facebookta var birde 30 sayfa geride olabilir
ayy bben bügün doğumhanede nstye girdim sezeryan olmuş kızz bi iniliyo bi inliyoooo amaann dedimmmm ya kız nazlı ya da hakkaten zorrr
ayy aynı rüyamdaki gibi ameliyathaneden çıkıyorum asaonsörle odama giderken feci ağrı hissediyorum ağrım var diye kıvranıyordumm..Hemşirede gıcık 2 ağrı kesici yaptım hala ağrım var diyon diye söyleniyordu :dilcikar:
canıııım naber?nasıl geciyo,gün sayıyosun?heyecanın yatıstı mı?günaydın kızlaaaarrropuyorumnanaktan
:)tamamen psikolojikk:)olumunekankayizsmile
psikolojik balcımmm
günaydın canım benm..günaydın kızlar a.s.
hg canım sen de...hayırlı olsun,tarihiniz de belli olmus..bebek ne durumdaydı peki?bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım
ben bu sene derin dondurucu aldım 2 yıl sonunda söylene söyle aldım hepsini doldurdum
kavanozlara domates
kahvalıtılık çorbalık
buzluğa yemeklik domates biber karşımı koydum
kompostuluk erik ,üzüm ve şeftali koydum
2 kişilik eve 10 kişilik yemek koydum valla
ben de ben de acaba neye benziyor aynı şeyleri ben de düşünüyorummmopuyorumnanaktan
günaydıııııınn:) kızlar ne hamaratsınız ya ben öyle seylerden hiç anlamıyorum,hiç bişi yapmadım,ananem bişiler hazırladı getircek gelirken...kompostolukları nasıl koydun canım? tum meyve olarak mı attın?
gunaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?