ben 1 gece kalıcakmısım cnmya tırsmaa dedim ya o çok çelimsizdi yapıyla alakalı bişi canım beniim hem nasıl düşünürsen öle olur hep pozitif ol
amaann neysee kalacağımız iki gün en fazlaa canım senin yanında kimse yok muydu bebeği alıp verecek
bu arada bebegi kaç dakikada sana verdiler,bu süre içinde nasıl oyaladın kendini?ironic evet bebeğim fotodaki teşekkür ederim sizlerde hayırlısıyla kucaklarınıza alın inş. az önce alıntılar karıştı epidural sezaryan oldum dikiş yapıştırma 9 cm lik.
ne biliyim görümcem öyle diyodu,oturur pozisyona mı geciyosun,dikişler acımaz mı ki?yan dönemiyorsun ki bebeği getiriyorlar memişee daha iki gün önce sahit oldum taze sezeryana
selam cnm..şimdi genel anestezi mi iyi epidural ya da spinal mi?tam anlayamadımselam kızlar geçmişi okuyum dedim sizde ilerledikçe ilerlediniz canım az yavaş gidin benim ilk dogum genel anezteziyle olmuştuda iyiki öyle olmuştu çünkü beni kan tutar eşime sende gircenmi demiştim seni bırakıp benle ilgilenmeleri gerekir demişti dogru çünkü bizim oglan ameliyat oldu benim adam fenalaştı bi onla bi oglanla ugraştım durdum bu seferde gene genel olsun istiyorum çünkü bişey hatırlamıyorum bide arkadaşım epidural oldu hemen kalkacaksan sakın olma bel agrın geçmiyo diyodu yok hemen kalkmıycaksan servisleri başkaları yapacaksa evle ilgilenen olacaksa ol rahat edersin diyo
ne biliyim görümcem öyle diyodu,oturur pozisyona mı geciyosun,dikişler acımaz mı ki?
ay cıkaramıcam ben bu cocuguhayır tabi ki ilk gün dümdüz yatıyon dün öleydi bugün gittim yine biraz doğrulmuş oturuyordu ancak
ben spinalle epidual arasındaki farkı anlamış değilim dr epidural dedi ameliyathane hemşiresi spinal dedi. akşam 5 de ameliyata girdik ben ayaklarımı oynatabiliyordum iğneye rağmen ama sadece acı hissi yotu. dr ların el hareketlerini hep hissettim ama hiç acı duymadım. zaten yarı ayık oluyoruz ameliyathande yaşananlar kopuk kopuk canlanıyor hala zihnimde. 5 buçukta ameliyattan çıktım gece 2 de herşey normale dönmüştü yürüyebiliyordum.
bebeği alıp bana verecek kişi eşimdi yanımda ama hastanede sağolsunlar o kadar çok ziyaretçimiz oldu ki eşim onları karşılamak ve giderlerken geçirmek zorunda kaldı. ekstradan lazım olan şeyler olmuştu onları almaya gitti vs derken bebeği kendim almak zorunda kaldım. dediğiniz gibi 2 gececik hemencik geçiyor hastane çok rahat. günde 6-7 kez hemşireler gelip tansiyon ateş vs bakıyorlar eve geçince yavaş yavaş sorumluluklar başlıyor. çok güzel bir serüven. her anın tadını çıkarın bol bol anı biriktirin...
isabet etmişsin cnm keşke ama keşke normal doğurabilecek cesareti bulsaydım kendimde. siz doğum yaptıktan sonra paylaşırız duygularımızı şuan burda yazmak ve sizi etkilemek istemiyorum. normal doğumu savunanlara çok kızardım hamileyken, ama şimdi % 100 hak veriyorum onlara.ben normal yapcam ya sezeryandan korkuyorum çokkkkkkbilmiyorumkismile
ameliyatta 17. dk da bebeği gösterip çektiler ama bu 17 dk nın sadece 5 dk sı kesik kesik zihnimde canlanıyor. kendini oyalanmana gerek yok artık ne veriyorlarsa zaten sarhoş gibi oluyorsun.ben 1 gece kalıcakmısım cnm
bu arada bebegi kaç dakikada sana verdiler,bu süre içinde nasıl oyaladın kendini?
yan dönemiyorsun ki bebeği getiriyorlar memişee daha iki gün önce sahit oldum taze sezeryana
canım sen epidural olmussun,epiduralde hissediyosun,spinalde tamamen uyşuyosun..belinde takılı katater var mıydı,etkisi ne kadar sürdü uyusuklugun?o ilk saatlerdeki agrıları duydun mu?ben spinalle epidual arasındaki farkı anlamış değilim dr epidural dedi ameliyathane hemşiresi spinal dedi. akşam 5 de ameliyata girdik ben ayaklarımı oynatabiliyordum iğneye rağmen ama sadece acı hissi yotu. dr ların el hareketlerini hep hissettim ama hiç acı duymadım. zaten yarı ayık oluyoruz ameliyathande yaşananlar kopuk kopuk canlanıyor hala zihnimde. 5 buçukta ameliyattan çıktım gece 2 de herşey normale dönmüştü yürüyebiliyordum.
bebeği alıp bana verecek kişi eşimdi yanımda ama hastanede sağolsunlar o kadar çok ziyaretçimiz oldu ki eşim onları karşılamak ve giderlerken geçirmek zorunda kaldı. ekstradan lazım olan şeyler olmuştu onları almaya gitti vs derken bebeği kendim almak zorunda kaldım. dediğiniz gibi 2 gececik hemencik geçiyor hastane çok rahat. günde 6-7 kez hemşireler gelip tansiyon ateş vs bakıyorlar eve geçince yavaş yavaş sorumluluklar başlıyor. çok güzel bir serüven. her anın tadını çıkarın bol bol anı biriktirin...
sonbahar ne zaman aldı erkan bebeği 38+kaç yanii
canım valla sizler böle anlatınca moral oluyo...peki bu sonrasında olan agrı ne agrısına benziyo?ne yasıcagımı bilmek istiyorum ben yamerhaba bayanlar ben de ilk doğumumu epidural sezeryanla yaptım.bütün doğum boyunca ayıktım herşeyi duydum tüm konuşmalrı ve yapılanları hep hissettim.bebeği iğne yapıldıktan sonra 10 dakika içinde çıkarıyorlar ve gösteriyorlar çok güzel bir duygu.sabah 9:15 te doğum yapmıştım ve akşamına kaldırıp yürüttüler ve ben ertesi gün hastaneden çıktım.evde de hiç yatmadım.tabii 1-2 gün ağrı oluyor ama geçici şeyler.şimdi 2. bebeğime hamileyim 20 günüm kaldı ve yine epidural sezeryanla doğum yapacağım.korkacak hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?