2010 Ekim Anneleri

kızlar poğoca buzluğa atılınca çıkarırken buzu çözüldükten sonra tat olmazmı yabilmiyorumkismile yada koku

ayy bben bügün doğumhanede nstye girdim sezeryan olmuş kızz bi iniliyo bi inliyoooo amaann dedimmmm ya kız nazlı ya da hakkaten zorrr

ayy aynı rüyamdaki gibi ameliyathaneden çıkıyorum asaonsörle odama giderken feci ağrı hissediyorum ağrım var diye kıvranıyordumm..Hemşirede gıcık 2 ağrı kesici yaptım hala ağrım var diyon diye söyleniyordu :dilcikar:

:)tamamen psikolojikk:)olumunekankayizsmile

bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım

günaydın kızlar a.s.
günaydın canım benm..
bend ehastahaneden geldım kızalr anestesı uzmanınyla gorustum epıdural sezaryana karar verdıkkk 7 ekım saat 10 randemu alddım demt yaren ve frogaladan haber varmı pek gecmıse bakamadım
hg canım sen de...hayırlı olsun,tarihiniz de belli olmus..bebek ne durumdaydı peki?

kompostolukları nasıl koydun canım? tum meyve olarak mı attın?

gunaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…