2010 Ekim Anneleri

merhaba kızlar a.s. nasılsınız bugun güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben daha yeni uyandım uyuya uyuya sisecem kaydirigubbakcemile3

aksi bişey olursa bbeği allırmıyacgıma göre allah korkusu çok oldugu için boş görüyom ama başka işe yaramıyosa o testlar yapmıyacam...

yanı bıde yanlıs da cıkabılıyo bosa uzulmek var. nevyas yazar bırazdan ben yavastan hazırlanıyım.

merhaba kızlar a.s. nasılsınız bugun güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben daha yeni uyandım uyuya uyuya sisecem kaydirigubbakcemile3

hosgeldın aramıza dıye yazmıstım ama belkı gormemıssındır. terar hosgeldın canım. aynıyız senle:) 8+3

esracıgım zaten 2 lı test 11, ıle 14, hafta arası yapılıyo sen nısanın 6 sında gıtcen yapılmaz zaten o zaman dımı ne kadarlık olcan hesaplamadım ama.

6+3Ken gördük kalp atımını. 27Şubatta gitmiştik 27martta gelin dedi 1 ay sonra işte normal dimi ayda bir kere cagırması? :)

günaydın kızlar....:kedi: bir saat kadar oldu aslında uyanalı..kızçemle kahvaltımızı yaptık...şimdide öyle yayılıyoruz....birşey yapasım yok..tatilin tadını çıkarıyorum..sizler nasılsınız?

günaydın sende bendensin desene uykucuuu kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel valla. ben daha birseycik yemedim canım birsey istemiyor :kedi:

gunaydın tatlım. ayyy kız cocuk arkadas gıbı oluyo dımı cok guzel ya maşallah.

günaydın sende bendensin desene uykucuuu kaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel valla. ben daha birseycik yemedim canım birsey istemiyor :kedi:

bütün hafta içi bugünün hayalini kuruyorum..5 dakika daha uyumak için neler vermez insan hafta içi..işte bende onun acısını çıkarıyorum cnm..kaydirigubbakcemile3

hadi birşeyler ye ama hiç yemeden de olmaz..:1no2:

opuyorumnanaktan
gunaydın tatlım. ayyy kız cocuk arkadas gıbı oluyo dımı cok guzel ya maşallah.

allah razı olsun bitnm..gerçekten çok başka kız çocuğu...babamız burada değil biliyorsunuz..libya da...kızım yanımda olmasa herhalde çıldırırdım ben..o bana büyük destek..

ikili test icin birsey dedi mi doktorun ? ne zaman yaptırılıyor ki ? gittigimde sorucam bende.

11, haftayla 14, hafta arası gel dedı ben nısanın 2 sınde gıdıcem ama test zaten yaptırmıycam ıstanbula annemlerın yanına gıdıcem de gıtmeden gıdeyım dıye gıtcem yanı.

tunaydın kızlar uzun zamandır gelemıyordum özledım hepınızı yenı bısey ogrendım emınım bı cogunz bılıyosunuzdur ben bılmeyenler varsa onlar ıcın paylasmak ıstedım nanelı seker bulantıya ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…