tunaydın kızlar uzun zamandır gelemıyordum özledım hepınızı yenı bısey ogrendım emınım bı cogunz bılıyosunuzdur ben bılmeyenler varsa onlar ıcın paylasmak ıstedım nanelı seker bulantıya ıyı gelıyor
selam kızlar nasılsınız
laptop bozulduyaa kardeşimin pc sınden gırıyorum off dellendımmm
gıremezem merak etmeyınn
tamam canım. laptop zararlı zaten ben laptopu obur odaya koyuyom uzak dursun benden dıye:) tamam canım merak atmeyız. laptop kullanırken kucagına koymuyon dımı. nasılsın pekı bugun.
iyi sayılırım gece hıc uyuyamadım bas agrısından sureklı zıplayarak uyandım nıye bılmıyorum bebişleride cok merak edıyorum
yok canım kucagıma koymuyorum uzanıyorum yanımda sehpaya koyuyorum
kotuye yorma tatlım kotu bısey yoktur. iyidir bebişlerin.
Az once ciktik dr dan bebegim cok iyi masallah nasil hareketli annem bi gorseniz.cinsiyeti icin yorum yapmadi durusu musait degildi.tahlillerime iyi dedi idrarda enfeksiyon icin antibiyotik verdi.2li testi aldirmayacagimiz icin yaptirmiyor doktor boyle
Az once ciktik dr dan bebegim cok iyi masallah nasil hareketli annem bi gorseniz.cinsiyeti icin yorum yapmadi durusu musait degildi.tahlillerime iyi dedi idrarda enfeksiyon icin antibiyotik verdi.2li testi aldirmayacagimiz icin yaptirmiyor doktor boyle
3hafta sonra cagirdi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?