günaydın cnm heyecan ne durumdaboshayallersmile
olsun hayatımmkaydirigubbakcemile2gnydn bu arada sen bizden önce olcan sanırım seezeyannn kaçı?
yok canım farklı seyler
ben de 1 ekim de spinal sezeryan olucam cnm..kilosu ne durumda senin kuzunun?
ben de daha sakinim valla ama aynen ameliyathaneye girerken kalpten gidebilirim :))
dogru ama seneye artık,bu sene hala anne destegi falan alıcam anlaşılan :))
afiyet olsun kuzuuuuuuuuukızlar canım nasıl hamur işi cekti anlatamam :))))))))
ve cok acıktım kahvaltıya geçiyorum ben optum hepinizi.
evet cnm 1 i,dr ya 30 u ya da 1 i sen sec demişti..eşim de 01.10.2010 kulaga daha hoş geliyo die onu secti :))tabi sancım cıkıyo nst de eger acil bi durum olmazsa,öle olursa apar topar alıncak :SS30 u cnmcm seninde 1 i bnde sipinal sezeryan ddi drum arkşım oldu da yeni gayet iyi dio ama blmyrmki herhalde salı çarş....iyice heyecanlanırımakannehir
drdan çıktığım gün o gece hiç uyuyamadımzemuszemusşimdide varda ama salı çarş.daha fena olur snaırım....akannehirsnn daha yakın sanırım
benim iş karısık canım ptesi catıya bakcak musait degilse salı sezeryan
müsaitse beklicez acılmam varsa suni ile denicek doktor işte ne bilim ondan bakalım hiç dogurcak gibi durmuom bana gittikce can gelio ne agırlık kaldı ne bişi
bugun ruyamdad nişanım geliodu heyecan yapıodum :)
benim cumartesiiiiakannehir
afiyet olsun kuzuuuuuuuuu
evet cnm 1 i,dr ya 30 u ya da 1 i sen sec demişti..eşim de 01.10.2010 kulaga daha hoş geliyo die onu secti :))tabi sancım cıkıyo nst de eger acil bi durum olmazsa,öle olursa apar topar alıncak :SS
oyy canım bnm bi çırpıda alıverirsin kucağına inş...ağrısız sancısızkaydirigubbakcemile2Allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:
canım spinal ve epidural aynı degil..spinalde tamamen uyusuyosun ve etkisi daha kısa sürüyo,sadece bi igneyle uygulanıyo,epiduralde etki daha uzun sürüyo beline bi katater takıyolar sürekli agrı kesici veriyolar,sen isteyince cıkarıyolar..benim bebegin gelişimi 1 hafta durmus canım,usg da 1 hafta geri cıkıyo..dr da ben usg a bakarım dio :SSsalı gunu 2700 grdıı sıpınal sezaryanla epıdural aynı degılmııı sen 38 sın sımdı alabılırler aslında canım bebegı nıye almıyolar
ay inşallah cnm,bundan sonra her gidişte esyalarımla gidicem hastaneye ama dr um orda olmazsa die korkuyorum..o da gelirim ben senin sezeryanına korkma dio..şeker gibi bi kadın,ben de nerdeyse eline koluna sarılcam sizsiz yapamam diee :))olmaz inş.planlı programlı gidiverirsin hastye...gamyoncuiremsu
günaydın...yok ya da henüz bilmiyoruz cnm :))günaydın kızlar. varmı bugün doğum falan
ay inşallah cnm,bundan sonra her gidişte esyalarımla gidicem hastaneye ama dr um orda olmazsa die korkuyorum..o da gelirim ben senin sezeryanına korkma dio..şeker gibi bi kadın,ben de nerdeyse eline koluna sarılcam sizsiz yapamam diee :))
sen de mi epidural ya da spinal olucaksın cnm?aynen bnm dr gibi bnde o olmazsa naparım bilemiyorumbilmiyorumkismile
canım ya emzirmeye verdiklerinde biz bitaneyi emzirmeye calıscaz senin kucagına 2 bebiş vercekler :))her gögüse bi taneaynen bnm dr gibi bnde o olmazsa naparım bilemiyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?