2010 Ekim Anneleri

ayy bben bügün doğumhanede nstye girdim sezeryan olmuş kızz bi iniliyo bi inliyoooo amaann dedimmmm ya kız nazlı ya da hakkaten zorrr

sonbahar odayı onlar mı süslüyor biz süsletsek olur mu kii

sadece kapı süsü taktılar. benim yattığım odanın kapısında engelli işareti vardı. onun üstüne pembe süs takmışlardı btün süs buydu. odada minik tv, bi minik buzdolabı, bi tane kapıları gıcırdayan dolap, hasta yatağı ve koltuk vardı. yatak çok yüksekti bebek ağladıkça kalkıp bakamıyordum o yüzden koltukta yatmayı tercih ettim.

sağol canım
crazynın bebişi kilo boy nasılmış sordun mu jhony

biliyorum canım nolmuş merak ediyosan geçmiş sayfalara bak üşenme çünkü unuttum yok unutmadım ama sölemicem

canım bu öneriler sezeryan için mi?çok mu agrı oluyo sonrasında ?

evet sezaryan için bende 2 ay önde doğum yaptım. ama inan korktuğundan daha az acıyor. sadece iç dikişimin düğüm yeri acıyordu ( 1 hafta sürdü) birde belim ağrımıştı ki bu hala devam ediyor. ama herkesin vücudu farklıdır mesala ben çok hassasım ama sandığımdan kolay oldu. korkum çok büyüktü.

ayy bben bügün doğumhanede nstye girdim sezeryan olmuş kızz bi iniliyo bi inliyoooo amaann dedimmmm ya kız nazlı ya da hakkaten zorrr
ay ben de bi kere görmüştüm anneee beni kestiler beni parcaladılar die bagırıyodu?ama genel anesteziden ayılırken sayıklıyolar,belki ondan öyle inliyodur

peki genel anestezi ile mi oldun?bel agrısı neden oluyo acaba?dikişlerin yapıstırma mıydı cnm?

sağol canım

biliyorum canım nolmuş merak ediyosan geçmiş sayfalara bak üşenme çünkü unuttum yok unutmadım ama sölemicem

kıllık bedava diyon di mii :mymeka:

sonbahar geçen gün ark doğurdu odasında balonlar süsler vardı da ona da sormayı unuttum neyse zaten ben anlaştım süsletcem demek sen başka serviste yattın yoksa ark yatağı ile bebişin beşiği aynı hizada ama zaten sezeryanda kalkıp alman mümkün değğil ki kuzzum

bu arada fotodaki bebeginse allah bagıslasın cnm

ay ben de bi kere görmüştüm anneee beni kestiler beni parcaladılar die bagırıyodu?ama genel anesteziden ayılırken sayıklıyolar,belki ondan öyle inliyodur

ya epidural olmuş hemşire kalk d,yoo basım dönüyo ağrım var diyoo falann ama cok cılızdı bünye meselesi sanırımm:1ninca:

peki genel anestezi ile mi oldun?bel agrısı neden oluyo acaba?dikişlerin yapıstırma mıydı cnm?

3. katta yattım işte bütün doğuranlar orda yatıyor. en baştaki odada yattım tam hemşire bankosunun karşısında. bebeği plastik beşik gibi bişeye yatırıyorlar evet doğru yatakla aynı hizada sayılır ama, kucağıma alabilmem için ayaklarımı yere basmam gerekiyordu. bir hayli zorlanmıştım ben şaka şaka ama yatak çok yüksekti zorlanıyordum alırken. o yüzden koltukta yattım kocaman minderleri var koltuğun çok rahattı. hemde alçak kolayca ayaklarımı yere basıyordum. odalar banyolu wc li o bakımdan rahat.

ironic evet bebeğim fotodaki teşekkür ederim sizlerde hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş. az önce alıntılar karıştı epidural sezaryan oldum dikiş yapıştırma 9 cm lik.

bebegi kucagına alamıyosun sezeryanda,biri veriyo yanına yan dönüp anca emziriyosun diolar,dogru mu bu?bu arada tekrar gibi olucak genel anestezi mi oldun cnm?

ayyy deme yaaa eyvahedigeldismilesuan bile düşününce mideme kramplar giriyo zaten..allahım iyice tırstım şimdi bak

ya tırsmaa dedim ya o çok çelimsizdi yapıyla alakalı bişi canım beniim hem nasıl düşünürsen öle olur hep pozitif ol

amaann neysee kalacağımız iki gün en fazlaa canım senin yanında kimse yok muydu bebeği alıp verecek

ironic evet bebeğim fotodaki teşekkür ederim sizlerde hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş. az önce alıntılar karıştı epidural sezaryan oldum dikiş yapıştırma 9 cm lik.
memnun musun cnm epidural den?ben de spinal olucam..sonrasında da agrı pompası kullanıcam...spinal in etkisi ne kadar sürüyo pazartesi sorucam anestezi uzmanına,senin bilgin var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…