2010 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız
laptop bozulduyaa kardeşimin pc sınden gırıyorum off dellendımmm
gıremezem merak etmeyınn

hosgeldın canım. dun bırı daha soyledı bunu sanırım. bende yok da bulantı.

selam kızlar nasılsınız
laptop bozulduyaa kardeşimin pc sınden gırıyorum off dellendımmm
gıremezem merak etmeyınn

tamam canım. laptop zararlı zaten ben laptopu obur odaya koyuyom uzak dursun benden dıye:) tamam canım merak atmeyız. laptop kullanırken kucagına koymuyon dımı. nasılsın pekı bugun.

tamam canım. laptop zararlı zaten ben laptopu obur odaya koyuyom uzak dursun benden dıye:) tamam canım merak atmeyız. laptop kullanırken kucagına koymuyon dımı. nasılsın pekı bugun.

iyi sayılırım gece hıc uyuyamadım bas agrısından sureklı zıplayarak uyandım nıye bılmıyorum bebişleride cok merak edıyorum
yok canım kucagıma koymuyorum uzanıyorum yanımda sehpaya koyuyorum

neyse kızlar ben cıkayım. daha beklemıyım. belkı bakarım kaynanamların ordan inş yanı.

iyi sayılırım gece hıc uyuyamadım bas agrısından sureklı zıplayarak uyandım nıye bılmıyorum bebişleride cok merak edıyorum
yok canım kucagıma koymuyorum uzanıyorum yanımda sehpaya koyuyorum

kotuye yorma tatlım kotu bısey yoktur. iyidir bebişlerin.

neyse kızlar gorusuruz pazartesı ben cıkıyorum sımdı. herkese ıyı haftasonları opuyorum sızı.

Az once ciktik dr dan bebegim cok iyi masallah nasil hareketli annem bi gorseniz.cinsiyeti icin yorum yapmadi durusu musait degildi.tahlillerime iyi dedi idrarda enfeksiyon icin antibiyotik verdi.2li testi aldirmayacagimiz icin yaptirmiyor doktor boyle

ay tatlım sevındım. cınsıyet ıcınde olsun napalım bı dahakı sefere. ne zaman gel dedı.

çok sevindim tatlm..ne mutlu..benimde salı günü randevum..inşallah bende böyle mutlu mutlu gelirim..opuyorumnanaktan

nevyas canım çok sevındımmm masallah kuzuna
sende ıst daymıssın ben avrupa yakasındayım ıyı bır doktor arıyorum sen ne taraftasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…