ben de sevmem hastaneleri ama agrımız olursa müdahale ederler hemen diye dedim...ordayken agrı pompası kullanıcam çünkü...ay cok korkuyorum ben yaaaevet cnm c.tesi bigün dedi pazar öğlen gibi çıkartırız dedi.aman çıkalım bian önce ben zaten sabırsızlanıyom şimdiden eve gelmek için
ben çocuğum için en iyisi neyse onu istiyorum aslında. normale alıştırmıştım da kendimi. senin kalçalar nasıl bazısı çatının kalçayla basenle alakası var diyor. benim basen kalça hiç yok ondan korkuyorum...
kusura bakma canım tarih belli olunca aklım uctu gitti benim afedersin valla...ama suan cıkmam gerek yemek hazırlıcam yiyince gelirim,çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanbeni kisme görmedi :)
ben de sevmem hastaneleri ama agrımız olursa müdahale ederler hemen diye dedim...ordayken agrı pompası kullanıcam çünkü...ay cok korkuyorum ben yaaa( öle böle değil,spinal olucam bi de inşallah panikliyorum die komple uyutmazlar beni
abooo gelin paylaşamıyolar :)) tabi kızlar az olunca kıymetli oluyolar :))
kusura bakma canım tarih belli olunca aklım uctu gitti benim afedersin valla...ama suan cıkmam gerek yemek hazırlıcam yiyince gelirim,çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
taa cinsiyetlerimiz belli oldugunda fragolayla dünür olmuştuk biz hihihihi
baharcım ben görmedim valla bi mutfaktayım bi salonda derken hosgeldin cnm.
slm kızlar fragola
demetyaren ve
bat
kuzularını kucağına almışlar rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
bende bugün doktordan geldim
bebeğim iyi
nstde de hiç sancı yok gayet gzl dedi doktor
haftaya çatı muayenesi yapcak ---yapmıycam demişti ama bi bakalım dedi normale müsaitmisin diye eyvahedigeldismile
haftaya çatı muayenesi ve nstden snra karar vercez yani doğum şekline
üffff hiç birşey belli değil ya sinir oldummm
ne zmn gelcen kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir gün daha bitti
hayırlısı olsun cnmslm kızlar fragola
demetyaren ve
bat
kuzularını kucağına almışlar rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
bende bugün doktordan geldim
bebeğim iyi
nstde de hiç sancı yok gayet gzl dedi doktor
haftaya çatı muayenesi yapcak ---yapmıycam demişti ama bi bakalım dedi normale müsaitmisin diye eyvahedigeldismile
haftaya çatı muayenesi ve nstden snra karar vercez yani doğum şekline
üffff hiç birşey belli değil ya sinir oldummm
ne zmn gelcen kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir gün daha bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?