2010 Ekim Anneleri

evet ya esımde agucuk yapıyo ona. ben konusuyorum. nasılsın annecım dıyorum. senı cok sevıyoruz bız dıyorum. hep mınıkım dıyorum ona:)

bizim günümüz ileri gidince doktor sebep olarak gelişimi iyi demişti. o yüzden hep tontişim diyom ben ona.. bi şi diil çocuğumun psikolojisi bozulacak kaydirigubbakcemile3

sende yakında bebeğini sağlıkla göreceksin inş. merak etme
ama insan görmek istiyo gerçekten

esraaaaaaaa kız hosgeldın:):):) gordum senııııı:)

hoşbulduk cnm bir geçmişi okuyum dedim anam çok ilerlemiş sayfalarr nasılsınız evde yatılıya misafirlerim vardıda giremedim sonun gittiler sonunda diyorum çünkü benim için biraz zor oluyo kahvatı yemek hazırlamakkk siz ve bebişleriniz nasıl...

zorlanmıssındır tabı. ben ıyıyım canım cok sukur. sen de ıyısın dımı.

nevyası beklıyom haber gelsın cıkıcam evden. aradım bıraz gec kalcam dedım. gorumceme gıdıcem ordanda kayınvalıdeme gıdıcez. kalcaz haber alamam pazartesıye kadar. beklıycem o yuzden.

kızlar günaydın nasılsınız napıyorsunuz hamilelilk nasıl gidiyor o gün çok korkmuştu benden de az bişey kan gelimnce ama allahaıma şükürler olsunki bebeğim yaşıyor

kızlar günaydın nasılsınız napıyorsunuz hamilelilk nasıl gidiyor o gün çok korkmuştu benden de az bişey kan gelimnce ama allahaıma şükürler olsunki bebeğim yaşıyor

cok sukur canım. ben ıyıyım sahsen su belım kopuyo ama dayanıyom. sen nasılsın?

günaydın kızlar inşallah hamileliğiniz iyi geçiyordur kızlar sık sık giremiyorum benim oğlandan fırsat bulamıyorum pazartesi doktora gideceğim sonucu size bildiririm inşallah bir sorun çıkmaz

günaydın kızlar inşallah hamileliğiniz iyi geçiyordur kızlar sık sık giremiyorum benim oğlandan fırsat bulamıyorum pazartesi doktora gideceğim sonucu size bildiririm inşallah bir sorun çıkmaz

inş canım. cıkmaz annesı korkma. beklıyoruz haberlerını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…