2010 Ekim Anneleri

hayırlısı canım.. cok guzel artık gunde belli..:) Allah yardımcın olsun.. bende olsam 1 ekim olsun derdim. 01.10.10

ay maşallah kuzuya. kaçma kız ama 01.10.2010 da fena bi tarih değil hani

gözün aydın ironicim 01.10.10 süper bir tarih bence de :))))))))))
maşallah kuzuna ay cok az kaldı o zamannn

üff kalkıp pilav koyucam kalkamadım bi banyo yapmam lazım yapamadımmmmm püf ki ne püff

ay kızlar gecmişe bakarken buglem in fotosunu gördüm :)) ne tatlı öyle canım benim maşallah..fragola nınkinin fotosu yok di mi?kızlardan haber var mı iyiler mi?

az koltuğa geçim şişmesin gene ayaklarım :)

ondan diom zati ben normal istiomya bana 3 yeter :

gözün aydın ironicim 01.10.10 süper bir tarih bence de :))))))))))
maşallah kuzuna ay cok az kaldı o zamannn
saol cnm evet az kaldı artık gününü biliyorum,tabi acele etmezse yaramaz...gene baya siddetli bi sancım cıktı,dinlenmeye devam...apar topar olsun istemiyorum zaten haftası dolmasına 1 haftası kalcak

ay gördüm ikisinin de fotosunu cok güzeller yaa allahım nazarlardan saklasın,kendilerinden bi haber yok değil mi henüz?

slm kızlar ayyy yeni bebişleri gördüm çok tatlılar yaaaa maşallah kuzulara darısı başımızaopuyorumnanaktanıronıc sen naptın cnm yalnız mı gittin doktora tarihin alınmış galiba hayırlı olsun senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…