aa benimki 38 de alıyomus..
39+2 de alacaktı 39+0 da telde görüştüler eşimle hastalanmıştım acil çağırdı 39+0 da alındı kanyatcım
iyi geceler cnm,biz de öpüyoruzkızlar ben kaçar öpüldünüzzz
selam cnm..şimdi genel anestezi mi iyi epidural ya da spinal mi?tam anlayamadım
canım valla sizler böle anlatınca moral oluyo...peki bu sonrasında olan agrı ne agrısına benziyo?ne yasıcagımı bilmek istiyorum ben ya( körü körüne olmak istemiyorum ameliyatı eyvahedigeldismile
çıplak mı olucaz tamamenbilmiyorumkismileben spinal olucam pazartesi kesin kararımı sölicem anesteziste,o yüzden en iyisi hangisiyse onu öğrenmeye calışıyorum cnm o yüzden soru yagmuruna tuttum sizi deya genel anestezi oldugunda bişey hatırlamıyosun çünkü uyuyosun uyandıgında yatakta oluyosun epiduraldaysa herşeyi görüyosun bebegi nasıl çıkardıklarını falan ben uyandıgımda ancak görmüştüm annem bak burda yatıyo demese zaten agrıdan dogrulup bakamıyodum bile ameliyathaneden tek hatırladıgım nerelisin diye hemşire sordu söyledim karnıma ilaç sürdüler gerisi yok gerçi obile utanmama yetti içerisi kalabalık ve ben çırıl çıplak halen herkese ozamanı hatırlamıyorum diyorum ama gayet net hatırlıyorum oanı okadar utandıgımı hatırlamıyorum başka zaman sözün özü sen fazla hareket etmiyceksen epidural iyiymiş ama dedigim gibi hep ayakbaşı olacaksan dinlemiyceksen tavsiye etmiyolar
katater takılmadı, sadece iğne yapıldı ve o iğneden hiç korkmayın hiç acıtmıyor duymuyorsunuz bile. ilk saatlarde ağrı olmadı 1-2 saat yarı uyuşuktum sonrada ağrı kesiciler veriyorlar çok aşırı ağrı olmadı ama sıfır ağrı oldu desemde olmaz. ama hiçbirşey dayanılamayacak kadar zor değil inanın banacanım sen epidural olmussun,epiduralde hissediyosun,spinalde tamamen uyşuyosun..belinde takılı katater var mıydı,etkisi ne kadar sürdü uyusuklugun?o ilk saatlerdeki agrıları duydun mu?
merhaba bayanlar ben de ilk doğumumu epidural sezeryanla yaptım.bütün doğum boyunca ayıktım herşeyi duydum tüm konuşmalrı ve yapılanları hep hissettim.bebeği iğne yapıldıktan sonra 10 dakika içinde çıkarıyorlar ve gösteriyorlar çok güzel bir duygu.sabah 9:15 te doğum yapmıştım ve akşamına kaldırıp yürüttüler ve ben ertesi gün hastaneden çıktım.evde de hiç yatmadım.tabii 1-2 gün ağrı oluyor ama geçici şeyler.şimdi 2. bebeğime hamileyim 20 günüm kaldı ve yine epidural sezeryanla doğum yapacağım.korkacak hiçbir şey yok
anladım cnm,o zaman spinal olmussun demek ki,iğneden korkum yok,çok ince bi iğne oldugunu duymustum..ben de ameliyattan sonra hastanede oldugum sürece agrı pompası kullanıcam..eve gelince nolur bilemem :SSkatater takılmadı, sadece iğne yapıldı ve o iğneden hiç korkmayın hiç acıtmıyor duymuyorsunuz bile. ilk saatlarde ağrı olmadı 1-2 saat yarı uyuşuktum sonrada ağrı kesiciler veriyorlar çok aşırı ağrı olmadı ama sıfır ağrı oldu desemde olmaz. ama hiçbirşey dayanılamayacak kadar zor değil inanın bana
tamamen katılıyorum. bende hemen ayağa kalktım evdede yatamadım. ama çabuk toparladığıma inanıyorum.
ay bana da öyle olsunöle anadan üryan yatamam orda,kasılırımbeni çıplak bırakmadılar ki.giydirdikleri önlüğü arkadan çözüp üstüme tekrar koydular zaten alt tarafa da ameliyat bezlerinden yeşillerden koyuyorlar sadece kesilecek yer açıkta kalıyor
ay bana da öyle olsunöle anadan üryan yatamam orda,kasılırım
beni çıplak bırakmadılar ki.giydirdikleri önlüğü arkadan çözüp üstüme tekrar koydular zaten alt tarafa da ameliyat bezlerinden yeşillerden koyuyorlar sadece kesilecek yer açıkta kalıyor
aynen bende öyleydim. önlükle yattım ama sonrasında beni soyup naptılar bilmiyorum nasılsa hisetmiyoruz şaka bi yanada ben ameliyathanede hiç utanmadım tıptan utanmam.
iyi geceler cnm,tekrar tesekkür ederimşimdilik iyi geceler kızlar çok geç oldu.oğlumun okulu var yarın erken kalkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?