günaydın kızlar, ay ben yine şişmişim ya ellerim davul gibi sürünerek geldim işe yine off of
Nevyas ne pişirdin fırında çok mera kettim ayy burnuma kokular geliyo valla da billa da hee, dur avucumu yaliyim zemuszemus
ben öyle değilim üşengecim o konuda
biri yaparsa hiç üşenmem o ayrıııı :kedi:
Nevyas bu konuda sanırım bende senin gibiyim özellikle hamilelik döneminde dehşetle izliyorum kendimi, boğaz konusunda üşengeçlik sıfır oldu bende yaaa aklıma düşeni yiycem illa (ki aklıma da düşmeyen yok maşallah) :kedi:
bir onlar kaldı yarından itibaren onlara başlarımkızlar dolaba doğumdan sonra ikram için neler yapıp attınız. börek falan sarmaya başlayacağım ben yarın. bi sonraki gün de kek yapıcam atıcam deepfreze. kimseden fayda yok valla bana kendi işimi kendim görmem lazım yoksa çok zorlanırım misafirler gelmeye başlayınca.
40 haftaya girdim bugün Allah ım o zaman nasıl geçti bilmiyorum ama şu 1 hafta geçmiyorrr aklinialirimsmile
günaydın kızlarrrr
bende kocişi gönderdikten sona bakayım dedim sütümüde aldım birazdan gider kahvaltı hazırlarım ..herkesler iyi ... inşş..
nevyascım afiyet olsun canım bizim yerimizede yee :)
bir onlar kaldı yarından itibaren onlara başlarım
maşallahhhhhhh nevyas benim de 14 gün kaldııı kışlıklar bitti bir hamur işlerim var ev temizlenip eşyalar yerleşecekçok iş var
ay nevyascım suan senin sabırsızlıgını anlıyorum daha benim kaç hafta var görünüyo ki sabrım kalmadııı senin allah sabır versin saglıkla bi seste kurtul inş
lovelicim ceviz ye varsa evde oda yoksa bi elma armut vs.. şeyler ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?