2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar, ay ben yine şişmişim ya ellerim davul gibi sürünerek geldim işe yine off of

Nevyas ne pişirdin fırında çok mera kettim ayy burnuma kokular geliyo valla da billa da hee, dur avucumu yaliyim zemuszemus

:) boşver canınız çekmesin diye yazmadım zaten yasakkelime

Sizde benim gibimisiniz bilmiyorum ama hamileyken bişey aklıma düştümü o an illa yiycem onu yoksa ne uyku tutar gözüm ne oturabilirim çok pis boğazdım yani :))

Nevyas bu konuda sanırım bende senin gibiyim özellikle hamilelik döneminde dehşetle izliyorum kendimi, boğaz konusunda üşengeçlik sıfır oldu bende yaaa aklıma düşeni yiycem illa (ki aklıma da düşmeyen yok maşallah) :kedi:

Aynen bide mutfaktan çıkamıyorum ne yesem diye gözüm çekmecelerde dolaplarda :roflol: Allah dan ilk 7 ay böyle değildim sonradan oldum delikafadulden yoksa bi 30 kg kesin alırdım ben..

günaydın kızlarrrr
bende kocişi gönderdikten sona bakayım dedim sütümüde aldım birazdan gider kahvaltı hazırlarım ..herkesler iyi ... inşş..
nevyascım afiyet olsun canım bizim yerimizede yee :)

bir onlar kaldı yarından itibaren onlara başlarım
40 haftaya girdim bugün Allah ım o zaman nasıl geçti bilmiyorum ama şu 1 hafta geçmiyorrr aklinialirimsmile

maşallahhhhhhh nevyas benim de 14 gün kaldııı kışlıklar bitti bir hamur işlerim var ev temizlenip eşyalar yerleşecekçok iş var

benim sütüm bitti alırım
ben kocamla ettim kahvaltımı ara öğünde ne yesem yaaaa

ay nevyascım suan senin sabırsızlıgını anlıyorum daha benim kaç hafta var görünüyo ki sabrım kalmadııı senin allah sabır versin saglıkla bi seste kurtul inş
lovelicim ceviz ye varsa evde oda yoksa bi elma armut vs.. şeyler ye canım

bir onlar kaldı yarından itibaren onlara başlarım

maşallahhhhhhh nevyas benim de 14 gün kaldııı kışlıklar bitti bir hamur işlerim var ev temizlenip eşyalar yerleşecekçok iş var

Kışlık bişey yapamadım fazla çok üzülüyorum ama denk gelmedi bi türlü..Kek börek kurabiye yapıp koydum ben şimdilik..

:) amin canıım inşallah valla geçmiyor son hafta boşuna gelsin diye beklemiyorum 37 den beri :roflol: çok sabırsızım çok

ben sadece pogaca yapıp koymuştum bide tatlı bişey yapsam kek gibi zaten sigara böregi yapıcam bide kolay oluyo die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…