2010 Ekim Anneleri

Sonunda gittim saçlarımı boyattım geldim zemuszemus az daha açın rengini dursun deyince önde bir kısım biraz beyazımtırak olmuş ama yapacak bişey yok :roflol:

Bu arada sabah başlayan bel ağrım hala devam ediyor ara arada kasıklarım ağrıyor kuaförde oturamadım beklerken dolandım hep bu gece doğurursam şaşmam ayy inşallah ya..:sm_cool:

Bu arada sabah başlayan bel ağrım hala devam ediyor ara arada kasıklarım ağrıyor kuaförde oturamadım beklerken dolandım hep bu gece doğurursam şaşmam ayy inşallah ya..:sm_cool:

hadi saçlarda boyanmış,süslü fönlü girersin doguma kaydirigubbakcemile3 bakımlı kadın...

hadi saçlarda boyanmış,süslü fönlü girersin doguma kaydirigubbakcemile3 bakımlı kadın...

Kız zaten ondan gittim kuaföre kaç gündür gidicem bugün yarın tembellik ediyordum, baktım ağrılarım var dedim ne olur ne olmaz o halde doğuma girmeyim :roflol:

benimde son kutum acılmış oldu yanii...
canım sağol zahmet ettin.

ne zahmeti canım....

Kız zaten ondan gittim kuaföre kaç gündür gidicem bugün yarın tembellik ediyordum, baktım ağrılarım var dedim ne olur ne olmaz o halde doğuma girmeyim :roflol:

iyi olmuş.doğumdan sonra süslü süslüü bayanssulusmile bende kestiricem saçlarımı biraz daha geçsinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…