evet ya esımde agucuk yapıyo ona. ben konusuyorum. nasılsın annecım dıyorum. senı cok sevıyoruz bız dıyorum. hep mınıkım dıyorum ona:)
bizim günümüz ileri gidince doktor sebep olarak gelişimi iyi demişti. o yüzden hep tontişim diyom ben ona.. bi şi diil çocuğumun psikolojisi bozulacak kaydirigubbakcemile3
ultrasonun cd si canımgozun aydın canım. cd mı ne cd sı ya bızde nıye yokbu arada cımbomludan haber yok dımı.
gözün aydın canım.. cdler ultrason görüntüleri baktıkça insanın mutluluğunu katlıyo.. opuyorumnanaktan bu arada 15 günde bi kontrol işi iyi olmuş bence kaydirigubbakcemile3 bize kalp atışından sonra 3 hafta sonraya verdi randevuyu çatlıyorum yaa.. çok özledim bebikimi...
ultrasonun cd si canım
dr.una sor
bazı ultrasonlar görüntüleri cd.ye çekebiliyormuş
esraaaaaaaa kız hosgeldın:):):) gordum senııııı:)
hoşbulduk cnm bir geçmişi okuyum dedim anam çok ilerlemiş sayfalarr nasılsınız evde yatılıya misafirlerim vardıda giremedim sonun gittiler sonunda diyorum çünkü benim için biraz zor oluyo kahvatı yemek hazırlamakkk siz ve bebişleriniz nasıl...
zorlanmıssındır tabı. ben ıyıyım canım cok sukur. sen de ıyısın dımı.
ewt iyim bende mide bulantılarıda yavaş yavaş gidiyo işte heyecanla nisanşn altısını bekliyomm
kızlar günaydın nasılsınız napıyorsunuz hamilelilk nasıl gidiyor o gün çok korkmuştu benden de az bişey kan gelimnce ama allahaıma şükürler olsunki bebeğim yaşıyor
nısanın 6 sı gec degıl mı ya. ben nısanın ılk haftası gıdıcem. sanırım 2 sınde gıderım.
radevuyu ozamana verdi cnm cinsiyet için belli olacak bakalım nevyas dr mi gitti...
günaydın kızlar inşallah hamileliğiniz iyi geçiyordur kızlar sık sık giremiyorum benim oğlandan fırsat bulamıyorum pazartesi doktora gideceğim sonucu size bildiririm inşallah bir sorun çıkmaz
oooo cınsıyet mı):):):) super ya cok sevındım. 2 lı test fılan??? nevyas evet 12:30 da randevusu vardı onu beklıyom cıkcam.
cnm iki üçlü testi yapmayı fazla düşünmüyorum yani dah karar veremdim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?