2010 Ekim Anneleri

evet cnm c.tesi bigün dedi pazar öğlen gibi çıkartırız dedi.aman çıkalım bian önce ben zaten sabırsızlanıyom şimdiden eve gelmek için
ben de sevmem hastaneleri ama agrımız olursa müdahale ederler hemen diye dedim...ordayken agrı pompası kullanıcam çünkü...ay cok korkuyorum ben yaaa ( öle böle değil,spinal olucam bi de inşallah panikliyorum die komple uyutmazlar beni

tatlım alakası var mıdır bilmiyorum ama kalçam var da basenim yok

zaten o geceden sonra ağrı kesici kullanmaya başlıyomuşsun.offf ben de çok korkuyorum genel olmucam ben de böle o anı düşündükçe gözüm açık onlar orda tansiyonum düşüyo vallaakannehir

slm kızlar fragola
demetyaren ve
bat
kuzularını kucağına almışlar rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

bende bugün doktordan geldim
bebeğim iyi
nstde de hiç sancı yok gayet gzl dedi doktor
haftaya çatı muayenesi yapcak ---yapmıycam demişti ama bi bakalım dedi normale müsaitmisin diye eyvahedigeldismile
haftaya çatı muayenesi ve nstden snra karar vercez yani doğum şekline
üffff hiç birşey belli değil ya sinir oldummm
ne zmn gelcen kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm

neyse kızlar ben cıkıyorum misafirim umarım bu aksam gelir... opuyom sizi ugramaya calısırım yine.

kusura bakma canım tarih belli olunca aklım uctu gitti benim afedersin valla...ama suan cıkmam gerek yemek hazırlıcam yiyince gelirim,çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

taa cinsiyetlerimiz belli oldugunda fragolayla dünür olmuştuk biz hihihihi

baharcım ben görmedim valla bi mutfaktayım bi salonda derken hosgeldin cnm.

hiç kusura bakarmıyım kızlar yaa takılıyorum işte öyle bende ironiccim belli olmuş tarihin hayırlı olsun canım sağ salim al kucağına inşallah.

battamı doğum yaptı aman allahım gözü aydın olsun onunda :)

e-packcim benimde durum vaziyet sendne farklı değil. bende dün gittim raporumu almaya dr haftaya sali gel çatı muayenesi yapıcam dedi. bebeğe de bakarız duruma göre alırız dedi. zaten normal olmaz derse hemen ertesi gün sezercik yap dicem.

ay bahar aynen bende öyle diycem hemen ertesi günü değilde cuma sezeryan yap dicem
01-10-2010 gzl bi tarih çünkü
ayyy hakkımızda hayırlısı olsuun yaa
çok korkuyorum
doktor bugün bana sancın tutsun seni doğurtacam kız diyooo
sezeryan tarihi ver dedim ne olur ne olmaz diye yok dedi
çatına bakalım
hem sezeryanda olsa 38. haftayı dolduralım dedi
39un sonlarında alalım dedi
üfff kızımın hiç gelmeye niyeti yok
sancım bugün en fazla 19 duuuu

ay kızlar maşallah yaa frogolanında bebeğinin resmi gelmiş.demetyaren,frogola,bat ta kavuşmış yavrularına ne güzell....

Selam kızlar..

Bat,fragola ve demet kuzularına kavuşmuş maşallah..

Yalnız keşke bebeklerin fotosu buraya eklenmeseydi artık edit butonu yok ve annelerinin ekleyip eklemeyeceğide meçhul isteyen hastane linkinden bakabilirdi benim kendi düşüncem bu yönde şayet ben doğum yaparsam lütfen kimse fotomuzu buraya eklemesin kızlar :))

hayırlısı olsun cnm
bir gün daha bitti

kaldı 2 günümeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…