10
saol cnm kilo almısız biraz 5 günde hem de :))dogana kadar 3,5 kg a yaklasır inş..evet tarih güzel de,ben cok tırsagım :))ay maşallah kuzuya. kaçma kızama 01.10.2010 da fena bi tarih değil hani
saol cnm kilo almısız biraz 5 günde hem de :))dogana kadar 3,5 kg a yaklasır inş..evet tarih güzel de,ben cok tırsagım :))
ben cıkarmıcam ki, sezeryanla alıncak..bebek 1-2 dakikada cıkıyomus,öle dedi dr..sonra onlar işlerini halledene kadar tanısıcaz biz oglumla :))ayy nasıl bişi acababoshayallersmilebenimkide 3 olsa yeter bana3 bucuk falan çıkaramam heheh
ben cıkarmıcam ki, sezeryanla alıncak..bebek 1-2 dakikada cıkıyomus,öle dedi dr..sonra onlar işlerini halledene kadar tanısıcaz biz oglumla :))ayy nasıl bişi acababoshayallersmile
off aynen darkım ustune bu bu nette bıktırdı yazdıklarım gitmiyor..
aynennn..
ıronıcım hemen havadisleri ver bekliyorduk seni merakla?
az koltuğa geçim şişmesin gene ayaklarım :)
ondan diom zati ben normal istiomyabana 3 yeter :
saol cnm evet az kaldı artık gününü biliyorum,tabi acele etmezse yaramaz...gene baya siddetli bi sancım cıktı,dinlenmeye devam...apar topar olsun istemiyorum zaten haftası dolmasına 1 haftası kalcakgözün aydın ironicim 01.10.10 süper bir tarih bence de :))))))))))
maşallah kuzuna ay cok az kaldı o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?