2010 Ekim Anneleri

selam cnm,yok giyindim kalktı o da giyindi baktı gidiyorum tıpış tıpış geldi :)) evet 1 ekim de inşallah,ama böyle tarih telaffuz edince insan cok tuhaf oluyo ya,cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler :))

aman bebeklerimiz doğmuşlar maşallah iki prensesede çok tatlılar.fragolam ve demetcim gözünüy aydın kızlar. dişim için geçmiş olsun diyen tüm arkadaşalr çok saolun çareyi kekik ve bir bardak suyu çay gibi demliyerek ılık gargarada buldum. eğer ağrıyan olursa denesin gerçekten iyi bir yöntem.

selam cnm,yok giyindim kalktı o da giyindi baktı gidiyorum tıpış tıpış geldi :)) evet 1 ekim de inşallah,ama böyle tarih telaffuz edince insan cok tuhaf oluyo ya,cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler :))

he şöle yola gel deseydinbayanssulusmileay çok güzel tarih hayırlı uğurlu olsun şans getirsin meleğine .kocişim sabretseydi bizim de öle olcaktı o tutturdu bu hafta olsun diye.aynen öle dimi tarih belli olunca bi tuhaf oluyo insan

benimkine de saolsun kendi karar verdi,dr 30 u ya da 1 i dedi,1.10.2010 kulaga daha hoş geliyomus :)) ben de 1 güncük daha kacarım die olur dedim :)) evet ya ben cok paniğim,dr tarih söyleyince kekelemeye ve sacmalamaya basladım :))

hehe:)))ben de o kadar beklersem daha çok bocalıcaktım dün gece 3te yatıp sabah 8 de kalktım düşün 2 gün kaldıeyvahedigeldismile

gördm ya süperler..acaba hangisini alsam oğluşuma:)))ironic tatlım sennde gözün aydın 1 ekim olmuş..süper bir tarih...bizde hastaneden geldik topuk kanı için...ama topuktan alınmadı şaka gibi:))gayet iyiyiz...öpüyoruz hepinizi...

çok saol cnm :)) bizler de sizi çok öpüyoruz

opss!! fragolanın ki benim gelin sahipli sakııın
Bizde opuyoruz canımmmm dikkat edinn

c.tesi miydi cnm senin?kaç gün kalıcaksın hastanede,bana 1 gün dedi dr um..normalde 1 gün,sezeryan 2 gün değil mi ?

evet cnm c.tesi bigün dedi pazar öğlen gibi çıkartırız dedi.aman çıkalım bian önce ben zaten sabırsızlanıyom şimdiden eve gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…