2010 Ekim Anneleri

selam cnm..şimdi genel anestezi mi iyi epidural ya da spinal mi?tam anlayamadım

ya genel anestezi oldugunda bişey hatırlamıyosun çünkü uyuyosun uyandıgında yatakta oluyosun epiduraldaysa herşeyi görüyosun bebegi nasıl çıkardıklarını falan ben uyandıgımda ancak görmüştüm annem bak burda yatıyo demese zaten agrıdan dogrulup bakamıyodum bile ameliyathaneden tek hatırladıgım nerelisin diye hemşire sordu söyledim karnıma ilaç sürdüler gerisi yok gerçi obile utanmama yetti içerisi kalabalık ve ben çırıl çıplak halen herkese ozamanı hatırlamıyorum diyorum ama gayet net hatırlıyorum oanı okadar utandıgımı hatırlamıyorum başka zaman sözün özü sen fazla hareket etmiyceksen epidural iyiymiş ama dedigim gibi hep ayakbaşı olacaksan dinlemiyceksen tavsiye etmiyolar

canım valla sizler böle anlatınca moral oluyo...peki bu sonrasında olan agrı ne agrısına benziyo?ne yasıcagımı bilmek istiyorum ben ya ( körü körüne olmak istemiyorum ameliyatı eyvahedigeldismile

dikiş yerleri ağrı yapıyor canım başka bişey yok.tabii bünyeden bünyeye değişir herhalde.ben pek can kıymeti bilmeyen biriyim de :)

çıplak mı olucaz tamamenbilmiyorumkismileben spinal olucam pazartesi kesin kararımı sölicem anesteziste,o yüzden en iyisi hangisiyse onu öğrenmeye calışıyorum cnm o yüzden soru yagmuruna tuttum sizi de

canım sen epidural olmussun,epiduralde hissediyosun,spinalde tamamen uyşuyosun..belinde takılı katater var mıydı,etkisi ne kadar sürdü uyusuklugun?o ilk saatlerdeki agrıları duydun mu?
katater takılmadı, sadece iğne yapıldı ve o iğneden hiç korkmayın hiç acıtmıyor duymuyorsunuz bile. ilk saatlarde ağrı olmadı 1-2 saat yarı uyuşuktum sonrada ağrı kesiciler veriyorlar çok aşırı ağrı olmadı ama sıfır ağrı oldu desemde olmaz. ama hiçbirşey dayanılamayacak kadar zor değil inanın bana

tamamen katılıyorum. bende hemen ayağa kalktım evdede yatamadım. ama çabuk toparladığıma inanıyorum.

beni çıplak bırakmadılar ki.giydirdikleri önlüğü arkadan çözüp üstüme tekrar koydular zaten alt tarafa da ameliyat bezlerinden yeşillerden koyuyorlar sadece kesilecek yer açıkta kalıyor

anladım cnm,o zaman spinal olmussun demek ki,iğneden korkum yok,çok ince bi iğne oldugunu duymustum..ben de ameliyattan sonra hastanede oldugum sürece agrı pompası kullanıcam..eve gelince nolur bilemem :SS

beni çıplak bırakmadılar ki.giydirdikleri önlüğü arkadan çözüp üstüme tekrar koydular zaten alt tarafa da ameliyat bezlerinden yeşillerden koyuyorlar sadece kesilecek yer açıkta kalıyor

aynen bende öyleydim. önlükle yattım ama sonrasında beni soyup naptılar bilmiyorum nasılsa hisetmiyoruz şaka bi yanada ben ameliyathanede hiç utanmadım tıptan utanmam.

aynen bende öyleydim. önlükle yattım ama sonrasında beni soyup naptılar bilmiyorum nasılsa hisetmiyoruz şaka bi yanada ben ameliyathanede hiç utanmadım tıptan utanmam.

yok canım ben kalsın almayın dedim onlarda zaten almıcaz demişti odaya geldiğimde de hala üstümdeydi.bayılmadığım için hepsini biliyorum.

canım o yeşil önlükle giriyosun zaten onun çıtçıtlarını açıyolar ama genel olarak diyorumya çıplaksın çıkarkende gene o çıtçıt düğmeleri kapıyolar ben bayıldıktan sonra üstüme bişey örtüp örtmediklerini bilmiyorum gözümü açtıgımda yataktaydım çünkü

Günün ilk günaydını benden olsun :))

Eşim işe giderken nerden geldiyse aklıma fırında bişey geldi daha uyuyamadım dön dön sabredemedim birkaç saat kalktım onu yaptım pişmesini bekliyorum şimdi bu aşermek çok fena bişeydi ya az kaldı ama bitiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…